Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο του 2022

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Οκτώβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο του 2022

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου καταφτάνει και μαζί με τις ψυχρές του νύχτες, φέρνει και αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, ικανοποιώντας άλλους και δυσαρεστώντας κάποιους άλλους. Ας να δούμε, λοιπόν, τι μας επιφυλάσσει ο Οκτώβριος και πόσο θετικά ή αρνητικά θα μας επηρεάσουν όσα συμβούν!

- Ο Ερμής, μέχρι τις 2 του μήνα, θα είναι ανάδρομος, στις 24° 11’ της Παρθένου, επαναφέροντας στο προσκήνιο προσωπικές, επαγγελματικές ή οικογενειακές υποθέσεις των Παρθένων, Ιχθύων, Διδύμων και Τοξοτών, αλλά και τη δυνατότητα να επιλύσουν αρκετά σχετικά τους θέματα. Από εκεί και πέρα πέρνει τα... ίσα του, επιτρέποντας τον προγραμματισμό και την οργάνωση της σεζόν.

Στις 11/10, 2:51 πμ περνά και πάλι στον Ζυγό, όπου και θα παραμείνει έως τις 29/10, βγάζοντας τα χρωστούμενα σε σας Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, που περιμένατε σχεδόν ένα μήνα, μέχρι να τελειώνετε με τα επαγγελματικά, τα οικογενειακά ή τα οικογενειακά σας που είχαν μείνει στη μέση. Μαζί με τον βασιλικό, θα ποτιστεί κι η δική σας γλάστρα, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες, αφού στα οικονομικά σας ενδεχομένως να κάνετε συμφέρουσες συμφωνίες, συμμαχίες ή συνεργασίες, ενώ στα ερωτικά σας θα είστε πιο χαλαροί στις προσεγγίσεις σας.

Στις 29/10, 22:22 περνά στον Σκορπιό, κάνοντας πιο εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς εσάς τους εκπροσώπους του ζωδίου, αλλά και στρέφοντας το μυαλό σε σας τους Ταύρους, τους Λέοντες και τους Υδροχόους σε πιο υλικά και σεξουαλικά μονοπάτια.

Πανσέληνος του μήνα γίνεται 09/10, 23:54 ώρα Ελλάδας, στις 16° 32’ του Κριού, η οποία έρχεται να ρίξει άπλετο φως στις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις των Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων, οπότε αρματωθείτε, συγκεντρώστε όλη την ενέργειά της, ξεκινήστε εκκαθαρίσεις και διεκδικήστε μια καλύτερη ζωή. Το σύνθημά της θα μπορούσε να είναι το «Πίσω και σας έφαγα», αφού το Εγώ και το Εμείς θα έρθουν σε ευθεία αντιπαράθεση για να επιτευχθεί τελικά η πολυπόθητη ισορροπία. Αυτή η Πανσέληνος είναι ιδανική για να ξεφορτωθείτε ό,τι... χάλασε ή δε σας χρειάζεται πια, έμψυχα ή άψυχα. Το νου σας εσείς Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι και Ιχθύες γιατί αν πάτε για τα πολλά, στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας, κινδυνεύεται να μείνετε στον άσσο.

- Η Αφροδίτη, 23/10, 10:52 πμ, μπαίνει στον Σκορπιό και μας υπόσχεται καυτές μέρες και νύχτες. Μας καλεί να βιώσουμε τον απόλυτο έρωτα, να παρασυρθούμε από το πάθος της, να τα δώσουμε και να τα πάρουμε όλα κι ας καταστραφούμε. Τα συναισθήματα που θα προκαλέσει σε σας Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους θα είναι έντονα και σαρωτικά και θα σας πάρουν το μυαλό. Αυτό που θα σας νοιάζει είναι το πώς θα καλύψετε τις βαθύτερες σεξουαλικές σας ανάγκες και επιθυμίες, να χαθείτε σε ένα κορμί και να γίνετε ένα. Κάτι τέτοια θα νιώθετε κι εσείς οι Κριοί και οι Ζυγοί, που τα βράδια σας θα είναι αξημέρωτα, γεμάτα συγκλονιστικές εμπειρίες και μοιραίες καταστάσεις, αλλά θα έχετε και οικονομικά οφέλη, ενώ Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες ντυθείτε, στολιστείτε και βγείτε από το καβούκι σας γιατί ήρθε η ώρα βρείτε το παντοτινό ταίρι σας.

-Ο Ήλιος περνά κι αυτός στον Σκορπιό, στις 23/10, λίγο πιο μετά, στις 13:36, ενισχύοντας στο μέγιστο τον μαγνητισμό σας, το σεξαπίλ σας, τη θέληση και την αποφασιστικότητα πρωτίστως σε εσάς τους Σκορπιούς και σας καλεί να βάλετε τη σφραγίδα σας μέσα στον επόμενο μήνα, να αναλάβετε τα ηνία στα προσωπικά σας, να πάρετε πρωτοβουλίες, να θέσετε στόχους και φυσικά να τους πετύχετε. Το ίδιο ωθείστε να κάνετε κι εσείς, Ταύροι, Λέοντες κι Υδροχόοι σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας και στα επαγγελματικά σας. Δε θα αφήσετε τίποτα στην τύχη, όλα θα είναι μεθοδευμένα, στρατηγικά σχεδιασμένα και θα εκμεταλλευτείτε κάθε συγκυρία για να τα καταφέρετε! Εσάς τους Ζυγούς και τους Κριούς θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, ενώ Καρκίνους και Αιγόκερους ερωτικά!

-Στις 25/10,13:49 ώρα Ελλάδας, έχουμε τη Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα την τελευταία Ηλιακή έκλειψη του 2022, που γίνεται στις 02° 00’ Σκορπιού, η οποία έρχεται, με θεαματικό τρόπο, να κλείσει έναν κύκλο στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας, αλλά και να ανοίξει έναν καινούργιο κι ενδεχομένως απαλλαγμένο από τα βάρη του παρελθόντος σε σας τους Σκορπιούς, τους Ταύρους, τους Λέοντες και τους Υδροχόους. Σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί θα επαναπροσδιοριστούν, θα τερματιστούν ή θα αλλάξουν, ενώ με μεγαλύτερη ευκολία από ποτέ θα δοθεί τέλος σε παθογένειες και ζητήματα που χρονίζουν. Η απόφαση για κάποιους από σας για δημιουργία δεσμού, γάμο ή συμβίωση θα είναι οριστική και αμετάκλητη. Ευνοείστε κι εσείς Καρκίνοι και Αιγόκεροι με ένα ειδύλλιο που θα συγκλονίσει το είναι σας, ενώ Κριοί και Ζυγοί οικονομικά και ερωτικά ετοιμαστείτε για τη μεγάλη... αναβάθμιση!

Άρης θα παραμείνει στους Διδύμους, κινητοποιώντας εσάς τους Διδύμους, τους Τοξότες, τις Παρθένους και τους Ιχθύες να διεκδικήσετε ότι θεωρείτε ότι είναι κατάλληλο για σας, αλλά και δημιουργώντας σοβαρά θέματα στην οικογένεια, το σπίτι ή τις σχέσεις σας που χρήζουν άμεσης επίλυσης, χωρίς ίχνος συναισθηματισμού. Στις 29/10, θα είναι σε στάση, ενώ στις 31/10 θα γυρίσει ανάδρομος έως τις 14/1!

Ενδιαφέρων μήνας ο Οκτώβριος, αλλά, αν θέλετε να μάθετε κι άλλα για τα καμώματα των πλανητών, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να πάρετε προφυλάξεις ή να μάθετε πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved