Εποχή του Σκορπιού: Αυτά τα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Όσο ο Ήλιος είναι στο Σκορπιό κάποια ζώδια είναι στα καλύτερά τους

Εποχή του Σκορπιού: Αυτά τα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Κάθε φορά που ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, θεωρείται εποχή του και ασκεί έντονη επίδραση σε κάποια άλλα ζώδια. Όσο θα παραμείνει στον Σκορπιό τη θετική επιρροή του θα τη δεχτούν τα παρακάτω 4 ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Για όσο διάστημα ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Σκορπιό, θα φωτίζει τον δικό σου όγδοο οίκο. Και τι σημαίνει αυτό για σένα πρακτικά; Ότι θα ευνοηθείς σε θέματα που έχουν να κάνουν με την σεξουαλική σου ζωή, με δάνεια που μπορεί να έχεις πάρει, με χρήματα τρίτων και ίσως να διευθετήσεις κάποια χρέη σου. Είναι μια καλή περίοδος για να φλερτάρεις, να απολαύσεις το σεξ με τον/την σύντροφό σου ή, αν είσαι single, να βρεις ένα άτομο με το οποίο να έχετε ερωτική χημεία, αλλά και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος θα βρίσκεται για κάποιο διάστημα στον δικό σου 7ο οίκο και καλά θα κάνεις να τον εκμεταλλευτείς όσο μπορείς περισσότερο. Θα σου δώσει μεγάλη εύνοια σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σου, φιλικές, επαγγελματικές ή ερωτικές ή ακόμα και τον γάμο σου. Αν είσαι μόνος/η είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια γνωριμία που να καταλήξει σε σχέση, μιας και θα… «λάμπεις» και θα προσελκύεις πιθανούς συντρόφους όπως το μέλι τις αρκούδες…

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πόσο… φλερτ μπορείς να αντέξεις; Πόσους πιθανούς συντρόφους ή εραστές που θα σου «χτυπήσουν» την πόρτα; Με τον Ήλιο στον Σκορπιό να φωτίζει τον δικό σου 5ο οίκο θα γίνεις πιο παιχνιδιάρης/ρα πεθαίνεις. Θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις, θα χαρείς την ζωή και φυσικά ίσως να κάνεις και μια σχέση. Γενικά, αυτή η περίοδος για σένα θα είναι αρκετά ανέμελη και γεμάτη… συναισθήματα. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις και με το παραπάνω. Αν έχεις ήδη σχέση, τότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Μια χαρά θα περάσετε οι δυο σας…

ΖΥΓΟΣ

«Έλαμψες» αρκετά όσο είχες τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο και τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Θα βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου, τις πληρωμές, τα έσοδα και τα έξοδα. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον δικό σου 2ος οίκο που έχει να κάνει με τα χρήματά σου, την δουλειά σου και τα υλικά αγαθά σου. Κάνε μια σωστή διαχείριση και θα δεις αρκετά σύντομα τα οφέλη των κινήσεών σου. Επίσης είναι μια καλή περίοδος αυτή για να πάρεις λίγο τα πάνω σου σε ότι έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου. Θα αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved