Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο γκαντέμικα τον Φεβρουάριο του 2023

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα;

Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο γκαντέμικα τον Φεβρουάριο του 2023

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Φεβρουάριος δε θα σου φερθεί και πολύ καλά. Δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν!

Προβλήματα και εμπόδια αναμένονται λοιπόν τον Φεβρουάριο, αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα ζώδια:

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου, αν ανήκεις στο β' δεκαήμερο, παίζει και να αναγκαστείς να βρεις επειγόντως σπίτι ή επαγγελματικό χώρο ή... σύντροφο, όταν θα πέσει ο Ήλιος και ο Ερμής σου πάνω στον Ουρανό στις 3 και τις 22 αντίστοιχα, εκτός αν την κάνεις μόνος σου με ελαφρά. Οι σφαλιάρες που θα φας όμως στην Πανσέληνο από το ταίρι, τον έρωτά σου ή μια συνεργασία σου, ένα στραβωματάκι στη μούρη θα στο αφήσουν. Βλέπεις την ίδια μέρα γίνεται και το τετράγωνο του Άρη στους Διδύμους, που θα συνεχίσει να βρίσκεται στον 5ο οίκο σου μέχρι τέλος του μήνα, με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και 2ο οίκο σου. Τώρα θα πας για μαλλί και θα βγεις κουρεμένος, θα φας άκυρο, κέρατο από άτομο που πίστευες ότι το 'χεις; Πολλά μπορεί να γίνουν και η μόνη περίπτωση να σου λειτουργήσει κομπλέ είναι το να είσαι εσύ αυτός που θα κερατώσει, τουλάχιστον μη μείνεις με την όρεξη ή θα το ρίξει στις αμαρτίες γενικώς για μια μέρα. Πάντως θα χάσεις λεφτά για να καλύψεις συναισθηματικά κενά σου ή κουλές επιθυμίες σου. Σταθερή η κατάσταση ερωτικά, τουλάχιστον, δε θα είναι. Την καυτή ανάσα του Κρόνου θα νιώσεις εσύ του γ' δεκαημέρου, στις 16, που θα είναι για τελευταία φορά, αλλά ώσπου να ξεκουμπιστεί θα σε καταπιέζει και θα σε περιορίζει, όσο δε γίνεται, κάτι που δε μπορείς να ανεχτείς, λόγω της αλανιάρας φύσης σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος ανοίγει με... Ουρανό, οπότε τι να περιμένεις εσύ του β' δεκαημέρου; Μπάχαλο στη σχέση σου, μπάχαλο και περιβάλλον και τις συνεργασίες σου... κι όσο εσύ επιμένεις σε έναν δρόμο, τόσο οι άλλοι θα αντιδρούν με μανία. Μην απορήσεις αν με κάποια άτομα, ξαφνικά κι απότομα χωρίσετε τα τσανάκια σας. Στις 3 και στις 21, θα γίνει το έλα να δεις με την οικογένειά σου ή το σπίτι θα γίνει... καλοκαιρινό. Έντονες συνθήκες θα επικρατήσουν και με την Πανσέληνο στον Λέοντα, στις 5, που έχει μπόλικη δόση Ουρανού. Το τετράγωνο του Άρη στους Διδύμους με την Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να σε ξετινάξει και οικονομικά και ερωτικά, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις πράσινος από τη ζήλια σου. Έτσι κι αλλιώς, μέχρι τέλος του μήνα η παρουσία του θεού του πολέμου στον 8ο οίκο σου αποτελεί αποσταθεροποιητικό παράγοντα τόσο για τα λεφτά, όσο και για τα σεξουαλικοερωτικά σου και αυτό από μόνο του είναι αρκετά σημαντικό για σένα, αφού όταν δεν έχεις το ένα ή το άλλο, δε νιώθεις καλά. Πόσω μάλλον, αν χρειαστεί να βάλεις χέρι στο αποθεματικό σου για να καλύψεις έκτακτα έξοδα. Τα έκτακτα έξοδα να τα περιμένεις στις 22. Εσύ του γ' δεκαημέρου θα παραστείς στα αποχαιρετιστήρια του Κρόνου στον Υδροχόο και -πίστεψέ μας- το event στις 16 δε θα είναι καθόλου ευχάριστο, αφού προβλήματα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή του οίκου σου πλέον σε αναγκάζουν να ασχοληθείς μαζί τους και ενδεχομένως να γίνεις και αυστηρότερος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου ξυπνά Ταύρε μου του β' δεκαημέρου στις 3 και στις 21 και την Πανσέληνο στις 5/2. Πολλά θα αλλάξουν κατά πάσα πιθανότητα αρνητικά (γιατί δεν παίρνεις κι όρκο μαζί του) τόσο στα επαγγελματικά, όσο και το σπίτι σου. Αυτά που ήξερες, που θεωρούσες στάνταρ ή ένιωθες δικά σου, ξέχνα τα. Άλλα που ίσως και να φοβόσουν μπορεί και να έρθουν και αν δεν έχεις εναλλακτική, κλάψ' τα Χαράλαμπε. Από την άλλη, ο Άρης στους Διδύμους μέχρι τέλος του μήνα δε θα σε αφήσει να σταυρώσεις δεκάρα κι όλο αυτό το διάστημα θα είναι θαύμα, αν καταφέρεις και δε βάλεις χέρι στο κομπόδεμά σου... Αντίθετα, πιο πολλά θα ξοδεύεις από ό,τι βγάζεις και όχι μόνο αυτό, αλλά θα έχεις και ανεκπλήρωτες επιθυμίες που κινδυνεύουν να σου μείνουν απωθημένα. Χασούρα αναμένεται, γύρω στις 5 αλλά και στις 22 του μήνα. Εσύ του γ' δεκαημέρου θα κληθείς να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά στη δουλειά σου ή να πάρεις ένα βάρος (ευθύνη, εξτρά καθήκον) στις 16 κι όχι, δεν είναι με το αζημίωτο. Τζάμπα τελείως... Το πόσο θα αντέξεις κι αν είναι ανάλογο με το πόσο ανάγκη έχεις ή δεν υπάρχει κάτι άλλο για να την κάνεις με ελαφρά.

ΛΕΩΝ

Οι όψεις του Ουρανού, 3 και 21/2, με τον Ήλιο και τον Ερμή, αντίστοιχα, στον Υδροχόο, αλλά και η Πανσέληνος στο ζώδιό σου πρόκειται να φέρουν μεγάλη αναστάτωση τόσο στη δουλειά, όσο και στις σχέσεις σου και μάλιστα θα έχουν αποφάσεις και γεγονότα που θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα, οπότε να έχεις το νού σου και γρήγορα αντανακλαστικά για να μη βρεθείς να κυνηγάς τις εξελίξεις. Ίσως το πολύ τέντωμα σπάσει το σχοινί και τελικά να χωρίσουν οι δρόμοι σου, αφού ούτε εσύ, ούτε η άλλη πλευρά θα έχετε τη διάθεση ή άλλες δυνάμεις για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Επιπλέον, στις 5 γίνεται και το τετράγωνο του Άρη στους Διδύμους με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, οπότε εκτός από τα ερωτικά, μπαίνουν στο μάτι του κυκλώνα και τα οικονομικά σου, με μια χασούρα που θα σε τσούξει. Φρόντισε, επίσης, να μη δανείσεις χρήματα σε φιλικά ή γνωστά σου πρόσωπα γιατί παίζει και να τσακωθείτε γι' αυτά. Καβγάς προβλέπεται και στις 22, με το έτερό σου ήμισυ (αν καταφέρετε να μείνετε ενωμένοι) ή άλλο πρόσωπο που συνεργάζεσαι ή φλερτάρετε. Από την άλλη, στις 16, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου θα γίνει αισθητή, με δυσάρεστο τρόπο στη ζωή σου, για τελευταία φορά, βέβαια, αλλά πρέπει να δείξεις υπομονή ή κρύο αίμα για να τελειώσεις μια και καλή από καταστάσεις και πρόσωπα που πλέον δεν αντέχεις. Υπάρχει και η περίπτωση να σε απαλλάξουν από την παρουσία τους και όσο κι αν στενοχωρηθείς, θα καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να σηκώνεις πια σταυρό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved