Εποχή του Ζυγού: Αυτά τα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Όσο ο Ήλιος είναι στο Ζυγό κάποια ζώδια είναι στα καλύτερά τους

Εποχή του Ζυγού: Αυτά τα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Κάθε φορά που ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, θεωρείται εποχή του και ασκεί έντονη επίδραση σε κάποια άλλα ζώδια. Όσο θα παραμείνει στο Ζυγό τη θετική επιρροή του θα τη δεχτούν τα παρακάτω 4 ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Το μυαλό σου, για όσο καιρό ο Ήλιος θα είναι στον Ζυγό και θα «φωτίζει» τον έβδομο οίκο σου, θα είναι στις σχέσεις, στον έρωτα και στο φλερτ. Όπου κι αν βρίσκεσαι, θα υπάρχουν άτομα που θα θέλουν να αποκτήσουν στενότερη επαφή μαζί σου, όχι μόνο ερωτική, αλλά και επαγγελματική. Όρεξη να έχεις να βγαίνεις, να διασκεδάζεις και να γνωρίζεις κόσμο. Και μην κλείνεις πόρτες, αν κάποιος/α κάνει κίνηση και σου την πέσει, μπορεί να προκύψει και σχέση σε λίγο καιρό, μετά από μια νέα γνωριμία. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, τότε να περιμένεις πιο όμορφες στιγμές, ενώ μην αποκλείεις και το ενδεχόμενο επισημοποίησης ενός δεσμού, καθώς θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για συντροφικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα και οι καταστάσεις που θα σε απασχολήσουν περισσότερο το διάστημα που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Ζυγό, θα είναι όσα έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Ο Ζυγός για σένα άλλωστε αποτελεί τον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει ακριβώς με αυτά τα θέματα. Ίσως καταφέρεις να λύσεις κάποιες διαφορές που είχες με την οικογένειά σου, ίσως και να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση ή και μετακόμιση, αν το θέλεις. Όπως και να έχει, η ενέργειά σου τον μήνα αυτό θα κατευθυνθεί προς τα της οικίας σου.

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το που ο Ήλιος έφυγε από το δικό σου ζώδιο και πέρασε στον… «γείτονα» Ζυγό, σίγουρα έχεις αρχίσει να νιώθεις διαφορετικά. Αισθάνεσαι μια αλλαγή στην καθημερινότητά σου και η σκέψη σου γενικότερα έχει επικεντρωθεί σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα χρήματά σου, με τον προϋπολογισμό σου, αλλά και τα συναισθήματά σου. Ίσως να σε απασχολούν θέματα ασφάλειας και αυτοπεποίθησης. Μην είσαι πολύ σκληρός/η με τον εαυτό σου. Η εποχή του Ζυγού είναι εδώ για να σου θυμίσει το πόσα πολλά αξίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ώρα για δουλειά αγαπητέ Αιγόκερε! Όχι ότι θα έκανες και κάτι άλλο ή ότι εκπλήσσεσαι, αλλά όπως και να έχει, αυτό τον μήνα που ο Ήλιος θα είναι στον Ζυγό και θα φωτίζει τον δικό σου 10ο οίκο, τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Θα έχεις την δυνατότητα να ξεχωρίσεις, να αναδειχθείς και να επιτύχεις εργασιακούς στόχους που είχες θέσει καιρό τώρα, με τους συνεργάτες σου να σου υπενθυμίζουν ότι δυο χέρια και μυαλά είναι καλύτερα από ένα, οπότε θα υπάρξει μια σχετική βελτίωση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας κατά τον οποίο ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Ζυγό για σένα θα είναι αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά. Και αυτό επειδή θα «φωτίζει» τον 8ο οίκο σου. Θα έχεις περισσότερη όρεξη να φλερτάρεις και θα δεις την λίμπιντό σου να χτυπάει κόκκινο. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ζήσεις μεγάλες στιγμές στο κρεβάτι σου και να δεις την σεξουαλική σου ζωή να απογειώνεται. Μην μπερδέψεις όμως το σεξ με την δέσμευση. Ξεχώρισέ τα στο μυαλό σου, μην «δένεις κάτι κόμπο» και απλά πέρνα καλά για όσο κρατήσει. Αν έχει ευτυχή κατάληξη, ακόμα καλύτερα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved