Πανσέληνος στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγές

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Πανσέληνος στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγές

Στις 7/1, 01:07 ώρα Ελλάδας, έχουμε την Πανσέληνο του Λύκου, στις 16° 21’ του Καρκίνου, που επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Οι όψεις του Ήλιου στον Αιγόκερω και του ανάδρομου Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι αυτές που θα "χρωματίσουν" τη συγκεκριμένη Πανσέληνο, ωθώντας αρκετούς να αλλάξουν, να κάνουν στροφή στην καριέρα, το σπίτ ή τις σχέσεις τους, να ξεκόψουν από το παρελθόν και φυσικά να απελευθερωθούν από συντηρητικές πεποιθήσεις ή κλισέ που τους κρατούν πίσω. Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να τελειώσουν με το οτιδήποτε για να μπορέσουν αργότερα να κάνουν μια νέα αρχή.

Ας δούμε ποια ζώδια χρειάζεται να προβούν σε αλλαγές με την Πανσέληνο στον Καρκίνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου έρχεσαι αντιμέτωπος με τις επιθυμίες σου και καλείσαι να προχωρήσεις σε αλλαγές, που θεωρείς απαραίτητες για την ευτυχία σου, αλλά και την επίτευξη των προσωπικών σου επιδιώξεων. Σε πολλές περιπτώσεις, θα λειτουργήσεις κυκλοθυμικά, θα χάνεις την υπομονή σου ή θα θεωρήσεις ότι έχεις παραχωρήσει τον έλεγχο στους άλλους και σε κάνουν ό,τι θέλουν. Ακόμα και το παρουσιαστικό σου θα αλλάξεις γιατί δε θα είσαι ικανοποιημένος με το είδωλό σου στον καθρέφτη, όμως, θα συναντήσεις και αρκετές αντιδράσεις από την άλλη πλευρά, που μάλλον την είχες καλομάθει και τώρα θα την ξεβολέψεις. Ορισμένες από αυτές θα σου στοιχίσουν και συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια αποστασιοποίηση ή και ψυχρότητα από μέρους σου, όμως σε άλλες θα σε δικαιώσει η στάση και οι επιλογές σου. Ένα ξεκαθάρισμα και στον φιλικό σου κύκλο είναι επίσης πιθανό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Σημαντικές εξελίξεις φέρνει η Πανσέληνος άξονά σου, στον Καρκίνο, αναφορικά με τις σχέσεις σου, όπου το να τελειώνεις μια και καλή με τα κακώς κείμενα γίνεται πλέον μονόδρομος και ή θα πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις προκειμένου να διατηρηθούν, αν αυτό είναι που θέλεις, ή θα πρέπει να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Εννοείται ότι καμία απόφαση δε θα είναι εύκολη γι’ αυτό, παρά την συναισθηματική σου φόρτιση, δεν πρέπει να κάνεις αψυχολόγητες κινήσεις. Αν όμως βλέπεις ότι δεν πάει άλλο πια, τότε το να κρατάς ανθρώπους δίπλα σου, θα αποδειχθεί μεγάλο λάθος, γνωρίζοντας κατά βάθος ότι η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί, ίσα-ίσα που μάλλον θα γίνει χειρότερη. Αν είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μεγάλη στροφή και αλλάξεις τα κριτήριά σου ή αναθεωρήσεις για μια σου επιλογή, για την οποία μέχρι τώρα αμφιταλαντευόσουν.

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Πανσέληνος στον 4ο οίκο σου σε καλεί να αντιμετωπίσεις οικογενειακά κυρίως ζητήματα που θα αρχίσουν να αυξάνονται, αν εσύ δε λάβεις τα απαραίτητα μέτρα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να επαναφέρεις ή να βάλεις αυστηρά όρια, να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να αναλάβει ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Κληρονομικά ή ένα ακίνητο θα γίνουν αντικείμενο διεκδίκησης και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για διάφορες εντάσεις, ενώ από την άλλη, αναγκαστικές αλλαγές στο σπίτι, σχετικές αγορές, ακόμα και μια μη προβλεπόμενη μετακόμιση είναι πολύ πιθανά. Οι αντοχές σου κι η υπομονή σου θα δοκιμαστούν το επόμενο χρονικό διάστημα και στον επαγγελματικό τομέα, που θα έχει αντίκτυπο και στον οικονομικό, αλλά μόνο με γρήγορα αντανακλαστικά και αρκετές εναλλακτικές θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις στις προκλήσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Πανσέληνος στον 10ο οίκο σου θα στρέψει το ενδιαφέρον σου αναγκαστικά στα επαγγελματικά σου, όπου θα υπάρξουν διάφορες εξελίξεις, αλλαγές, αλλά και ζητήματα από τα παλιά, για τα οποία καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες για να τα ξεκαθαρίσεις, όπως και να αποφασίσεις τι θέλεις και τι δε θέλεις, ώστε να βάλεις τους καινούργιους σου στόχους. Δεν αποκλείεται να πάρεις μια άλλη πορεία, να νιώσεις την ανάγκη να αυτονομηθείς και να κάνεις κάτι δικό σου ή να αναλάβεις μια υπεύθυνη θέση που απαιτεί αρκετό από τον χρόνο και την ενέργειά σου. Σαφώς θα υπάρξουν ανταγωνισμοί κι οι αντιπαλότητες, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως νιώσεις ότι αδικείσαι, καθώς επίσης και εντάσεις με ανώτερους και ισχυρά πρόσωπα που θα σε φτάσουν στα όριά σου, με τις απαιτείσεις τους. Όμως, εκεί θα πρέπει να αποδείξεις τις ικανότητες και τις αντοχές σου, ώστε, μελλοντικά να δικαιωθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με την Πανσέληνο στον 5ο ηλιακό σου οίκο, η ερωτική σου ζωή περνά πρώτη στη λίστα προτεραιοτήτων σου, είτε αναγκαστικά, μέσα από γεγονότα που θα προκύψουν και θα απαιτήσουν το μέγιστο του ενδιαφέροντός σου είτε γιατί εσύ θα νιώσεις την ανάγκη να βρεις έναν άνθρωπο να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Θα μπουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου, που θα σε σπρώξουν να δημιουργήσεις ή να διεκδικήσεις περισσότερα, επειδή θα αισθάνεσαι ότι αξίζεις παραπάνω. Δεν αποκλείεται, όμως, ένας έρωτας να τελειώσει, αφήνοντάς σου μια μικρή απογοήτευση. Αν έχεις παιδιά, όλη η προσοχή σου θα είναι στραμμένη σε αυτά, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις θα τα χάσεις λίγο με τις ιδιοτροπίες και τα τερτίπια τους. Αν δεν έχεις, ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι την απόκτησή τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved