Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 26/9 έως 25/10

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 26/9 έως 25/10

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από τις , που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, έως και τις 25/10.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ποντικός

Αυτή η περίοδος δεν θα είναι τόσο αρνητική όσο αρχικά νομίζεις. Φαίνεται ότι αντιμετωπίζεις εμπόδια και προβλήματα, αλλά ευτυχώς θα ξεπεραστούν. Οι ανασφάλειές, όσον αφορά στην εργασία σου, θα φύγουν και τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή θα στρώσουν. Θα ανοίξει ο δρόμος για διασκεδαστικές στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και ξεχωριστούς ανθρώπους που θα γνωρίσεις τώρα. Γύρω στα μέσα του Οκτωβρίου, θα υπάρξουν επιπλέον δουλειές. Μετά τις 14, ίσως κάνεις κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, θα ταξιδέψεις για οικογενειακούς λόγους ή θα ζητήσεις ολιγοήμερη άδεια. Μην ανησυχείς για το αν θα είσαι μακριά από το ταίρι σου ή για το πώς θα τα βγάλουν πέρα στην εργασία σου, χωρίς εσένα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος φέρνει ευκαιρίες και ευκολίες σε τομείς που έχουν μείνει στάσιμοι. Αλλαγές σε θέσεις εργασίας, σχέσεις ή κατοικία είναι πιθανές. Τα ερωτικά σου κυλούν ομαλά, αλλά στη σχέση σου μην παραμελείς μικρές χειρονομίες που δηλώνουν ενδιαφέρον και τρυφερότητα, όπως λουλούδια σε γενέθλια ή επέτειο, ένα μικρό δώρο όταν επιστρέφεις από ένα ταξίδι ή ένα τηλεφώνημα. Κάνε το επιπλέον βήμα σε αποφάσεις σχετικές με την εργασία σου. Τον Νοέμβριο η επαγγελματική σου θέση θα γίνει το κύριο μέλημά σου, αλλά οι πρώτες μέρες του Οκτωβρίου είναι ιδανικές για να συζητήσεις με ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο οικονομικά ζητήματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Η περιπέτεια, η αλλαγή και η εξερεύνηση σηματοδοτούν αυτή την περίοδο, που θα είναι συναρπαστική για σένα με όσα μάθεις ή αποκαλύψεις. Τα ταξίδια, ο έρωτας, το πάθος και η ελευθερία σε κάθε είδους έκφραση είναι τα κύρια στοιχεία αυτών των ημερών. Εάν πρέπει να αντιμετωπίσεις τους άλλους, να είσαι ευγενικός/η. Εσύ κυρίως που είσαι παρορμητικός/η πρέπει να κρατάς το στόμα σου κλειστό και να μην μπλέκεις με αντιπαραθέσεις με ενοχλητικούς συναδέλφους. Γενικά, σκέψου προτού μιλήσεις, καθώς μια λάθος κουβέντα θα φέρει πολλά ανακατέματα.

Λαγός/Γάτα

Κυρίως τον Οκτώβριο θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες των τελευταίων μηνών. Η ζωή σου θα κυλήσει χαλαρά και δε θα έχεις θέματα που θα σε αναστατώσουν. Είναι καιρός να αναλογιστείς, να αναλύσεις και να δημιουργήσεις. Το ανοσοποιητικό σου σύστημα μπορεί να κλονιστεί λίγο, εξ αιτίας της έντασης των προηγούμενων ημερών. Ξεκουράσου για να αποφύγεις πιθανά κρυολογήματα ή ίωση. Η συνεχής προσοχή με τον προϋπολογισμό σου χρειάζεται, για να καταφέρεις να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις. Το να μειώσεις αχρείαστα έξοδα είναι μια σωστή ενέργεια.

Δράκος

Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις γρήγορες αποφάσεις αυτή την περίοδο, επειδή ανακύπτουν διάφορα πράγματα και μάλιστα απρόσμενα. Ωστόσο, συμβιβάσου και μη βιάζεσαι, αν δεν έχεις ολοκληρωμένη εικόνα. Από την άλλη, θα σου δημιουργηθεί η επιθυμία για υπαίθριες δραστηριότητες, άθληση, γυμναστική και ενδεχομένως μια ανησυχία για την καλή φυσική σου κατάσταση. Όπως και να 'χει, τα άστρα είναι ευνοϊκά για τη θεραπεία όλων των ειδών, σωματικών αλλά και ψυχολογικών. Η υγεία σου θα είναι μια χαρά, αλλά μην τη βάλεις σε κίνδυνο, αφήνοντας διάφορες εντάσεις να την επηρεάσουν. Έλεγξε τα συναισθήματά σου.

Φίδι

Αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να βάλεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου σε τάξη. Εκμεταλλεύσου την εύνοια που έχεις για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, καθώς είναι πιθανή μια κατάκτηση. Από την άλλη, έλεγξε προσεκτικά τους λογαριασμούς και την οικονομική σου κατάσταση και απόρριψε κάθε προσφορά που φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Μέχρι το τέλος του μήνα, μπορεί να μπεις σε μια σύντομη περίοδο νευρικής έντασης και κόπωσης. Εάν αισθάνεστε πεσμένος/η ψυχολογικά, κάνε έναν σωματικό έλεγχο, καθώς η αιτία μπορεί να είναι οργανική. Θα ανακτήσετε γρήγορα όλη σου τη ζωτικότητα.

Άλογο

Ειδικά ο Οκτώβριος είναι αρκετά ευνοϊκός για σένα, καθώς βελτιώνονται τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου. Η έμπνευσή σου θα είναι μεγάλη και είναι πιθανό να τη χρησιμοποιήσεις και στα επαγγελματικά σου, εκτός από κάποια δημιουργική ασχολία. Τα έργα που έχετε στο μυαλό σου μπορούν να επιτευχθούν, αλλά στον δικό τους χρόνο. Η υπερβολική βιασύνη θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα, γι' αυτό να είσαι υπομονετικός/η. Οι παρορμήσεις σου θα φέρουν επιτυχία, ευκολίες και νέες ευκαιρίες απασχόλησης. Προχώρησε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αυτή την περίοδο το σεξαπίλ σου θα αυξηθεί. Ενδεχομένως και να φταίει μια αλλαγή στα μαλλιά ή το ντύσιμό σου που θα σε κάνει περιζήτητο/η στο αντίθετο φύλο ή η σιγουριά που θα εκπέμπεις. Ο Οκτώβριος πάντως είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για έναν καινούργιο έρωτα. Έχε υπόψη σου όμως ότι η αγάπη είναι ένα ευαίσθητο φυτό που πρέπει να το φροντίζεις με πολλή προσοχή. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να αναλάβεις σημαντικές ευθύνες στον τομέα των οικονομικών. Ένα κληρονομικό ζήτημα μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση. Όμως είσαι απόλυτα ικανός/η να διαπραγματευτείς επιτυχώς ή να φέρεις θετική κατάληξη.

Πίθηκος

Η περιπέτεια και ο ενθουσιασμός θα πάνε χέρι-χέρι με τη διορατικότητα και τη διαίσθησή σου, αυτήν την περίοδο, που ό,τι καταφέρεις θα είναι αποτέλεσμα της θετικής σκέψης και της κατάλληλης στάσης. Ένα τηλεφώνημα από συγγενή για να συζητήσετε προβλήματα σχέσης είναι πιθανό. Από την άλλη, η τάση σου για ρίσκο θα δεκαπλασιαστεί και δεν αποκλείεται ένα κέρδος από τυχερό παιχνίδι. Μπορεί κιόλας να σε σπρώξει σε συγκεκριμένες πράξεις ή αποφάσεις. Θα νιώσεις σαν να ποντάρεις όλες τις μάρκες σου, για να κερδίσεις το μέγιστο ποσό χρημάτων, σε ελάχιστο χρόνο.

Πετεινός

Μην ξεκινήσεις τίποτα καινούργιο, αυτή την περίοδο, εκτός αν είναι κάτι με σύντομη χρονική διάρκεια. Αρκετές θα είναι οι διαφωνίες και οι αντιφάσεις, κυρίως αν προσπαθήσεις να φέρεις την ισορροπία σε κάποια ζητήματα και να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Ωστόσο, τον Οκτώβριο αναμένεται μεγάλη βελτίωση στα οικονομικά σου και κέρδη που μπορεί να ξεπεράσουν τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες σου. Ευνοϊκοί θα είναι οι τομείς επαγγελμάτων που σχετίζονται με τον τουρισμό, τη σίτιση και τις εμπορικές δραστηριότητες. Κάποιος/α θα σε βοηθήσει αρκετά με συμβουλές και πιθανώς με χρήματα. Εσύ, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αφεθείς στη ροή του ποταμού κι όπου σε βγάλει.

Σκύλος

Αυτή την περίοδο θα φανεί πόσο υπομονετικός/η, σοφός/η και συμπονετικός/η είσαι, καθώς δε θα κάνεις διάκριση και θα προσπαθήσεις να εξυπηρετήσεις όποιο πρόσωπο σου το ζητήση, πολύ κοντινό σου ή απλά γνωστόσο σου. Από την άλλη, σίγουρα θα καταφέρεις να ξεφύγεις από το παρελθόν και τα αρνητικά βιώματα ή θα ξεπεραστούν παθογένειες ετών στη μακροχρόνια σχέση σου. Μια απροσδόκητη κληρονομιά θα μπορούσε να έρθει από το πουθενά τον Οκτώβριο και να σε ενθουσιάσει.

Χοίρος

Αυτό το χρονικό διάστημα, οι άλλοι προσελκύονται από εσένα, σε βλέπου ως πρότυπο και είναι δική σου η ευθύνη να τους εμπνεύσεις με την ακεραιότητα, τον αντικειμενισμό και την ψυχραιμία που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Από την άλλη, η ειλικρίνειά σου είναι εκείνη που βοηθά στο να τα πας καλά με τον ερωτικό σου σύντροφο. Μάλιστα, τον Οκτώβριο να περιμένεις μια αναζωπύρωση του πάθους μεταξύ σας. Αυτός ο μήνας είναι επίσης ιδιαίτερα ευνοϊκός για ανεξάρτητα επαγγέλματα. Αν ανήκεις στο δυναμικό μιας επιχείρησης που είχε περάσει δύσκολα οικονομικά το προηγούμενο διάστημα, να ξέρεις ότι τώρα θα έχει μια πιο κερδοφόρα πορεία, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved