Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Δεκέμβριο

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη "black list";

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Δεκέμβριο

Ο Δεκέμβριος επιφυλάσσει προβλήματα και εμπόδια για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Δεκέμβριο είναι τα εξής:

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντίο, λοιπόν, αντίο

Τόσο καιρό με τον Άρη πάνω σου έχεις συνηθίσει (ή τουλάχιστον θα έπρεπε) στα σκαμπανεβάσματα, τα διλήμματα, τις εντάσεις και τις διχώνοιες, αλλά και τις καθυστερήσεις και ακυρώσεις, από τότε που γύρισε ανάδρομος. Ωστόσο, η συμμετοχή του στην Πανσέληνο, στις 8/12, που γίνεται στο ζώδιό σου, βάζει τις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, σε εμπόλεμη ζώνη. Οι τσακωμοί, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, για παρελθοντικά και παρόντα προβλήματα, θα είναι συχνό φαινόμενο, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στο "αμήν". Βλέπεις, όλο και για κάτι θα θεωρείσαι ύποπτος ή θα απαιτούνται πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείς να προσφέρεις. Από την άλλη, θα τραβάς άτομα, που στο πρόσωπό σου, θα θέλουν να εκδικηθούν όλους τους υπόλοιπους που τους έβλαψαν ή τους πλήγωσαν, οπότε η μεταχείρισή σου δε θα είναι ούτε σωστή, ούτε δίκαια, όπως επίσης κάποιον/α πρώην που έχει επιστρέψει για να σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Το να μην αντέξει τα "χτυπήματα" μια σχέση ή συνεργασία είναι μάλλον πιθανό. Κι εφ' όσον είσαι πια μπουχτισμένος να πεις "αντίο"! Στις 4 και 14, έχε το νου σου γιατί οι απάτες και το σκάψιμο παγίδων στα επαγγελματικά σου θα θέσουν σε κίνδυνο τη θέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζητείται συνεννόηση

Με τον ανάδρομο Άρη να συνεχίζει να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου είναι λογικό οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, να βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στο να τα βροντήξεις κάτω και να φύγεις. Συνεννόηση δεν υπάρχει ούτε με το ταίρι σου, ούτε με συνεργάτες/συναδέλφους, αφού όχι μόνο λέει ο καθένας το κοντό και το μακρύ του, αλλά πάντα έχει μια αντίρρηση για όσα λες και κάνεις, οπότε το να τσακώνεστε συχνά, ακόμα και για ψύλλου πήδημα είναι συχνό φαινόμενο. Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα από τις αρχές του μήνα, ενώ με την Πανσέληνο απέναντί σου, στις 8/12, με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ήλιο σου θα τραβήξεις τις κοτσίδες σου. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, παίζει δυνατά και μια εξαπάτηση από το οικείο περιβάλλον σου 4 ή 14 του μήνα, αλλά και μια ζημιά στο σπίτι σου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΙΧΘΥΕΣ: Μόνιμος πονοκέφαλος

Το να προσπαθήσεις να κρατήσεις το πρόγραμμα και την τάξη στο σπίτι σου είναι μάλλον ανέφικτο τον Δεκέμβριο, καθώς τόσο ο ανάδρομος Άρης, όσο και οι όψεις του με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή ανάβουν φωτιές στο περιβάλλον σου και τα τινάζουν όλα στον αέρα, δημιουργώντας σου συνεχώς πονοκέφαλο. Από καβγάδες μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις τη θέση του ενός ή του άλλου, κόντρες παλιές και νέες, επιπολαιότητες, ανευθυνότητα και ό,τι του καπνίσει του καθενός, αλλά και παρεμβάσεις τους στην προσωπική σου ζωή, που θα σε κάνουν έξαλλο, θα έχεις ένα σωρό. Σαν να μην έφταναν αυτά, ανακατώματα θα έχεις και σε περιουσιακά θέματα, ενώ με την Πανσέληνο, στις 8, στους Διδύμους, γίνονται μπάχαλο και τα επαγγελματικά σου, όπου, αν δεν το είχες σκεφτεί, σου προτείνουμε να χτυπήσεις μια αδειούλα, για να μην πάθεις κρίση. Στις 4 και 14, έχε κατά νου ό,τι κάτι παίζει πίσω από την πλάτη σου και δεν είναι για καλό...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πανικός

Με τον ανάδρομο Άρη να έχει ρίξει άγκυρα στον 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου, το σίγουρο είναι ότι δε θα πάρεις ανάσα. Όχι μόνο γιατί η ίδια η δουλειά ή οι απαιτήσεις των άλλων θα αυξηθούν, αλλά θα έχεις να αντιμετωπίσεις έχθρες, αντιπαλότητες και έντονο ανταγωνισμό, είτε εκτός είτε και εντός του περιβάλλοντός σου, οπότε είναι λογικό κάποια στιγμή να νιώσεις ότι τα μέτωπα που έχουν ανοίξει είναι αδύνατο να κλείσουν, παρά τις προθέσεις σου. Άτομα θα σου τη λένε συνεχώς, θα βρίσκουν τις ιδέες σου πολύ άστοχες ή άκαιρες ή τη συμπεριφορά σου αντιεπαγγελματική. Από την άλλη, παίζει να την κάνουν όλοι... και να σε αφήσουν εσένα να σηκώσεις όλο το φορτίο, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, θα στριμωχτείς άγρια. Η Πανσέληνος της 8ης Δεκεμβρίου προκαλεί ένα... χαμούλη και στο σπίτι σου, όπου θα μαζέψεις, θα εισβάλλουν διάφορα πρόσωπα της οικογένειας για να περιποιηθείς ή να εξυπηρετήσεις, ενώ στις 4 και 14, δεν αποκλείεται να απογοητευτείς και από το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου για την ασαφή στάση που κράτησε ή τις δικαιολογίες και τα ψέματα που σου είπε.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ταμείον είναι μείον

Τα έξοδα δεν τελειώνουν ποτέ, αντίθετα είναι ιδιαίτερα αυξημένα με τον Άρη στον 2ο οίκο σου που έχει ξετινάξει τον προϋπολογισμό σου και δε σε αφήνει να κάνεις οποιοδήποτε νορμάλ διαχείριση. Δέκα παίρνεις, είκοσι δίνεις... και δεν φτάνει αυτό αλλά χρήματα που περίμενες δεν έρχονται, συμφωνίες που θα αποφέρουν το κάτι τις μένουν μετέωρες και απαιτήσεις ή υποχρεώσεις που είχες από τα παλιά επανεμφανίζονται. Πώς να μην είσαι στην τσίτα, όταν βάζεις το χέρι στην τσέπη και πιάνεις το παπούτσι; Στην Πανσέληνο, στις 8/12, θα αναφωνήσεις "το ταμείον είναι μείον" και ελπίζουμε να μην έχεις ανοιχτά μέτωπα με εφορίες ή τράπεζες, γιατί κι από εκεί να περιμένεις να σε ξαναθυμηθούν. Εμ τα δώρα; Είναι Χριστούγεννα, θα μας πεις, να μην πάρεις κάτι για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, για σένα; Θα πάρεις... αλλά μετρημένα. Απόφυγε όμως 4 και 14 ψώνια και γενικά συναλλαγές, γιατί θα τα κλάψεις τα λεφτάκια σου. Το κακό είναι ότι αυτή η κατάσταση αντικατοπτρίζει και τα ερωτικά σου. Μπάχαλο κι εκεί, πρώην, νυν, επόμενοι, εσύ σε διχασμό και να 'χαμε να λέγαμε...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποσταθεροποίηση

Η αποσταθεροποίηση των οικονομικών σου, με έξοδα που δεν υπολόγιζες, αποζημιώσεις που περίμενες αλλά δε... θα έρθουν και φυσικά, χρέη ή δάνεια σε δημόσιο ή τράπεζα που πρέπει να διευθετήσεις ή να πληρώσεις θα συνεχιστεί και τον Δεκέμβριο. Να κρατήσεις καμιά καβάτζα ή να βάλεις κάτι στην άκρη δεν υπάρχει περίπτωση, αφού εδώ τίθεται το θέμα για το αν μπορέσεις να βγάλεις αυτόν τον μήνα, χωρίς να μπεις μέσα. Η Πανσέληνος, στις 8/12, είναι ιδανική για να ξετιναχτείς, καθώς θα εμφανιστούν διάφορα "χέρια", για να σου πάρουν τα λεφτά. Μέχρι τις 14 του μήνα, δε θα έχεις μόνο χασούρα, αλλά κινδυνεύεις και από απάτες ή παραπλανήσεις που κάνουν το τοπίο θολό. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σου, που είτε θα είσαι ο θύτης είτε το θύμα, γι' αυτό προφυλάξου και μην δίνεις εμπιστοσύνη ούτε στον εαυτό σου. Από εκεί και πέρα, οι σχέσεις σου είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν και οι εκπλήξεις που σου επιφυλάσσει το ταίρι ή ένας συνεργάτης σου θα είναι μάλλον δυσάρεστες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεσκαρταρίσματα

Το "φύγε εσύ, έλα εσύ" συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον στην ερωτική σου ζωή και ηρεμία δεν πρόκειται να βρεις, αφού κι εσύ, στις περισσότερες των περιπτώσεων, δεν ξέρεις τι σου γίνεται! Όχι διχασμένος, τετραχασμένος είσαι, ανάμεσα στο παρόν, στο παρελθόν και το μέλλον και, όπως αντιλαμβάνεσαι, έτσι δεν κάνεις προκοπή. Επιπλέον, φίλοι ενδέχεται να γίνουν εχθροί γύρω στην Πανσέληνο, στις 8/12 και μάλιστα, μέχρι τις 14, μην αποκλείεις να μάθεις ότι έτρεφες ένα φίδι στον κόρφο σου, οπότε ένα ξεσκαρτάρισμα είναι απαραίτητο. Από την άλλη, πιθανό είναι ένα σοβαρότατο επεισόδιο με το έτερο ήμισυ, που ενδεχομένως να σε κατηγορήσει ή θα σου "βγάλει γλώσσα". Σε σένα; Που είσαι πιο cool πεθαίνεις και δεν θίγεσαι κι εύκολα, ενώ παίζει και μια σύγκρουση με ένα παιδί σου. Από εκεί και πέρα, θα έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα με το σπίτι ή τη δουλειά σου, γι' αυτό να προετοιμάζεσαι από τώρα, για να τα προλάβεις και να μην αιφνιδιαστείς, να κάνεις ό,τι είναι απαραίτητο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved