Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Αυτά τα ζώδια θα δουν τη ζωή τους να απογειώνεται!

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Αυτά τα ζώδια θα δουν τη ζωή τους να απογειώνεται!

Η τελευταία Νέα Σελήνη του 2022 γίνεται 23/12, 12:16 ώρα Ελλάδας, στις 01° 32’ του Αιγόκερω, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους), που έχουν γενέθλια το α’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η όψη τετραγώνου του Ήλιου στον Αιγόκερω με τον Δία στον Κριό, αλλά και τριγώνου της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο, που γίνονται αμφότερες στις 22, δείχνουν ότι πρόκειται για μια τυχερή περίοδο που θα προσφέρει αρκετές ευκαιρίες και λύσεις, αλλά και ξαφνικές αλλαγές ή εξελίξεις προς το καλύτερο. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν θα υπάρξουν υπερβολές και ευτράπελα, αλλά αν το διαχειριστούμε σωστά και δεν καβαλήσουμε το καλάμι, όλοι θα βγούμε κερδισμένοι!

Ας πάμε να δούμε ποια είναι τα ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες, να κλείσεις λογαριασμούς του παρελθόντος οριστικά και να ξεκινήσεις μια καινούργια πορεία στην προσωπική σου ζωή. Έχεις τη δυνατότητα, όχι μόνο να ξεκολλήσεις από τα παλιά, αλλά και να αποκτήσεις αρκετά από αυτά που επιθυμείς, είτε μόνος/η σου είτε με την στήριξη κάποιων σημαντικών ανθρώπων της ζωής σου, οι οποίοι θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα. Ίσως βρεις συμμάχους-συνεργάτες, ώστε να ξεκινήσεις μια σου προσπάθεια, ακόμα και επαγγελματική. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς και μάλιστα να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας σχέσης, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τα πράγματα με το ταίρι σου θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου είναι δεδομένη, που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα αυξήσει και τις μετοχές σου στο αντίθετο φύλο, όπως επίσης και να κεραυνοβοληθείς από κάποιον/α και να κάνεις κίνηση ματ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Νέα Σελήνη στον 7° ηλιακό οίκο σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου, είτε είναι ερωτικές-συντροφικές είτε επαγγελματικές. Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου θα επηρεάσουν κατά πολύ τις αποφάσεις που θα πάρεις από δω και πέρα, ίσως, μάλιστα, γίνεις πιο υποχωρητικός/η και συνεργάσιμος/η, προκειμένου να γεφυρώσεις διαφορές και να βρεθεί μια χρυσή τομή και να επιλυθούν ζητήματα του παρελθόντος. Αν όχι, επειδή επικρατεί και μια έντονη ατμόσφαιρα, δε θα είναι δύσκολο να ακούσεις το "χωρίζουμε". Και με τον Δία στον 10° ηλιακό σου οίκο, μην αποκλείεις και να διαχωρίσεις τη θέση σου ή ακόμα και να αποχωρήσεις από ένα «σχήμα», αν δεν γίνονται δεκτά τα αιτήματά σου, αλλά στο καπάκι ίσως βρεθεί κάτι άλλο, πολύ καλύτερο. Ένας κύκλος πάντως θα κλείσει κι ένας άλλος θα ανοίξει κι αν είσαι ελεύθερος/η, η δημοφιλία σου θα αυξηθεί, οπότε ένα καινούργιο ειδύλλιο θα κάνει την εμφάνισή του. Επιπλέον, ίσως προχωρήσεις σε μια συνεργασία, συμβίωση ή την επισημοποίηση ενός δεσμού.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Νέα Σελήνη στον 4° ηλιακό σου οίκο σου προσφέρει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το οικογενειακό τοπίο και να διευθετήσεις ζητήματα που θα ανακύψουν για να επανέλθει η ηρεμία στο περιβάλλον σου. Μάλιστα, προδιαγραφές είναι θετικές για ανεύρεση μιας κοινής λύσης, αφού αφ’ ενός δε θα θέλεις να ταράξεις τις ισορροπίες και αφ’ ετέρου θα έχεις τη διάθεση να συζητήσεις, αλλά και να ακούσεις τις θέσεις των υπολοίπων. Δεν αποκλείεται, όμως και το να δυσκολευτείς να πάρεις μια οριστική απόφαση, καθώς δε θα θέλεις να κακοκαρδίσεις κανέναν. Από την άλλη, θα είναι έντονη κι η τάση σου να ομορφύνεις το σπίτι ή το χώρο της εργασίας σου, να αλλάξεις διακόσμηση ή να κάνεις προσθήκες που θα τα αναδείξουν. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις αναφορικά σε ένα ακίνητο ή κληρονομιά, αρκεί να υιοθετήσεις διπλωματική στάση και να σεβαστείς τις επιθυμίες των μεγαλύτερων ηλικιακά αγαπημένων σου ανθρώπων.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 10° ηλιακό σου οίκο και τον Δία στο ζώδιό σου να σε προωθεί, επαγγελματικά ζητήματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, που θα ανακύψουν το άμεσο χρονικό διάστημα, τα οποία όμως για να τα διευθετήσεις θα χρειαστείς τη βοήθεια άλλων. Από τη στιγμή που έχεις κερδίσει τις εντυπώσεις, είναι σκόπιμο να κυνηγήσεις τους στόχους σου και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία που έψαχνες για να το επιχειρήσεις. Αν αποδείξεις την προθυμία και τις ικανότητές σου, θα αποκτήσεις την εύνοια ισχυρών ανθρώπων, πρόθυμων να σε στηρίξουν σε ένα εγχείρημά σου. Είναι πιθανό να πάρεις προαγωγή ή σου γίνει πρόταση να αναλάβεις ένα νέο project, όμως καλό θα ήταν να μετρήσεις τις δυνάμεις και τους χρόνους σου, έτσι ώστε να δεις, αν μπορείς να ανταποκριθείς, όπως και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κατάστασης, πριν αποφασίσεις να την αποδεχτείς. Το σίγουρο είναι ότι θα εισπράξεις τα εύσημα ίσως και τον ερωτικό θαυμασμό ενός ατόμου, αλλά και να ερωτευτείς εσύ κεραυνοβόλα και να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια, με την καλή έννοια...

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με τη Νέα Σελήνη στον 2° οίκο σου, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται κυρίως στις ανάγκες σου, συναισθηματικές ή υλικές κι όχι μόνο θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι αλλιώς τα πράγματα, αλλά και θα κάνεις και συγκεκριμένες ενέργειες γιατί θα καταλάβεις ότι είναι σημαντικό να λαμβάνεις, αλλά κυρίως να... απολαμβάνεις όσα έχεις αποκτήσει. Ενδεχομένως, αφού καλύψεις κάποιες πάγιες υποχρεώσεις σου, να αρχίσεις να χαλαρώνεις την οικονομική σου διαχείριση και να προχωρήσεις σε αγορές που σε ευχαριστούν ή ενισχύουν την εικόνα σου ή να αρχίσεις να ξοδεύεις περισσότερα για την καλοπέρασή σου. Πάντως οι πιθανότητες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου είναι αυξημένες, οπότε να μην έχεις κανένα άγχος ή ανησυχία για τα χρήματα που θα χαλάσεις. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να βρεθεί στο δρόμο σου ένα πρόσωπο που θα σε γοητεύσει και να αναπτυχθεί αμοιβαίο αίσθημα. Υπάρχει περίπτωση να είναι και ένας/μία συνάδελφος ή καινούργιος συνεργάτης/ιδα. Άλλωστε, με Δία στον 5°οίκο σου, στο ερωτικό παιχνίδι δεν έχεις αντίπαλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με αυτή τη Νέα Σελήνη που γίνεται στον 8° οίκο σου, είναι φυσικό να αυξηθεί ο αισθησιασμός σου, οι επιθυμίες σου θα μεγαλώσουν, το ίδιο κι οι σεξουαλικές σου ανάγκες, οπότε δεν αποκλείεται ο έρωτας να σου κτυπήσει την πόρτα. Ωστόσο, τόσο εκεί όσο και στα επαγγελματικά σου, να είσαι συνεπής και να αφήσεις τα διπλά και τριπλά ταμπλό γιατί όσο κι αν είσαι εξπέρ στο να "κουβαλάς δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη", να ξέρεις ότι θα σου πέσουν και θα σπάσουν. Κοινώς, κινδυνεύεις να γίνεις τσακωτός και να χάσεις κι αυτά που έχεις. Επιπλέον, ίσως λάβεις ένα ποσό που θα σου δώσει τη δυνατότητα να κλείσεις κάποιες οικονομικές σου εκκρεμότητες προς τρίτους, όπως εφορία, τράπεζες, ασφάλειες ή να πετύχεις έναν καλό διακανονισμό, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθουν ζητήματα σχετικά με μια κληρονομιά που όμως θα εξελιχθούν με τον πιο θετικό τρόπο για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με τη Νέα Σελήνη στον 5° οίκο σου, γίνεσαι πιο κοινωνικός/η, χαλαρός/η και παιχνιδιάρης/α, κυρίως όμως ωθείσαι, αν είσαι μόνος/η, να ψάξεις να βρεις το ταίρι σου και να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση. Για να γίνει, ωστόσο, αυτό θα πρέπει να κυκλοφορείς περισσότερο, για να εμπλουτίσεις τον κύκλο σου με καινούργια άτομα, ώστε να αυξηθούν κι οι πιθανότητες. Στη συγκεκριμένη βέβαια περίπτωση θα σε βοηθήσει και ο Δίας στον 8° οίκο σου, αφού θα συνεχίσει να φέρνει στη ζωή σου πρόσωπα, υποψήφια για ερωτική σχέση. Ενδεχομένως, επίσης, να σε πιάσει ένας δημιουργικός οίστρος ή να ανακαλύψεις ένα ταλέντο, που δεν ήξερες ότι είχες, σε μια τέχνη. Αν είσαι σε δεσμευμένος/η, θα βγαίνετε περισσότερο με το ταίρι σου, θα διασκεδάζετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και θα αναθερμάνετε και τον έρωτά σας. Αν έχεις παιδιά, θα σου χαρίσουν αρκετές, όμορφες στιγμές, ενώ αν δεν έχεις, θα σκεφτείς σοβαρά την απόκτησή τους.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με τη Νέα Σελήνη στον 11° οίκο σου, θα ανοίξει αρκετά ο κοινωνικός σου κύκλος και θα εμπλουτιστεί με καινούργιες γνωριμίες είτε επαγγελματικού είτε φιλικού χαρακτήρα. Ίσως συμμετάσχεις σε μια ομάδα ή σε κάποιες συλλογικές προσπάθειες που θα είναι και η αφορμή για να δημιουργηθεί μια παρέα με άτομα που θα έχουν αρκετά κοινά με σένα. Επίσης, μπορεί να καταπιαστείς με διάφορα χόμπι και ενδιαφέροντα που θα σε αναζωογονήσουν ψυχικά και σωματικά. Από την άλλη, με τον Δία στον 2° οίκο σου να σου παρέχει εύνοια σε οικονομικά ζητήματα, να σου δίνει αυτοπεποίθηση και να σε σπρώχνει να ρισκάρεις και λίγο προκειμένου να αποκτήσεις αυτά που θέλεις, θα ξεχάσεις πολλά από τα άγχη και τους προβληματισμούς σου ή θα βρεις λύσεις σε προσωπικά σου ζητήματα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ένα νέο ειδύλλιο να γεννηθεί τώρα με μια επαφή που θα γίνει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά τη δημιουργία ενός δεσμού.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved