Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 25/10 έως 24/11

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 25/10 έως 24/11

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από τις , που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, έως και τις 25/10.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ποντικός

Αυτή την περίοδο, θα είναι εύκολο να κάνεις νέους φίλους. Είσαι προσιτός/η και οι άνθρωποι θέλουν να βρίσκονται κοντά σου. Ωστόσο, πρόσεξε, γιατί ανάμεσα σε αυτούς, θα είναι κι ένα πρόσωπο που δεν πρέπει να εμπιστευτείς. Να περιβάλλεις τον εαυτό σου μόνο με άτομα που μπορείς να βασιστείς ή να σου προσφέρουν μια βοήθεια, αν χρειαστεί. Ανάπτυξη σταδιοδρομίας θα υπάρξει για τους περισσότερους, αλλά ενδεχομένως να μην είναι η καλύτερη στιγμή για έναν επιχειρηματία να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Αν σπουδάζεις, θα τα πας καλά στις σπουδές σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, δε θα βρεις κάποιον/α που να σε ελκύσει.

Βούβαλος

Θα είναι μια περίοδος ευτυχίας για την οικογένειά σου. Εσύ και τα υπόλοιπα μέλη της θα απολαύσετε στιγμές ευτυχίας, ηρεμίας και γαλήνης. Θα βελτιώσεις και τις σχέσεις που έχεις με τους φίλους σου και στα ερωτικά σου, λόγω της παρουσίας εμπιστοσύνης, θα φύγουν κάποια σύννεφα. Τα οικονομικά σου θα πάνε περίφημα, επομένως, τα "χρήματα" δεν θα είναι στην κορυφή της λίστας αυτών που θα σε απασχολήσουν. Ό,τι κάνεις τώρα θα πετύχει γιατί σε περιβάλλουν θετικές ενέργειες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη


Κυρίως ο Νοέμβριος θα είναι γεμάτος με τύχη και ευκολίες για σένα. Όλοι οι τομείς της ζωής σου θα προχωρήσουν. Τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, καθώς λειτουργείς με ό,τι προστάζει η καρδιά σου και τα αισθήματά σου έχουν τον πρώτο λόγο. Ενδεχομένως να ταξιδέψεις για μια δουλειά, αλλά το ταξίδι σου θα έχει θετικά αποτελέσματα που θα επεκτείνουν την επαγγελματική σου πορεία.

Λαγός/Γάτα

Αυτή την περίοδο, αν είσαι επιχειρηματίας, θα βρεις επενδυτές που είναι πρόθυμοι να επενδύσουν στις επιχειρήσεις σου. Τα πάντα θα βελτιωθούν, όπως επίσης και τα οικονομικά σου, που δε θα σε απασχολήσουν καθόλου. Δεδομένου ότι τα αστέρια είναι ευθυγραμμισμένα προς όφελός σου, σε περίπτωση που θέλεις, ο Νοέμβριος είναι η καλύτερη εποχή για να βάλεις μπροστά ένα μωρό. Αν είσαι γυναίκα, η εγκυμοσύνη σου θα είναι εύκολη. Από την άλλη, θα έχεις αρμονική σχέση με τους συναδέλφους σου στο χώρο εργασίας κι αν είσαι μαθητής ή σπουδαστής, θα δεις να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σου.

Δράκος

Αυτή την περίοδο, πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Εστίασε περισσότερο στη ευεξία και την υγεία τη δικιά σου και των αγαπημένων σου. Άλλαξε τον τρόπο ζωής και βάλε την άσκηση στην καθημερινότητά σου. Μια αλλαγή στο πρόγραμμα διατροφής θα σου προσφέρει ένα λειτουργικό και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Από την άλλη, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις αγορές ή επενδύσεις. Να είσαι υπομονετικός/η και όταν έρθει η ώρα, θα προχωρήσεις σε όποια κίνηση που αφορά στα οικονομικά σου.

Φίδι

Αυτή την περίοδο, καλό θα ήταν να είσαι κάπως πιο μαζεμένος/η, όσον αφορά στις διαπροσωπικές και κοινωνικές σου σχέσεις. Περιορίσου σε άτομα που έχουν για σένα σημασία και μπορείς να βασιστείς και μην επιμένεις σε φιλίες με άτομα που κάνουν επίδειξη ή δημόσιες σχέσεις και δεν θέλουν κολλητιλίκια μαζί σου. Βγάλε τον καλύτερό σου εαυτό, εξερευνώντας τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου. Επιπλέον, να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον/η σύζυγό σου. Δημιούργησε ισορροπία στη ζωή σου, ώστε να μπορείς να καλύψετε όλους τους τομείς με επιτυχία.

Άλογο

Η οικογενειακή ζωή θα είναι αρμονική. Τίποτα δεν θα σε αγχώσει αυτήν την περίοδο γιατί θα σταματήσεις να ανησυχείς για πράγματα που δεν ελέγχεις. Εστίασε σε αυτά που μπορείς να χειριστείς και δούλεψε πάνω τους με όσα μέσα διαθέτεις. Είναι, επίσης, ένα χρονικό διάστημα καλής τύχης και για τις σπουδές σου. Ενδεχομένως, να περάσεις τις εξετάσεις σου με επιτυχία, να πάρεις βραβείο για την επιμέλεια, τη σκληρή δουλειά, την αποφασιστικότητα και την επιμονή σου. Δεν αποκλείεται να συμμετέχεις και σε κάποια ανθρωπιστική κίνηση.

Κατσίκα/Πρόβατο

Κυρίως τον Νοέμβριο, δε θα έχεις κάποια σοβαρά προβλήματα, ούτε στην υγεία ούτε στις σχέσεις σου. Στα οικονομικά σου, ωστόσο, θα έρθεις αντιμέτωπος/η με κάποιες προκλήσεις. Επαγγελματικά μπορεί να μην τα πας καλά και ως εκ τούτου θα επηρεαστούν κι αυτά. Αν δεν έχεις εξοικονομήσει ένα ποσό για τις δύσκολες μέρες, δεν αποκλείεται να δανειστείς χρήματα για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Προνόησε λοιπόν και μη σπαταλάς λεφτά σε αχρείαστα πράγματα και κάνεις περιττά έξοδα.

Πίθηκος

Αυτήν την περίοδο θα χρειαστεί να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οργάνωσε οικογενειακές συγκεντρώσεις που θα φέρουν τους ανθρώπους κοντά. Όσο περισσότερο περνάς χρόνο μαζί τους, τόσο περισσότερο γνωρίζετε ο ένας τον άλλον καλύτερα. Η ευτυχία θα ευδοκιμήσει και η ειρήνη θα βασιλέψει. Επιπλέον, όπως όλα δείχνουν, μπορεί να μην ταξιδέψεις για δουλειά, αλλά ίσως κάνεις διακοπές. Αν σχεδιάζεις να παντρευτείς, δεν πρέπει να επιλέξεις ημερομηνία μέσα στον Νοέμβριο γιατί δεν είναι ευνοϊκός για μια τελετή γάμου.

Πετεινός

Αυτή την περίοδο και κυρίως τον Νοέμβριο, να είσαι προετοιμασένος/η για να βιώσεις κάποιες οικονομικές απώλειες. Θα πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις τρόπους για να βγάλεις χρήματα, εκτός από τον μισθό σου. Στην επαγγελματική σου ζωή θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις. Ενδεχομένως να γίνουν κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις που θα επηρεάσουν τις πιθανότητές σου να λάβεις μια προαγωγή. Αν είσαι γονιός, θα εργαστείς σκληρά για να δημιουργήσεις ένα φωτεινό και πολλά υποσχόμενο μέλλον για τα παιδιά σου. Μη χάνεις τη θετική σου σκέψη!

Σκύλος

Αυτή την περίοδο, προσπάθησε να βελτιώσεις τις εργασιακές και τις φιλικές σχέσεις σου. Εστιάζεις πολύ σε πράγματα που έχουν μικρότερη σημασία και ξεχνάς ότι υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή σου που εξαρτώνται από την καθοδήγηση και την υποστήριξή σου. Καλό θα ήταν να μην απορροφιέσαι από τα δικά σου και φρόντισε τους ανθρώπους που βασίζονται πάνω σου. Ασχολήσου με δραστηριότητες που θα θρέψουν το πνεύμα σου και θα σε ενεργοποιήσουν. Η ψυχική σου υγεία είναι επίσης σημαντική. Επομένως, μην επιτρέπεις στο άγχος, τον φόβο και τις ανησυχίες να σε επηρεάσουν.

Χοίρος

Αυτό το χρονικό διάστημα, θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες στη ζωή σου και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι είσαι ικανός/η για σπουδαία πράγματα. Δέξου τις προκλήσεις βγες από τη ζώνη άνεσής σου. Βασίσου στα αγαπημένα σου πρόσωπα για να σε καλύψουν και να σε καθοδηγήσουν στον σωστό δρόμο. Να είσαι ευχαριστημένος/η με τα βήματα που κάνεις για να γίνεις όσο καλύτερος/η που μπορείς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved