Τι λένε τα άστρα για τον Νοέμβριο του 2022

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Νοέμβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Νοέμβριο του 2022

Ο τρίτος και τελευταίος μήνας του φθινοπώρου καταφτάνει και μαζί με τις μεγάλες του νύχτες, φέρνει και αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, ικανοποιώντας άλλους και δυσαρεστώντας κάποιους άλλους. Ας να δούμε, λοιπόν, τι μας επιφυλάσσει ο Νοέμβριος και πόσο θετικά ή αρνητικά θα μας επηρεάσουν όσα συμβούν!

- Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου 08/11, 13:02 ώρα Ελλάδας, στις 16° 00’ του Ταύρου, η οποία είναι ταυτόχρονα Blood Moon και Μερική Σεληνιακή έκλειψη και φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα καινούργια αλλά και 6 μηνών παλιότερα, που πρέπει να αντιμετωπιστούν για να τεθούν μετά σε μια νέα βάση. Το βαθύ σκάψιμο κι η εξομάλυνση του εδάφους άλλωστε είναι απαραίτητα ώστε να χτιστεί ένα καινούργιο, γερό οικοδόμημα, οπότε εσείς οι Σταθεροί, πάρτε τα... φτυάρια, μιστριά και πηλοφόρια και ξεκινήστε δουλειά. Αυτή η Πανσέληνος-έκλειψη, εκτός από τα κεκτημένα μας, εγείρει και σεξουαλικά, με τα πάθη και τους πόθους να παίρνουν τον έλεγχο, οπότε οι εξελίξεις θα είναι πολλές και συναρπαστικές. Οι πρώτοι δε, που θα ανταποκριθούν στην πρόκλησή της, θα είστε εσείς Κριοί και Ζυγοί, που αφήνεστε να σας παρασύρουν στη δίνη τους. Τυχεροί κι εσείς οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, που βλέπετε τις μετοχές σας στο χρηματιστήριο του έρωτα να ανεβαίνουν και κερδίζετε εμπιστοσύνη και καρδιές!

- Η Αφροδίτη, 16/11, 08:09 πμ, μπαίνει στον Τοξότη, φέρνοντας αρκετό ενθουσιασμό, αισιοδοξία και θετική ενέργεια σε σας κυρίως τους Κενταύρους που θα βαλθείτε να βελτιώσετε και την εικόνα σας και την προσωπική σας ζωή. Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες κι εσείς δε θα συγκρατιέστε, αλλά θα σας περιβάλλει μια ανωριμότητα, μια επιπολαιότητα, μια υπερβολή που αν την πάρετε στα σοβαρά, θα πονοκεφαλιάσετε. Χαρείτε, διασκεδάστε, ερωτευτείτε, φτιάξτε το σπίτι και τη σχέση σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεφύγει λίγο γιατί σας αξίζει. Κριοί, Λέοντες κι Υδροχόοι θα έχετε τον ασυμμάζευτο οπότε είναι αναμενόμενες και οι ερωτικές περιπέτειες. Ταύροι και Σκορπιοί, θα έρθει πρόωρη άνοιξη στην τσέπη και το κρεβάτι σας, άρα σας έφεξε!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί!Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

- Ο Ερμής στις 17/11, 10:42 πμ περνάστον Τοξότη, βάζοντας σε νοητική κι επικοινωνιακή πρίζα πρώτα εσάς τα Τοξοτάκια, αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς. Οι μετακινήσεις, εκδρομές και ταξίδια θα αυξηθούν το ίδιο κι η τάση σας να καταπιαστείτε με πολλά και διαφορετικά πράγματα, καθώς θα νιώσετε ότι μείνατε για καιρό αδρανείς και πρέπει τώρα να πάρετε τα πάνω σας. Ο ενθουσιασμός αλλά και η αισιόδοξη οπτική ίσως κάποιους σας κάνει πιο επιπόλαιους ή απερίσκεπτους, σίγουρα όμως θα είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και θα κάνετε σημαία σας το μότο: «το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, πρέπει να είναι ανοιχτό για να δουλέψει». Είναι η κατάλληλη περίοδος, Ταύροι και Σκορπιοί για να τρέξετε οικονομικές υποθέσεις, ενώ εσείς Λέοντες και Υδροχόοι ευνοείστε στο να κάνετε γνωριμίες και να διευρύνετε τον κύκλο σας, φιλικό ή κοινωνικό.

- Ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη στις 22/11, 10:21 πμ, γεμίζοντας ανεμελιά και διάθεση για νέες πνευματικές ή άλλες περιπέτειες εσάς τους Τοξότες, αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς. Για ένα μήνα καλείστε να επεκταθείτε, να πάρετε πρωτοβουλίες για την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή, να βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας, όσο φιλόδοξα κι αν είναι, να ψάξετε ευκαιρίες και νέες προοπτικές, να ξεφύγετε λίγο από τα στενά όριά σας και να δείτε τι γίνεται... έξω στον κόσμο. Στο ερωτικό παιχνίδι εσείς οι Λέοντες θα διαπρέψετε, Ταύροι και Σκορπιοί ίσως γίνεται πιο ριψοκίνδυνοι ή βαλθείτε να κυνηγήσετε το εύκολο κέρδος για να βελτιώσετε οικονομικά σας, ενώ Υδροχόοι διασκεδάζετε, συναναστρέφεστε καινούργιο κόσμο και κάνετε πολλές και ποικίλες νέες επαφές.

- Στις 24/11, 00:57 ώρα Ελλάδας, έχουμε τη Νέα Σελήνη που γίνεται στην 01° 37’ του Τοξότη, η οποία θα βοηθήσει αρκετά εσάς του Τοξότες να κλείσετε τους παλιούς λογαριασμούς σας και να ανοίξετε μια καινούργια σελίδα στα προσωπικά σας, ενώ εσείς Διδύμοι, Παρθένοι και Ιχθύες οφείλετε να προετοιμαστείτε για τις εξελίξεις αναφορικά με τις σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμούς, επαγγελματικά, οικογενειακά και θέματα σπιτιού, που μπορεί να αλλάξουν μορφή ή να αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε κάποια πλάνα σας και να πάτε για άλλα. Προσέξτε όμως και μη βιάζεστε για να πετύχετε τα μέγιστα. Το ίδιο ισχύει και για σας τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσον αφορά στον οικονομικό και σεξουαλικό σας τομέα, αλλά και για σας τους Λέοντες και τους Υδροχόους στα ερωτικά, τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές.

Άρης θα παραμείνει ανάδρομος στους Διδύμους, προκαλώντας αναστάτωση, εμπλοκές και καθυστερησεις σε εσάς τους Διδύμους, τους Τοξότες, τις Παρθένους και τους Ιχθύες.

Ενδιαφέρων μήνας ο Νοέμβριος, αλλά, αν θέλετε να μάθετε κι άλλα για τα καμώματα των πλανητών, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να πάρετε προφυλάξεις ή να μάθετε πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved