Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Μάρτιο

Έλα να ανεβαίνουν τα παιδιά...

Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Μάρτιο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Μάρτιο που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Μάρτιο δεν είναι πολλά!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΚΡΙΟΣ

Ναι ξέρουμε, αλλά όπως και να 'χει ούτε τον Μάρτιο θα χάσεις την πρωτιά σου, αν και τώρα πια εσύ του β' δεκαημέρου θα κάνεις παιχνίδι, μιας και ο Δίας έρχεται πάνω σου και επιτέλους θα αρχίσεις να βλέπεις φως. Είναι και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου που μόλις την 2η μέρα του μήνα θα κάνει συνάντηση φωτιά με τον Δία και αν αυτό δεν είναι το ότι ξεκινάς με το δεξί, τότε τι... Από την άλλη, εσύ του α' δεκαημέρου, στις 17, ξαναμπαίνεις στα κόλπα, η Αφροδίτη μετακομίζει στον 2ο οίκο σου, τον Ταύρο κι εκεί να δεις τι άνθηση οικονομική που θα έχεις και αφθονία αγαθών. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, αναμένονται μεγάλες επιτυχίες. Στις 19/3 και μετά στις 20/3 περνούν αντίστοιχα Ερμής και Ήλιος πάνω σου, ε, πιστόλι θα είσαι!

ΖΥΓΟΣ

Για τους ίδιους λόγους κι εσύ θα παραμείνεις στα ζώδια που θα καλοπεράσουν τον Μάρτιο, αφ' ενός γιατί ο Δίας θα περάσει απέναντι σε σένα που είσαι του β' δεκαημέρου, αφ' ετέρου εσύ του α' δεκαημέρου, θα υποδεχτείς, διαδοχικά, στις 17, την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου, που θα ανεβάσει τις μετοχές σου κατακόρυφα, θα σε κάνει ιδιαίτερα θελκτικό και παράλληλα θα σε ευνοήσει και σε οικονομικά θέματα, στις 19 και τις 20 τον Ερμή και τον Ήλιο απέναντί σου. Οι σχέσεις σου θα πάρουν τα πάνω τους, ενδεχομένως και εσύ να προχωρήσεις στη δημιουργία ενός δεσμού, αφού ο αριθμός των θαυμαστών σου θα αυξηθεί και κάποιος/α θα σε παρασύρει στου έρωτα τα δίχτυα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΤΑΥΡΟΣ

Καλώς τον κι ας άργησε. Ταύρε μας, εσύ επιστρέφεις δυναμικά στη λίστα με τους πιο τυχερούς, μετά από αρκετό καιρό και η αλήθεια είναι ότι σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις (ρε πώς αλλάζουν τα πράγματα), χαρές και πανηγύρια σε περιμένουν τον Μάρτιο. Στις 7, ο Κρόνος αποχαιρετά οριστικά τον 10ο οίκο σου, άρα προβλήματα επαγγελματικά και καριέρας τελειώνουν για σένα, που θα αρχίσεις να βρίσκεις και πάλι την ηρεμία σου και να σε αποδέχονται, χωρίς να σε κατακρίνουν ή να σου βάζουν τρικλοποδιές. Στις 17, υποδέχεσαι την κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη κι όλα πια θα αρχίσουν να στρώνουν στην προσωπική σου ζωή. Ερωτικός και ελκυστικός θα έχεις μεγάλο γκελ, θα περάσεις τις θέσεις σου με ευκολία και θα έχεις και επιτυχίες. Τι άλλο θέλεις; Λεφτά! Κι αυτά θα έρθουν, αν και πιο πολλά θα μαζέψεις τον Απρίλιο...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μάρτιος, Απρίλιος... γενικά το επόμενο δίμηνο το έχεις κι εσύ καβατζώσει, για πολλούς και διάφορους λόγους. Ξεκινάμε με εσένα του γ' δεκαημέρου, που επιτέλους ο Κρόνος φεύγει στις 7 από τον 2ο οίκο σου και θα αρχίσει το χρήμα να ρέει... Όχι ότι ως κυβερνήτης σου δε σε ωφέλησε κιόλας. Ίσως σου έστρεψε την προσοχή σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά κι όχι αυτά που θεωρούσες εσύ τόσο καιρό. Όπως και να έχει, από νωρίς, θα έχεις εύνοια στο σπίτι, τα κληρονομικά, την οικογένεια και τις παροχές από αυτήν, αν είσαι του β' δεκαημέρου, ενώ εσύ του α' μια χαρά θα διευθετήσεις αυτές τις υποθέσεις και από τις 17 του μήνα θα ριχτείς στο να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου, να εμπλουτίσεις την ερωτική σου ζωή, να δημιουργήσεις και να διασκεδάσεις. Ο έρωτας σίγουρα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου κι εφ' όσον συναισθηματικά θα είσαι απεγκλωβισμένος θα τον απολαύσεις με όλο σου το είναι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved