Νέα Σελήνη-Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Αυτά τα ζώδια θα απογειωθούν ερωτικά και οικονομικά

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Νέα Σελήνη-Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Αυτά τα ζώδια θα απογειωθούν ερωτικά και οικονομικά

Η Νέα Σελήνη του μήνα και ταυτόχρονα μερική Ηλιακή έκλειψη γίνεται στις 25/10, 13:49 ώρα Ελλάδας, στις 2° 00’ του Σκορπιού, επηρεάζοντας Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του α' δεκαημέρου, όπως επίσης και όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και πάνω κάτω στις 2 μοίρες.

Η συμμετοχή της Αφροδίτης που έχει περάσει κι αυτή στο Σκορπιό ευνοεί σημαντικά στο να ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος στις ζωές συγκεκριμένων ζωδίων, γεμάτος ευκαιρίες, έρωτες και οικονομικές απολαβές. Επιπλέον και το τρίγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Άρη στους Διδύμους σπρώχνει στο τελείωμα υποθέσεων μια ώρα αρχύτερα. Σε γενικές γραμμές, παρότι έκλειψη, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και μένει να το διαπιστώσουμε τους επόμενους 6 μήνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αντιλαμβάνεσαι, με τη Νέα Σελήνη-Έκλειψη στον 7ο οίκο σου ότι θα πρέπει να κάνεις κι εσύ γενναίες παραχωρήσεις προκειμένου να διατηρηθούν οι υπάρχουσες σχέσεις σου ή να προχωρήσεις σε καινούργιες, όμως μπορει να είναι κι αυτές που τελικά θα φέρουν καλύτερες προοπτικές και θετικές αλλαγές. Το παν είναι να καταλάβεις την αξία που έχουν για σένα οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου, σύντροφος, συνέταιρος ή συνεργάτης και να βάλεις την ξεροκεφαλιά σου στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος πάντως, μπορεί να πάρεις την απόφαση να βρεις το "έτερό σου ήμισυ" (είναι κι η Αφροδίτη που σε κάνει περιζήτητο στο αντίθετο φύλο), ενώ αν είσαι πάνω από κάποιο χρονικό διάστημα με ένα άτομο, να προχωρήσεις στην επισημοποίηση του δεσμού, αφού η άλλη πλευρά με τον τρόπο της θα σε σπρώξει προς αυτή την κατεύθυνση.

ΛΕΩΝ

Δεν τη λες και άσχημη αυτή τη Νέα Σελήνη-Έκλειψη, καθώς θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με το σπίτι σου, όμως αυτό δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι δεν απολαμβάνεις και την οικογενειακή σου γαλήνη ή τις στιγμές που θα μοιραστείς με τα οικεία σου πρόσωπα. Ενδεχομένως να εμφανιστεί ένα θέμα από τα παλιά που πίστευες ότι είχε ξεπεραστεί ή προτιμούσες να μην ασχοληθείς. Μπορεί να αφορά σε περιουσιακές διεκδικήσεις και κληρονομικά που τώρα δίνεται μια θαυμάσια δυνατότητα να διευθετηθούν και μάλιστα όχι σε βάρος σου. Από την άλλη, θα βάλεις φρένο σε ένα μέλος της οικογένειάς σου και την προσπάθειά του να σε ελέγχει διαρκώς και να παρεμβαίνει στην προσωπική σου ζωή. Πιθανό είναι να προχωρήσει ένα στεγαστικό δάνειο, μια μετακόμιση ή ανεύρεση επαγγελματικού χώρου, όπως και το να κάνεις έξοδα για αγορά διαφόρων οικιακών ειδών, συσκευών ή επίπλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον 10ο οίκο σου, εσύ στα επαγγελματικά σου, μπορεί να βρεθείς τυχερός στην ατυχία σου και τελικά να μην έχεις μεγάλη χασούρα. Από την άλλη όμως, να είσαι προετοιμασμένος, καθώς ενδέχεται να αυξηθούν οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου, πατώντας στο ότι χρειάζεται να βάλεις πλάτη για κάτι που πρέπει να προχωρήσει, καταστρατηγώντας τον ελεύθερο χρόνο σου και φορτώνοντάς σε με ένα σωρό άλλες δουλειές, που εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να βγάλεις στο ωράριό σου. Θα βρεθείς μπροστά σε ένα τοίχο και εσύ θα αποφασίσεις, αν θα κάνεις αναστροφή ή θα μείνεις εκεί να τον χτυπάς μπας και υποχωρήσει. Από την άλλη, παίζει και να σου γίνει και μια πρόταση που θα σε βοηθήσει να βγάλεις περισσότερα χρήματα, μια προαγωγή ή μπόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη-Έκλειψη στον 5ο οίκο σου, προετοιμάσου για έναν μεγάλο έρωτα που θα ταρακουνήσει τον κόσμο σου και μάλιστα το love story θα έχει και συνέχεια και θα προκύψει δεσμός. Η έλξη σου είναι δεδομένη στο αντίθετο φύλο, οπότε όποιο άτομο βάλεις στο "στόχαστρό" σου δε θα μπορέσει να σου ξεφύγει. Κι εσύ όμως που έχεις ήδη σχέση, θα περάσεις όμορφα, καθώς το πάθος σου για το έτερο ήμισυ θα φουντώσει και η ανταπόκρισή του θα είναι τόσο θερμή που θα σε γεμίσει ικανοποίηση και θα θέλεις να του προσφέρεις τα πάντα. Από την άλλη, είναι πιθανό να σου ξυπνήσει το πατρικό ή μητρικό ένστικτο και να προσπαθήσεις να πείσεις το ταίρι σου να αποκτήσετε ένα παιδάκι. Αν ήδη έχεις, το δέσιμό σας θα γίνει πιο ισχυρό.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά υποσχόμενη για τα οικονομικά σου είναι αυτή η Νέα Σελήνη-Έκλειψη που γίνεται στον 2ο οίκο σου, μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρεις αρκετά χρήματα, χρωστούμενα, να κάνεις μια συμφωνία επικερδή ή να λάβεις μεγάλη στήριξη. Κι επειδή τα καλά, όπως και τα κακά, πάνε μαζί, μετά την γεμάτη τσέπη (ή παράλληλα) να περιμένεις να γεμίσει κι η καρδιά σου, από έντονα ερωτικά αισθήματα που θα σου γεννήσει ένα άτομο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου και μάλιστα δε θα πρόκειται για περιπέτεια της μιας βραδιάς, αλλά για κάποιον/α αποφασισμένο/η να μείνει δίπλα σου για αρκετό χρονικό διάστημα, αν όχι για πάντα. Αν λειτουργήσεις ενστικτωδώς και δεν διστάσεις ή κάνεις πίσω, τότε να ξέρεις ότι πρόκειται για έρωτα μοναδικό και ανεπανάληπτο.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη-Έκλειψη στον Σκορπιό, που γίνεται στον 8ο οίκο σου, ανακινεί σεξουαλικά αλλά και οικονομικά θέματα, βοηθώντας σε να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις παθογένειες και να ανοίξεις έναν καινούργιο κύκλο, πολύ πιο υποσχόμενο. Το σίγουρο είναι ότι θα σου δοθεί η δυνατότητα να διευθετήσεις όποιο ζήτημα αφορά σε υποχρεώσεις σου προς τρίτους, δηλαδή, δάνεια, εφορία, ασφαλιστικά ή κληρονομικά. Από την άλλη, η λίμπιντό σου θα χτυπήσει κόκκινο, η αίσθηση του ανικανοποίητου θα μεγαλώσει κι οι επιθυμίες σου θα αυξηθούν κι εφ' όσον η έλξη σου στο αντίθετο φύλο θα μεγαλώσει, τότε είναι πολύ πιθανό υποκύψεις στον πειρασμό και να πεις το "ναι" σε ένα άτομο που εκτός του ότι η χημεία μεταξύ σας είναι μεγάλη, θέλει να σου προσφέρει αλλά και να πάρει τα πάντα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved