Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Νοέμβριο

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη "black list";

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Νοέμβριο

Ο Νοέμβριος επιφυλάσσει προβλήματα και εμπόδια για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Νοέμβριο είναι τα εξής:

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανατροπή σκηνικού

Με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κανονικά θα πανηγύριζες, όμως με τον Ουρανό απέναντί σου, στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Υδροχόο, όπως αντιλαμβάνεσαι το σπίτι και οι σχέσεις σου, πρώτα οι ερωτικές και μετά οι επαγγελματικές θα μπουν στο μάτι του κυκλώνα. Το σχοινί θα τεντώνεται αρκετά συχνά, ενδεχομένως από τη μεριά των άλλων κι όσο κι αν προσπαθείς να κρατάς τις ισορροπίες, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να σπάσει. Ανατροπές, ανεπιθύμητες εξελίξεις, παρεξηγήσεις, εντάσεις, ρήξεις, χωρισμοί και διακοπή συνεργασιών είναι ορισμένα από αυτά που θα αντιμετωπίσεις, ενώ δεν αποκλείεται να είσαι εσύ αυτός που θα βγει εκτός ορίων, ενδεχομένως εκεί κοντά στην Πανσέληνο-Σεληνιακή Έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου, στον άξονά σου, με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται.

ΤΑΥΡΟΣ: Απρόσμενες εξελίξεις

Θα αρχίσεις να αγανακτείς και με το δίκιο σου αυτόν τον μήνα, αφού η ησυχία θα είναι απούσα, λόγω του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης απέναντί σου, που μια με τον πόλεμο εναντίον του Ουρανού στο ζώδιό σου, μία με τον Κρόνο στον Υδροχόο τίποτα δε θα μείνει όρθιο στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές. Μάλιστα με την Πανσέληνο-Σεληνιακή έκλειψη στις 8/11, να περιμένεις μια κορύφωση των εντάσεων, αλλά και απρόσμενες εξελίξεις που θα σε ξεπεράσουν κι ενδεχομένως και να οδηγήσουν στην λήξη μιας συνεργασίας που θα σε αφήσει ξεκρέμαστο. Παράλληλα, αν το κλίμα είναι ήδη πολεμικό ανάμεσα στο/η σύντροφό σου και σένα, η οριστική ρήξη είναι μάλλον σίγουρη. Σε όλα τα παραπάνω, πρόσθεσε και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις στα επαγγελματικά σου και κυρίως από ανωτέρους σου ή μεγαλύτερης ηλικίας άτομα που μόνο διαλλακτικά και συζητήσιμα δεν είναι ή από τα καθήκοντα που θα φορτωθείς, που δε σου αναλογούν και τις ευθύνες που θα σου ζητηθούν, αν τα πράγματα στραβώσουν και βγάλε συμπέρασμα...

ΛΕΩΝ: Ισοπέδωση

Σχεδόν όλο τον Νοέμβριο θα αντιμετωπίζεις διάφορα προβλήματα με το σπίτι σου, είτε σαν χώρο είτε με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, που κάθε άλλο παρά... αγαπημένοι και μονιασμένοι θα είστε. Ελπίζουμε να μην έχεις ξεκινήσει τεχνικές εργασίες, ανακαινίσεις ή βρίσκεσαι προς μια αγορά ακινήτου ή μετακόμιση γιατί οι εξελίξεις θα είναι μάλλον δυσάρεστες, καθώς θα πρέπει να ισοπεδώσεις τα πάντα και να τα φτιάξεις από την αρχή ή να περιμένεις τον άλλο μήνα, που οι συνθήκες θα σε ευνοούν περισσότερο. Από την άλλη, οι οικογενειακές σου σχέσεις θα βρεθούν στην κόψη του ξυραφιού και μπορεί να υπάρξει τσακωμός και ρήξη, έστω και προσωρινή με ένα μέλος της γύρω στις 8/11. Κι εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, οι όψεις του Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό και τον Κρόνο απέναντί σου αποσταθεροποιούν ακόμα περισσότερο το κλίμα, με προβλήματα που αφορούν σε ακίνητο, κληρονομικά ή την υγεία δικού σου ατόμου, που όμως θα επηρεάσουν και τη σχέση με το ταίρι σου. Δύσκολα... πολύ δύσκολα τα πράγματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα πάνω κάτω

Διαρκή σκαμπανεβάσματα που θα κάνουν τα νεύρα σου σμπαράλια στα επαγγελματικά σου δε θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις αυτόν τον μήνα. Μπορεί να μην είσαι εσύ αυτός που πυροδοτεί εντάσεις ή κάνει την έκπληξη, δεν ισχύει όμως και για τους άλλους, συναδέλφους και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, που ίσως δουν ότι μια κατάσταση δεν εξελίσσεται όπως είχαν σχεδιάσει και αποφασίσουν να την τερματίσουν ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση. Από την άλλη, ο ανταγωνισμός, τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, οι αντιπαλότητες, οι απόλυτες συμπεριφορές και, βέβαια, η άρνηση να εφαρμοστεί κάτι διαφορετικό, μια άλλη τακτική για να αντιμετωπιστούν κάποια ζητήματα, θα σε φέρουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Δεδομένου ότι από τη φύση σου είσαι επαναστατικός και προκλητικός, οι σχέσεις σου με όλους τους παραπάνω θα δοκιμαστούν και υπάρχει μεγάλη περίπτωση, με την Πανσέληνο-Σεληνιακή έκλειψη στις 8/11, να πεις το "άντε γεια" ή ακόμα και να απολυθείς!

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΙΧΘΥΕΣ: Με το ζόρι

Η ταλαιπωρία σας θα είναι μεγάλη και θα ζοριστείτε αρκετά με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους, αφού θα περάσετε στην αδράνεια και την αναβολή και θα έρθετε αντιμέτωποι με παλιότερα προβλήματα, έχθρες, μίση και πάθη. Από τις 19 και μετά δε, που θα αρχίσουν και οι όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Ερμή και τον Κρόνο, τότε θα θα αρχίσουν τα μεγάλα θέματα τόσο στο σπίτι και την οικογένεια, όσο και στις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας. Με το ζόρι θα συγκρατήστε για να μην πλακωθείτε, αλλά το στοματάκι δε θα είναι εύκολο να το κρατήσετε κλειστό... Καλά ξεμπερδέματα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved