Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Ιανουάριο

Τέσσερις είναι αυτοί που θα περάσουν όμορφα

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Ιανουάριο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Ιανουάριο που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα χαροποιήσει από πολλές απόψεις. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Ιανουάριο δεν είναι πολλά!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν εξαιρέσεις μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη που σε περιμένει στις 14/1, όλον τον υπόλοιπο μήνα θα πηγαίνεις από τη μια επιτυχία στην άλλη. Ορεξάτος για να πετύχεις προσωπικούς και άλλους στόχους, έντονη δημιουργικότητα, ευκαιρίες για έρωτες φρέσκους και αναζωογονητικούς (μετά τις 14/1 που θα ισιώσει ο Άρης) και με τον Δία να σε σπρώχνει προς τα έξω όλο και περισσότερο, τα περισσότερα από τα θέλω σου θα τα πετύχεις, αφού όπου κι αν βρεθείς, θα εντυπωσιάσεις, θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες και θα βρίσκεις πρόθυμους ανθρώπους να σε ακούσουν και να συζητήσουν τις προτάσεις ή τις ιδέες σου. Η έλξη σου θεωρείται δεδομένη, οπότε, από τις 27 και μετά, σεξουαλικά θα είσαι στα καλύτερά σου, ενώ δεν αποκλείεται και μια οικονομική βελτίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν εξαιρέσεις τον ανάδρομο Ερμή που θα είναι στο ζώδιό σου, ο οποίος θα φέρει κάπως πίσω κάποιες προσωπικές σου επιδιώξεις ή θα επαναφέρει παλιά ζητήματά σου που θέλουν επίλυση, όλα τα άλλα στη ζωή σου πάνε... τρένο! Το μαχαίρι και το πεπόνι θα έχεις στα χέρια σου, θα λύνεις και θα δένεις και οι στόχοι θα πετυχαίνονται ο ένας μετά τον άλλο. Αν μάλιστα ζητήσεις και τη συνδρομή της τύχης (βλέπε Δία στον 4ο), τότε αρκετά από τα προβλήματά σου θα λυθούν. Στο σπίτι, πάλι, όλα καλά, όλα ανθηρά. Ερωτικά, όπως όλα δείχνουν, επίσης, θα ανέβεις από τις 3/1 και θα γίνεις πιο ερωτιάρης και τρελιάρης ενώ και οικονομικά περιμένεις πολλά με την έλευση της Αφροδίτης στον 2ο οίκο σου. Χτυπάς σε πολλά ταμπλό, οπότε, ό,τι δε μπορείς να κάνεις και να εκφράσεις μέχρι τις 19/1, ελέω ανάδρομου, θα το μαζέψεις κι από εκεί και πέρα δε σε βαστάει κανείς.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κι εσύ Καρκίνε μου, αν έχεις γεννηθεί στο α' δεκαήμερο, θα απολαύσεις έναν όμορφο Ιανουάριο και έχεις να περιμένεις πολλά και στα οικονομικά και στα ερωτικά σου, που όπως όλα δείχνουν, θα τραβήξουν την ανηφόρα από τις 3/1 και μετά στις 21/1. Ησυχία δε θα βρεις (με την καλή έννοια), καθώς και να θέλεις να... αγιάσεις δε θα σε αφήνουν οι πειρασμοί. Το να υποκύψεις σε έναν κι όπου βγει είναι μάλλον βέβαιο, όμως για να παραμείνεις με το... χαμόγελο στα χείλη, πέρνα ΤΩΡΑ καλά κι άσε τις μεγάλες προσδοκίες κατά μέρος. Χρήματα αναμένεται να πάρεις, που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις τρύπες και επειδή είσαι και καλός στη διαχείρισή τους, θα σου μείνουν κιόλας για να βάλεις στην άκρη για τις πιο δύσκολες μέρες. Ο Δίας, παραμένοντας στον 10ο οίκο σου, πάντως θα φροντίσει και να γίνεις γνωστός για τη δουλειά σου, οπότε παίζει και προαγωγή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιανουάριος φέρνει κάποιες ανατροπές, όσον αφορά στη δουλειά και τα επαγγελματικά σου, όμως μπορεί το σύμπαν να σε σπρώχνει σε μια ρότα που θεωρεί ότι είναι η σωστή για σένα, όπου μπορείς να αποδόσεις τα περισσότερα. Νέο πεδίο δόξης λαμπρό αναμένεται να εμφανιστεί ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να αντιμετωπίσεις την κάθε πρόκληση, ενώ είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο-κλειδί να σου κάνει μια πρόταση, που παρότι θα είναι "ξένη" προς εσένα, αν τη δεχτείς, μπορεί να σου φέρει μια επαγγελματική επιτυχία, την αναγνώριση που ζητάς, αλλά και καινούργιες οικονομικές προοπτικές. Ερωτικά, από τις 27 και μετά θα λάμψεις, κοινωνικά θα κάνεις νέα ανοίγματα, ίσως ασχοληθείς και με ένα καινούργιο ενδιαφέρον. Κούκλος, κούκλος!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved