Νέα Σελήνη στους Ιχθύς: Αυτά τα ζώδια θα ανοίξουν καινούργια σελίδα στη ζωή τους

Ιχθύες, Παρθένοι και άλλοι πέντε θα κάνουν μια φρέσκια αρχή

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς: Αυτά τα ζώδια θα ανοίξουν καινούργια σελίδα στη ζωή τους

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 20/02, 09:04 ώρα Ελλάδας, στη 01° 21’ των Ιχθύων. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες) που έχουν γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Την ίδια μέρα και σχεδόν μια ώρα αργότερα, έχουμε και την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό που, όσο να πεις, ωθεί στο να γίνει μια φρέσκια αρχή στις ζωές των ζωδίων, με αρκετά καλές προοπτικές.

Ας δούμε ποια ζώδια θα ανοίξουν καινούργια σελίδα με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς!

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε απογειώσει, με τις εξελίξεις που πρόκειται να φέρει στην προσωπική σου ζωή. Δεν είναι μόνο ότι έχεις μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξεις ό,τι θέλεις ή να γυρίσεις μια κατάσταση προς όφελός σου, αλλά και θα κάνεις και τυχερές γνωριμίες από το πουθενά. Απρόσμενες ειδήσεις και πληροφορίες που θα πάρεις θα σε βοηθήσουν αρκετά, ενώ δεν αποκλείεται να επιχειρήσεις μια παρέμβαση στην εμφάνισή σου, που θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου κι όχι μόνο. Επιπλέον, οικονομικά και ερωτικά θα είσαι στα καλύτερά σου, ενώ θα βρεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ σημαντική για σένα είναι αυτή η Νέα Σελήνη, που γίνεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο, καθώς θα έχει αντίκτυπο στις σχέσεις σου. Όλα παίρνουν το δρόμο τους, σαν αυτόματα και χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα. Καινούργιες συνεργασίες, συνεταιρισμοί και δεσμοί είναι προ των πυλών, με άτομα που αν εκμεταλλευτείς τη φαντασία και τις εμπνεύσεις τους και δεν βάλεις "κόφτη" στο ονειροπόλο τους πνεύμα, τότε θα βγεις κι εσύ κερδισμένος/η. Δες το σαν μια ευκαιρία να συνδυάσεις το πρακτικό σου κομμάτι με το διαισθητικό το δικό τους. Από την άλλη, είναι η ιδανική περίοδος για να δημιουργήσεις ή να επισημοποιήσεις μια σχέση, ακόμα και να προχωρήσεις σε γάμο ή συμβίωση. Σίγουρα και οικονομικά ευνοείσαι, οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να το σκεφτείς δεύτερη φορά. Το μυστικό, μην ξεχνάς, είναι ο συνδυασμός λογικής και ευαισθησίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου, να είσαι σχεδόν βέβαιος ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν για καλό ή να βελτιωθούν, στα επαγγελματικά σου, αν σταθείς ένα λεπτό και πιάσεις τη μεγάλη εικόνα κι όχι τα επί μέρους στοιχεία. Φρέσκιες ιδέες πάντα έχεις, ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είσαι, το μυαλό σου τρέχει με ταχύτητα φωτός, εδώ όμως οφείλεις να βάλεις και λίγο τη φαντασία σου να ξεφύγει, καθώς απίθανες πιθανότητες μπορούν να συμβούν και έτσι να καταφέρεις να υλοποιήσεις τους στόχους και τα σχέδιά σου. Από την άλλη, το να νιώσεις τις ανάγκες των ανωτέρων σου ή των συνεργατών σου και να μην εγκλωβιστείς μόνο στο πώς θα κάνεις τη δική σου ζωή πιο εύκολη ή στο προσωπικό συμφέρον, θα έχει και την ανάλογη ανταμειβή. Δεν αποκλείεται κιόλας ένα όνειρό σου να το δεις να παίρνει σάρκα και οστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σου φέρνει η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Τα θέματα που θα ανακύψουν είναι αρκετά, τα οποία θα σε αναγκάσουν να ξεχάσεις τα δικά σου και να ασχοληθείς είτε με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου και τις ανάγκες του είτε με το να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για το σπίτι σου, με μια ανακαίνιση, μετακόμιση, αγορά ειδών εξοπλισμού ή απλά τη διαμόρφωση ενός χώρου, που θα γίνει πιο ζεστός και φιλόξενος. Παρότι δεν ανήκεις στους κλασικούς σπιτόγατους, ενδεχομένως αυτό το διάστημα να χαίρεσαι να περνάς τα βράδια σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να τρώτε, να συζητάτε, να παρακολουθείτε ταινίες ή σειρές ή να χρειαστεί να φιλοξενήσεις κάποιον/α για μια σύντομη περίοδο. Από την άλλη, μια βοήθεια από μέλος της οικογένειας θα σου λύσει τα χέρια με ένα θέμα που αφορά σε ένα ακίνητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η τελευταία ευκαιρία σου να πετύχεις κάτι σημαντικό τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σου με αυτή τη Νέα Σελήνη, στον 2ο οίκο σου, γιατί από εκεί και πέρα, αρχίζουν δύσκολες μέρες για σένα. Καλώς ή κακώς, λοιπόν, χρειάζεται να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει και να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου ή να βρεις εναλλακτικές πηγές εσόδων κι όχι μόνο μέσα από τη δουλειά σου. Το μυαλό σου βλέπει μπροστά, οπότε εκμεταλλεύσου το και μην διστάζεις να μοιραστείς τις ιδέες σου σε κάποιον/α που βλέπεις ότι δε λειτουργεί με στεγανά, γιατί μια συμφωνία μαζί του/ης μπορεί να είναι αρκετά κερδοφόρα. Από την άλλη, άσε το συναίσθημα να σε παρασύρει, βγάλε τον ρομαντισμό και τη γλύκα σου, δείξε ότι νοιάζεσαι κι όχι μόνο για το σεξ και θα δεις τη βελτίωση και στα ερωτικά σου, είτε είσαι μόνος είτε όχι.

ΛΕΩΝ

Τη δυνατότητα να κάνεις μια καινούργια αρχή στα οικονομικά και τα ερωτικά σου δίνει η Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου. Αν θέλεις να κλείσεις τα παλιά κιτάπια, χρέη ή λογαριασμούς του παρελθόντος ή να κάνεις έναν διακανονισμό, τότε σίγουρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κυνηγήσεις και να μην σε "τρέχουν" οι ανοιχτές υποχρεώσεις. Μπορεί να πάρεις και χρήματα που δεν περίμενες, οπότε το να καλύψεις τις υπάρχουσες ανάγκες σου, αλλά και να φτιάξεις ένα μαξιλαράκι ασφαλείας ή να βάλεις ένα ποσό στην άκρη για τις δύσκολες μέρες που θα έρθουν είναι αυτό που πρέπει να σκεφτείς πρώτο κι όχι οι αγορές που θέλεις να κάνεις. Από την άλλη, ένα ειδύλλιο είναι πιθανό να προκύψει, καθώς η έλξη σου είναι έντονη και οι νύχτες σου να είναι μαγικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι τελευταίοι έσονται πρώτοι με αυτή τη Νέα Σελήνη και φυσικά αυτό ισχύει και για σένα, που θα δεις τον οίκο των ερώτων σου να ζωντανεύει, με εσένα να βγάζεις το ασίγαστο πάθος και τον μαγνητισμό σου και προκαλείς έντονα αισθήματα στο αντίθετο φύλο. Η δημιουργία ενός δεσμού είναι πολύ πιθανή αυτή την περίοδο, αν το συναίσθημα παίζει τον πρώτο ρόλο για σένα και θέλεις μια αγκαλιά να χωθείς κι ένα κορμί να ζεστάνει το σώμα και την καρδιά σου. Από την άλλη, η δημιουργικότητά σου θα είναι μεγάλη, οι εμπνεύσεις σου ωραίες, γι' αυτό δεν αποκλείεται να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, οι μέρες και οι νύχτες σου με το ταίρι σου θα είναι βγαλμένες από νουβέλα, ενώ υπάρχει περίπτωση και να σκεφτείτε το μεγάλωμα της οικογένειάς σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved