Φεβρουάριος 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό...

Φεβρουάριος 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Ο τελευταίος μήνας του χειμώνα (λέμε τώρα...), ο Φεβρουάριος, ο αγαπησιάρης και αποκριάτικος, φέρνει αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, καθώς αν εξαιρέσουμε τον Άρη, οι υπόλοιποι πλανήτες θα αλλάξουν πόστο. Ας πάμε, όμως, να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα γι’ αυτόν τον μήνα:

- Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 5/2, 20:27 ώρα Ελλάδας, στις 16° 40’ του Λέοντα, οπότε Λιοντάρια, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί πρέπει να είστε αρκετά χαρούμενοι που θα έχετε την ευκαιρία να ξεφορτωθείτε πρόσωπα και καταστάσεις με συνοπτικές διαδικασίες, που τόσο καιρό δεν τολμούσατε, αλλά δεν κάνατε κάποια ουσιαστική κίνηση. Εντάξει, θα υπάρξει μια αναταραχή, για ορισμένους από σας του Σταθερού σταυρού που δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα, από τη στιγμή όμως που δεν αποφασίζετε να κάνετε εσείς το άλμα μπροστά, είναι φυσικό κι επόμενο να εμφανιστεί κάποιος και να σας σπρώξει. Στο χέρι σας είναι λοιπόν να κλείσετε τα μάτια, να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε ψηλά! Σε ερωτική και οικονομική ανασύνταξη αναμένεται να περάσετε κι εσείς Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί κι όσο πιο σύντομα κουνήσετε το μαντίλι σε πρόσωπα και καταστάσεις, που απλά πιάνουν χώρο στη ζωή σας, τόσο αυξάνοντα οι πιθανότητες να γυρίσει η τύχη σας προς το καλύτερο.

- Ο Ερμής, στις 11/2, 13:22, περνά στον Υδροχόο και γεμίζει εμπνεύσεις, ιδέες και εξωστρέφεια πρωτίστως εσάς τους εκπροσώπους του συγκεκριμένου ζωδίου, αλλά και τους Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε κάτι δημιουργικό και πρωτότυπο, να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας και να αγοράσετε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό ή το αγαπημένο σας gadget! Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό, γίνετε εφευρετικοί, βρείτε τρόπους και λύσεις ασυνήθιστες για τα θέματά σας και μην προσπαθήσετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη γιατί δε θα σας βγει! Τώρα αν κάποιοι από σας συναντήσετε παραδοξότητα και εκκεντρικότητα στις επαφές σας, λίγο υπομονή! Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα βρείτε λύσεις, αλλά και τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας κι εσείς Κριοί και Ζυγοί θα γνωριστείτε με ένα σωρό κόσμο και -γιατί όχι;- θα βρείτε και αυτόν/η που σας ταιριάζει, αν είστε ελεύθεροι κι ωραίοι.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς στις 19/02,00:34 πμ, δίνοντας κυρίως σε σας Ψάρια τη δυνατότητα να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις με το δικό σας απαλό, αόρατο, ανεπαίσθητο και ειρηνικό τρόπο. Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες θα τα χάσετε λίγο με το πέπλο συναισθηματισμού και ευαισθησίας που θα σας καλύψει, αλλά καλό θα σας κάνει να δείτε και την άλλη πλευρά, τη θετική, στις σχέσεις, τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας. Λέοντες και Υδροχόοι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά σας -ή τουλάχιστον αυτό θέλετε- αλλά θα σας καίνε πόθοι και επιθυμίες. Σκορπιοί και Ταύροι ερωτικά θα δώσετε τα ρέστα σας. Αιγόκεροι και Καρκίνοι όποια εικόνα θέλετε θα πλασάρετε και θα αρέσετε κιόλας!

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 20/02, 09:04 ώρα Ελλάδας, στην 01° 21’ των Ιχθύων, καλώντας τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού να κάνουν μια καινούργια αρχή στα προσωπικά, τα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τις σχέσεις τους. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται να αδειάσετε το χώρο από το παλιό και φθαρμένο, προκειμένου να μπει το νέο! Μην φοβηθείτε, λοιπόν, να κλείσετε τα παλιά κιτάπια σας και να ξεκινήσετε μια καινούργια πορεία προς το άγνωστο μεν, αλλά ίσως και πολύ καλύτερο από αυτό που είχατε μέχρι τώρα. Το σύμπαν, άλλωστε, γνωρίζει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές και εσείς οφείλετε να το εμπιστευτείτε και να συμβαδίσετε με τους ρυθμούς του. Προσοχή μεγάλη χρειάζεται από μεριάς σας Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, αφού άλλα βλέπουν τα μάτια σας κι άλλα είναι πραγματικά. Ευνοημένοι αρκετά θα είστε εσείς, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι τόσο σε οικονομικά όσο και σε ερωτικά ζητήματα.

- Την ίδια μέρα αλλά κάτι λεπτά αργότερα, στις 20/2, 9:56 πμ η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενα τα Κριάρια, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους. Παθιάρα, ενθουσιώδης και δυναμική θα σας χορέψει στο ταψί, μέχρι να καταλάβετε ότι όταν εμφανιστεί ο έρωτας, τον αρπάζετε χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Το κυριότερο όμως είναι ότι σας δείχνει τον τρόπο για να διεκδικήσετε και να κερδίσετε ό,τι λαχταράτε στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Μην ξεχνάτε ότι κι αυτή ένας πιο... μικρός Δίας είναι που η εύνοιά της είναι μεγάλη. Παρθένοι και Ιχθύες ευνοείστε στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να δείτε να μπαίνουν στο πορτοφόλι σας έξτρα χρήματα, αλλά και στο κρεβάτι σας κορμί θανατηφόρο, όπως κι εσείς Τοξότες και Δίδυμοι που θα έχετε τρελή πέραση και θα κάψετε καρδιές. Λέοντες και Υδροχόοι, αν ξανοιχτείτε λίγο περισσότερο, θα κάνετε σούπερ γνωριμίες!

- Ο Άρης θα παραμείνει όλον τον Φεβρουάριο στους Διδύμους, αναστατώνοντας τις ζωές Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων που οφείλουν να παραμείνουν στις επάλξεις, ενώ Ταύροι και Σκορπιοί καλούνται να διαφυλάξουν τα κεκτημένα τους και τα δικαιώματά τους. Λέοντες κι Υδροχόοι μη δίνετε θάρρος στον χωριάτη, αν δε θέλετε να σας ανέβει στο κρεβάτι.

Είπαμε και αρχικά, πλούσιος σε γεγονότα και εξελίξεις θα είναι ο Φεβρουάριος, όμως όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved