Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Οκτώβριος του 2022

Και όμως... Η ημέρα γέννησής σου αποκαλύπτει πώς θα πάει ο μήνας σου

Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Οκτώβριος του 2022

Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις, τι να περιμένεις από τον Οκτώβριο, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)

Είναι ένας ξεχωριστός μήνας για εσένα ο Οκτώβριος, καθώς σε καλεί να πάρεις τα ηνία και να λάμψεις. Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες και θα έχεις ηγετικό ρόλο, στη δουλειά και θα πάρεις πάνω σου ακόμη και τις μικρές αποτυχίες. Ωστόσο, πολύ περισσότερες θα είναι και οι επιτυχίες. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις από το άγχος που έχεις, το οποίο μπορεί να οφείλεται στην παρόρμησή σου να γίνεσαι όλο και καλύτερος κάθε φορά. Όσον αφορά στην υγεία σου, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)

Τον Οκτώβριο θα βρεθείς διχασμένος ανάμεσα στην ανάγκη σου για σταθερότητα και την ακόρεστη επιθυμία για ελευθερία. Για να δημιουργήσεις χώρο για τη ζωή που πραγματικά οραματίζεσαι, ίσως χρειαστεί να θυσιάσεις κάτι οικείο. Ήρθε η ώρα να γίνετε το αφεντικό του εαυτού σου και να επενδύσεις σε πράγματα ή πρόσωπα, που γεμίζουν την ψυχή σου. Κάποιες ενοχλήσεις θα έχεις στο πεπτικό σου σύστημα, αλλά σε γενικές γραμμές η υγεία σου θα είναι καλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνεχίσεις την καθημερινή σου άσκηση.

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)

Τον Οκτώβριο, οι συνάδελφοί σου θα σε βοηθούσαν πραγματικά για να ολοκληρώσεις με επιτυχία κάποιο έργο σου σε επιτυχία, αρκεί να τους το ζητούσες. Κάν' το και μην σκέφτεσαι εγωιστικά, γιατί την επόμενη φορά μπορεί να χρειαστούν αυτοί τη βοήθειά σου. Όπως και να έχει, οι εξελίξεις στην εργασία σου θα είναι θετικές. Η σωματική και ψυχική σου υγεία θα ήταν καλή, καθώς θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις τον εργασιακό σου χρόνο και θα περάσεις περισσότερες ώρες με την οικογένεια. Όσο διατηρείς μια σωστή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, τόσο το καλύτερο για σένα.

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)

Τον Οκτώβριο μπορεί να "περπατάς στο σκοτάδι", στα επαγγελματικά σου, όπου τηρείται άκρα του τάφου σιωπή. Αυτό ενδέχεται να σου δημιουργήσεις φοβίες και αμφιβολίες. Παρά τη σύγχυση, χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις, αλλά κάτι τέτοιο θα γίνει προς το τέλος αυτού του μήνα. Οι αποφάσεις σου, επίσης, ίσως αφορούν και στην προσωπική σου ζωή. Κάποια δερματικά προβλήματα δεν αποκλείεται να οφείλονται στην έλλειψη ύπνου, λόγω στρες ή τη δυσλειτουργία του εντέρου σου.

Αν γεννήθηκες την 5η, 14η ή 23η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 5 (του Ερμή)

Όλες οι διαφωνίες και η φαγωμάρα στη δουλειά θα τελειώσουν αυτόν τον μήνα. Τα λόγια σου μπορεί να έχουν βαρύτητα και να επιφέρουν την ηρεμία. Με το ταίρι σου, επίσης, θα έχετε έναν συναρπαστικό Οκτώβριο, ενώ αν είσαι μόνος, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα καλυτερεύσουν και ενδεχομένως να έχεις και μια ερωτική κατάκτηση. Είναι ο μήνας για να κυριαρχήσεις το μυαλό και τις σκέψεις σου. Όταν το μυαλό σου είναι υπό τον έλεγχό σου, η επίτευξη των στόχων σου είναι παιχνιδάκι.

Αν γεννήθηκες την 6η, 15η ή 24η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 6 (της Αφροδίτης)

Η βιασύνη να ολοκληρώσεις κάποιες εργασίες σου θα αποδειχθεί καταστροφική τον Οκτώβριο. Είναι πολύ πιθανό οι ανώτεροί σου να μην εντυπωσιαστούν από τα έργα σου γιατί δεν έδωσες σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες, προκειμένου να τελειώνεις. Πρέπει να ακολουθείς σχολαστικά ένα πλάνο, χωρίς να παρεκκλίνεις από αυτό ή χωρίς να "σπρώχνεις" τα πράγματα να γίνουν, πριν την ώρα τους. Επιπλέον, εκτός από τη ρουτικά της δουλειάς, ήρθε η ώρα να διορθώσεις κι αυτήν της καθημερινότητάς σου και να φτιάξεις το πρόγραμμα ύπνου σου γιατί δεν ξεκουράζεσαι όσο θα έπρεπε και δεν μπορείς να αποδώσεις την ημέρα.

Αν γεννήθηκες την 7η, 16η ή 25η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 7 (του Ποσειδώνα)

Η τύχη σε ευνοεί αυτόν τον μήνα στα θέματα της δουλειάς και θα έχεις θετικά αποτελέσματα σε ό,τι κι αν επιχειρήσεις. Κάποιος στόχος σου θα επιτευχθεί ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάποιες σημαντικές συζητήσεις με άτομο που έχει επιρροή και γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σου. Ωστόσο, κάποια προβλήματα με το έντερό σου θα σου χαλάσουν την καλή διάθεση. Ενδεχομένως να χρειαστεί να προσθέσεις περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή σου, να πίνεις πιο πολύ νερό από ό,τι συνήθιζες και να σταματήσεις να τρως πικάντικα φαγητά και κόκκινο κρέας.

Αν γεννήθηκες την 8η, 17η ή 26η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 8 (του Κρόνου)

Τον Οκτώβριο θα βρεις τον τρόπο για να ξεπεράσεις μικρά εμπόδια στην πορεία της δουλειάς σου και μάλιστα να καταφέρεις να τελειώσεις με κάτι που έχεις αναλάβει εντός της προθεσμίας που σου έχει δοθεί. Εάν χρειαστεί, δε θα διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τους συναδέλφους σου, οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να βάλουν ένα χεράκι. Μια επιτυχία είναι πιθανή και στα ερωτικά σου. Επιπλέον, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου για βόλτες στην ύπαιθρο ή πάρκα για να αυξήσεις τα επίπεδα της βιταμίνης D στον οργανισμό σου.

Αν γεννήθηκες την 9η, 18η ή 27η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 9 (του Άρη)

Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι ανοιχτός τον Οκτώβριο. Απλώς πρέπει να χρησιμοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου, έτσι ώστε να πείσεις και τους πλέον δύσπιστους. Ναι, η τύχη είναι δίπλα σου, με την προϋπόθεση ότι είσαι αρκετά γενναίος να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, χωρίς αμφιβολίες και ενδοιασμούς. Οι πολλές σκέψεις μπορεί να σου κόψουν τη φόρα γι' αυτό μη δίνεις πολλή σημασία στο μυαλό σου. Το να καταπιαστείς με κάτι ουσιαστικό και εποικοδομητικό, θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ευημερίας σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved