Άγιος Βαλεντίνος: Οι πλανήτες σου λένε φόρα τα καλά σου και για αγάπη ετοιμάσου

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πλανητικές όψεις κάνουν τη φετινή γιορτή των ερωτευμένων άκρως… αγαπησιάρια

Άγιος Βαλεντίνος: Οι πλανήτες σου λένε φόρα τα καλά σου και για αγάπη ετοιμάσου

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και οι απανταχού ερωτευμένοι ετοιμάζονται ήδη για να την γιορτάσουν. Άλλα ζώδια οργανώνουν πιο grande καταστάσεις, κάποια άλλα κάτι πιο χαλαρό και κάποια το απόλυτο τίποτα, καθώς είναι… αρνητές της ,.

Η αλήθεια είναι ότι οι πλανητικές όψεις φέτος ευνοούν πάρα πολύ τους ρομαντικούς και τους αισθηματίες της υπόθεσης. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη και θα κάνει αντίθεση με τον Άρη από τους Διδύμους, αλλά και τρίγωνο με τον Δία από τον Κριό. Για να μην σου πούμε και για την πλέον ρομαντική όψη που δεν είναι άλλη από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Έρωτας, αγάπη, καρδούλες, λουλούδια, ρομαντικά δείπνα, αρκουδάκια, σοκολάτες και… μπόλικο σεξ περιλαμβάνει το μενού. Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και πάρε μια γεύση του τι σε περιμένει την ημέρα των ερωτευμένων.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΡΙΟΣ

Ένας κρυφός/η θαυμαστής/ρια μπορεί να κάνει την εμφάνισή του/της και να σε ξαφνιάσει. Από την άλλη, ο/η σύντροφός σου δίνει περισσότερη προσοχή απ΄ ό,τι συνήθως, οπότε μην απορήσεις, αν πιάσεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται τι έκπληξη σου ετοιμάζει για την ημέρα των ερωτευμένων. Με την Σελήνη στον Τοξότη (που για σένα είναι μια ευνοϊκή θέση), οι ελπίδες σου για έρωτα και ρομαντισμό, θα αναπτερωθούν και η αισθηματική σου ζωή ευνοείται. Η Σελήνη κάνει εξάγωνο με τον Ερμή γι' αυτό είναι μια καλή μέρα για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και το πώς νιώθεις. Αν και η συζήτηση μπορεί να γίνει λίγο απρόβλεπτη, ενδεχομένως να αισθανθείς ότι ερωτεύεσαι το ταίρι σου ακόμα περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα των ερωτευμένων θα φέρει εσένα και το ταίρι σου ακόμα πιο κοντά. Η σύνοδος που κάνει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ευνοεί την αγάπη άνευ όρων και αυξάνει τον ρομαντισμό, τον έρωτα και το συναίσθημα γενικότερα. Θα ονειρεύεσαι το πού θα σε βγάλει η ερωτική σου ζωή, θα έχεις μια βαθιά επιθυμία για συναισθηματική και σεξουαλική έκφραση. Παρότι σου είναι γενικά δύσκολο να εμπιστευτείς ανθρώπους, την ημέρα αυτή θα αφεθείς περισσότερο, θα ρίξεις τις άμυνές σου και θα ανοιχτείς στο ταίρι σου αρκετά. Μην απορήσεις, αν δεις και την kinky σου πλευρά να βγαίνει στην επιφάνεια. Πειραματίσου με παιχνίδια, εσώρουχα ή και ένα εντελώς νέο και ασυνήθιστο μέρος για να κάνεις σεξ. Το ταίρι σου θα εκπλαγεί ευχάριστα και έτσι θα ανανεώσεις και την ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πώς βλέπεις να εξελίσσεται η ερωτική σου ζωή τα επόμενα χρόνια; Συνήθως είσαι ένας άνθρωπος που κοιτά το τώρα και το σήμερα και σπάνια το αύριο ή το μέλλον γενικότερα. Ωστόσο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα πιάσεις τον εαυτό σου να ονειροβατεί και να φαντάζεται γάμους και… δεσμεύσεις! Ω, ναι! Και σε αυτό συντελεί η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που θα σε κάνει να βγάλεις την ρομαντική και τρυφερή πλευρά σου. Θα έχεις μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στον έρωτα, θα πνέει γύρω σου ένας αέρας αισιοδοξίας και θα κάνεις σχέδια και όνειρα για το κοινό σου μέλλον με το ταίρι σου. Μην δειλιάσεις και μην κάνεις πίσω! Πες στον άνθρωπό σου ακριβώς πώς νιώθεις, μιας και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία, σε ευνοεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι μια ευκαιρία για σένα να επαναπροσδιορίσεις όλα όσα σκέφτεσαι για τον έρωτα και ό,τι έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή. Η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη και αυτή η σύνοδος είναι μια υπενθύμιση για σένα ότι πρέπει να έχεις πάντα το κεφάλι ψηλά! Είσαι μια ρομαντική καρδιά και η όψη αυτή θα σε βοηθήσει να επαναφέρεις την πίστη σου στο «ταξίδι» σου στην αγάπη. Η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων. Πέρασε αυτή την ημέρα των ερωτευμένων, δίνοντας προτεραιότητα στον εαυτό σου. Πάρε ένα μπουκάλι κρασί, δες την αγαπημένη σου σειρά και περιποιήσου τον εαυτό σου όσο πιο πολύ μπορείς.

ΛΕΩΝ

Αυτός ο Βαλεντίνος είναι ο πιο αγαπησιάρικος Βαλεντίνος που έχεις ζήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Θα έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου κι αυτό θα γίνει τόσο εύκολα και φυσικά. Βοηθός σου και σύμμαχός σου θα είναι η Αφροδίτη και η σύνοδος που κάνει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Είναι άλλωστε η όψη που θα σε κάνει να έχεις μεγάλη επιθυμία για αγάπη και έρωτα. Και επειδή η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη, μια έξαψη, μια φλόγα, θα... έχεις στην καρδιά. Θα γίνεις ατακτούλης/α στο κρεβάτι, θα βγάλεις όλο το πάθος που κρύβεις μέσα σου και τα σεντόνια σου θα πάρουν φωτιά. Καλά να περάσεις λοιπόν κι εσύ και το ταίρι σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς γίνεται στον δικό σου έβδομο οίκο και μάντεψε… Θα περάσεις ζάχαρη! Για σένα η μέρα των ερωτευμένων θα έχει όλο τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα, την αγάπη και το συναίσθημα που απαιτείται. Άλλωστε ο έβδομος οίκος έχει να κάνει με την σχέση σου και από την στιγμή που η όψη αυτή γίνεται μέσα στον οίκο της δέσμευσης και του έρωτα, τότε η μέρα σου θα είναι παραμυθένια. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς και να μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Ζήσε με το ταίρι σου μια νύχτα μαγική κι ονειρεμένη. Ξέχνα υποχρεώσεις και δουλειά και αφήσου να σε παρασύρει ο έρωτας και το συναίσθημα.

ΖΥΓΟΣ

Love is in the air αγαπητέ Ζυγέ και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μας κάνει να έχουμε το αίσθημα της παντοτινής αγάπης, του ονείρου που γίνεται πραγματικότητα. Μας κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε πρωταγωνιστές σε ρομαντική ταινία και ότι ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο σώζει την πριγκίπισσα και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Εκμεταλλεύσου το θετικό κλίμα που υπάρχει, αλλά και την εύνοια που σου δίνει στο επικοινωνιακό σου κομμάτι η Σελήνη στον Τοξότη. Η οποία να σου πούμε ότι κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Κριό, οπότε αυτή η μέρα για σένα είναι τέλεια στο να εκφράσεις όλα όσα νιώθεις και σκέφτεσαι. Θα έχεις επιτυχία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς περισσότερο! Κι αυτό γιατί για σένα η όψη αυτή γίνεται στον πέμπτο οίκο σου που έχει να κάνει με τον έρωτα και το φλερτ. Φόρεσε τα καλά σου και γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο όσο πιο… έξαλλα μπορείς. Ξέρεις εσύ… Παθιασμένο σεξ και όχι μόνο. Αγόρασε και μερικά τριαντάφυλλα και στήσε ένα ωραίο σκηνικό που θα ευχαριστηθείτε και και οι δύο. Οι όψεις που κάνει η Σελήνη στον Τοξότη με τον Δία στον Κριό, αλλά και με τον Άρη στους Διδύμους για σένα είναι ένα μεγάλο ατού, μιας και σου δίνουν όσα χρειάζεσαι για να απολαύσεις στο έπακρο τη μέρα αυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φέτος θα αφήσεις πίσω σου τα ταξίδια και τις περιπέτειες και θα επιλέξεις να περάσεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι με το ταίρι σου. Θα το γιορτάσετε με πιο cozy διάθεση και σίγουρα πιο ρομαντική με κρασί, ωραίο φαγητό και φυσικά… σεξ. Στην επιλογή σου αυτή συνηγορεί η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, καθώς γίνεται σε ένα ζώδιο που είναι εσωστρεφές. Από την άλλη ευνοείσαι από την Σελήνη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Κριό. Η όψη αυτή θα σε κάνει να έχεις πιο ενθουσιώδεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την κοινή σας ζωή και τα όνειρά σας για να κάνετε οικογένεια και παιδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμα και ένα σχετικά… ψυχρό ζώδιο σαν εσένα που δεν έχει σε καμία εκτίμηση την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και κριντζάρει με ό,τι έχει να κάνει με τη μέρα αυτή, θα νιώσει φέτος εντελώς διαφορετικά. Υπεύθυνη γι΄αυτό φυσικά είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Θα σε κάνει πιο soft, πιο αγαπούλα και γούτσου-γούτσου. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη που για σένα είναι ο 12ος οίκος σου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του ένας κρυφός θαυμαστής και να σε αφήσει… παγωτό. Δεν είναι κάτι που το περιμένεις ή που το έχεις «μυριστεί», οπότε θα σε εκπλήξει. Όπως και να έχει, προσπάθησε να χαρείς και να απολαύσεις αυτή τη μέρα. Γίνε έστω και για μία μέρα τον χρόνο λίγο ρομαντικός και αγαπησιάρης. Ας είσαι όλες τις άλλες σοβαρός και μετρημένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήπως είναι καιρός να αφήσεις το friendzone και να μπεις στη φάση «εραστές»; Είναι γνωστό ότι προτιμάς να αφήνεις κόσμο και κοσμάκη που σε γουστάρει στο «απλά φίλοι» γιατί φοβάσαι κατά βάθος να ανοιχτείς, μήπως πληγωθείς. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος σου δίνει μια ευκαιρία να δεις λίγο τα πράγματα διαφορετικά. Να νιώσεις πιο αισιόδοξος/η, αλλά και ασφαλής, ώστε να δώσεις επιτέλους το πράσινο φως σε ένα άτομο που σε γουστάρει και το οποίο μάλιστα γουστάρεις κι εσύ εδώ και καιρό, απλά δεν άφηνες τον εαυτό σου να αφεθεί. Κάνε κάτι λοιπόν που δεν έχεις ξανακάνει παλιότερα και βγες από την ζώνη ασφαλείας σου. Δεν θα το μετανιώσεις, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι που είσαι ένα άτομο ρομαντικό και τρυφερό, έρχεται και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου για να σε κάνει ακόμα πιο εκφραστικό και αισθηματία. Θα είσαι στο επίκεντρο! Το σύμπαν φέτος συνωμοτεί για να περάσεις την ημέρα των ερωτευμένων με το ταίρι σου όσο πιο αξέχαστα γίνεται. Τι να λέμε τώρα; Από όλα θα έχει το μενού. Και ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό, αλλά και ακόμα καλύτερες στιγμές στο κρεβάτι μετά. Μην διστάσεις να εκφράσεις όλα όσα νιώθεις και σκέφτεσαι και να «λούσεις» το ταίρι σου με αγάπη. Η Σελήνη στον Τοξότη θα σε κάνει να νιώσεις ότι λαμβάνεις περισσότερη αναγνώριση από ό,τι συνήθως και αυτό θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved