Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο γκαντέμικα τον Μάρτιο του 2023

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα;

Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο γκαντέμικα τον Μάρτιο του 2023

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Μάρτιος δε θα σου φερθεί και πολύ καλά. Δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν!

Προβλήματα και εμπόδια αναμένονται λοιπόν τον Φεβρουάριο, αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα ζώδια:

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τεταμένο κλίμα

Με τον Άρη στον 7ο οίκο σου μέχρι και τις 25/3, οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, θα είναι σε εμπόλεμη ζώνη και οι τσακωμοί, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι συχνό φαινόμενο, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στο "αμήν". Βλέπεις, όλο και για κάτι θα θεωρείσαι ύποπτος ή θα απαιτούνται πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείς να προσφέρεις. Από την άλλη, θα τραβάς άτομα, που στο πρόσωπό σου, θα θέλουν να εκδικηθούν όλους τους υπόλοιπους που τους έβλαψαν ή τους πλήγωσαν, οπότε η μεταχείρισή σου δε θα είναι ούτε σωστή, ούτε δίκαια. Με το πέρασμα, βέβαια στον 8ο οίκο σου τα έξοδα θα αρχίσουν να τρέχουν και αν έχεις οφειλές ή χρέη... καλά ξεμπερδέματα, κυρίως στις 30 του μήνα. Η Πανσέληνος στην Παρθένο, στις 7/3 από μόνη της, εκτός από μια απότομη προσγείωση της πραγματικότητας και τον εξαναγκασμό σου στο να ασχοληθείς με περισσότερη επιμέλεια με τα επαγγελματικά σου, θα ανακύψουν και ξαφνικά προβήματα με το έτερο ήμισυ ή το σπίτι σου. Εσύ που είσαι του α' δεκαημέρου, δυστυχώς, θα έχεις άλλο καημό, τον Κρόνο που ακριβώς την ίδια μέρα περνά στους Ιχθύς και 4ο οίκο σου. Για περίπου 1 χρόνο, θα αναλάβεις επιπλέον ευθύνες, θα ασχολείσαι με οικογενειακά προβλήματα ή του σπιτιού σου, που απαιτούν ιδιαίτερη ψυχραιμία και αρκετό κόπο από σένα και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις. Στις 14/3, το παραμυθάκι σου θα ξεφουσκώσει και θα βρεθείς εξαπατημένος ή ότι τρέφεις ψευδαισθήσεις, ενώ απ' τις 16 και μετά τα διαδοχικά τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Άρη θα πυροδοτήσουν καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πού να βρω γαλήνη;

Με τον Άρη στο 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου, μέχρι τις 25/3, το σίγουρο είναι ότι δε θα πάρεις ανάσα. Όχι μόνο γιατί η ίδια η δουλειά ή οι απαιτήσεις των άλλων θα αυξηθούν, ώσπου κάποια στιγμή να φωνάξεις "όχι άλλο κάρβουνο", αλλά θα έχεις να αντιμετωπίσεις έχθρες, αντιπαλότητες και έντονο ανταγωνισμό, είτε εκτός είτε και εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Άτομα θα σου τη λένε συνεχώς, θα βρίσκουν τις ιδέες σου πολύ άστοχες ή άκαιρες ή τη συμπεριφορά σου προκλητική. Από την άλλη, βέβαια, κι εσύ δε θα είσαι και το "καλύτερο παιδί", αφού προκειμένου να καταφέρεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου, δε θα υπολογίζεις και πολύ τους άλλους, οπότε λογικό είναι να φουντώνουν οι διαμάχες. Η πολύ λογική... θα σε βλάψει να το ξέρεις, κυρίως γύρω στην Πανσέληνο, στις 7 του μήνα, γιατί η ισορροπία με το συναισθηματικό κομμάτι είναι απαραίτητη κι όχι να αποδείξεις σε όλους πώς... εσύ έχεις δίκιο κι όλοι οι άλλοι άδικο και να φας ξαφνική κρίση. Από τις 14/3 αρχίζουν οι κόντρες, πρώτα αυτή του Άρη-Ποσειδώνα, που σε φέρνει προ παραπλανήσεων και εξαπατήσεων και μετά του Ήλιου και του Ερμή στους Ιχθύς με τον Άρη, οπότε, όλα είναι ανοιχτά. Εσύ του α' δεκαημέρου θα υποδεχτείς τον Κρόνο, στις 7, απέναντί σου, που παρά την υπεύθυνη φύση σου, θα φέρει προβλήματα με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου και ή θα κληθείς εσύ να τους τα λύσεις...

ΙΧΘΥΕΣ: Χωρίς ανάσα

Ο Άρης στους Διδύμους θα συνεχίσει να πυροδοτεί καταστάσεις στο περιβάλλον σου και δε θα βρίσκεις ησυχία. Από καβγάδες και αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις τη θέση του ενός ή του άλλου, αλλά και παρεμβάσεις τους στην προσωπική σου ζωή, που θα σε φέρουν στα όριά σου, θα έχεις ένα σωρό. Σαν να μην έφταναν αυτά, θα γίνετε μαλλιοκούβαρα και για περιουσιακά θέματα, κυρίως αν υπάρχει ακίνητο προς διεκδίκηση, θα έχεις και ζημιές στο σπίτι σου, εκτός κι αν αποφασίσεις να το γκρεμίσεις όλο και να το φτιάξεις από την αρχή. Στην Πανσέληνο, στις 7, μπορεί να θέλεις να κάνεις μια αλλαγή, κάτι διαφορετικό, που όμως μάλλον δε θα πάει έτσι όπως το φανταζόσουν. Γενικά, καλό θα ήταν να περιορίσεις τη φαντασία σου και να μην κάνεις μεγάλα όνειρα και σχέδια για το μέλλον, καθώς στις 14/3 μια τρύπα στο νερό είναι πολύ πιθανή, ενώ 16 και 17, όλοι θα τσακωθούν με όλους και θα μείνουν με μούτρα. Από την άλλη, η επαφή με το τι γίνεται επακριβώς γύρω σου και μέσα σου είναι απαραίτητη γιατί εσύ του α' δεκαημέρου θα υποδεχτείς τον Κρόνο στο ζώδιό σου, στις 7, οπότε θα περάσεις δύσκολα, αν ονειροβατείς και χάνεσαι στον δικό σου κόσμο, αντί να βρεις τρόπους να καλύψεις τις ανάγκες σου και να υλοποιήσεις τις επιθυμίες και τα όνειρά σου. Στις 30, αν δεν βγάλεις... μαστίγιο, θα χάσεις τα πλεονεκτήματά σου και στα ερωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το νου σου...

Εσύ ναι μεν έχει τον Άρη στο ζώδιό σου και λογικά θα ήσουν καβάλα στο άλογο, ΑΛΛΑ, δεν είναι πια εύκολα τα πράγματα, καθώς η επαφή του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και αργότερα με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο κάνει το τοπίο αρκετά θολό, εσύ μπλέκεσαι σε αμφίβολες καταστάσεις και έχεις να κάνεις με πρόσωπα που έκρυβαν τόσο καιρό τις πραγματικές του προθέσεις, που θα αποκαλυφθούν και ενδεχομένως να βγουν μαχαίρια. Άλλα νόμιζες άλλα ισχύουν στα επαγγελματικά σου, ενώ μάλλον θα χάσεις και τη στήριξη ενός ισχυρού ατόμου. Από την άλλη, με την Πανσέληνο, στις 7, προβλήματα με την οικογένεια και το σπίτι σου είναι πιθανά, όπως επίσης και με ένα ακίνητο. Μάλιστα, είναι πιθανό μια απρόσμενη εξέλιξη να σε κάνει να αλλάξεις παντελώς τα σχέδιά σου, καθώς αυτά που περίμενες ακυρώνονται. Όσο για εσένα του α' δκαημέρου, καλώς (ή κακώς) θα δεχτείς τον Κρόνος στον 10ο οίκο σου, που εγκυμονεί θέματα στην καριέρα σου. Θα αρχίσει να τρίζει η θέση σου και να προβληματίζεσαι για το πώς θα είναι η επόμενη μέρα, τι θα σου χρεώσουν και ποια νύφη θα πληρώσεις! Κι όσο πιο ψηλά στην κορυφή βρίσκεσαι, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η πτώση σου, ειδικά αν βρέθηκες εκεί, χωρίς τα ανάλογα προσόντα, αλλά επειδή είχες μπάρμπα στην Κορώνη. Κι αν τίμια κατέκτησες ό,τι κατέκτησες, να ξέρεις ότι κάποιος/α θα προσπαθήσει να σου τα πάρει πίσω, με τρικλοποδιές και επιθέσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Οπότε το νου σου... Στις 30 του μήνα, είναι πιθανά και κάποια εξτρά έξοδα ή το να μην προχωρήσεις μια οικονομική συμφωνία, στην οποία είχες επενδύσει πολλά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved