Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Σεπτέμβριος του 2022

Και όμως... Η ημέρα γέννησής σου αποκαλύπτει πώς θα πάει ο μήνας σου

Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Σεπτέμβριος του 2022

Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις, τι να περιμένεις από τον Σεπτέμβριο, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)

Ο Σεπτέμβριος φέρνει το τέλος ενός κύκλου που θα σου δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα. Ίσως μια νέα σχέση να αποδειχθεί ότι δεν είναι αυτή που νόμιζες ή μια ευκαιρία που περίμενες να μην έρθει. Γεγονός είναι ότι θα πάρεις κάποιο μάθημα, που θα σε βοηθήσει στο άμεσο μέλλον και θα δημιουργήσεις χώρο για να έρθει το καινούργιο στη ζωή σου. Αν δεν ενστερνιστείς το νόημα αυτού του μήνα, θα δυσκολευτείς να αναπτυχθείς και να εξελιχτείς. Εμπιστεύσου το άγνωστο! Μπορεί να νιώσεις κάποια δυσαρέσκεια ή έλλειψη ικανοποίησης αυτόν τον μήνα. Προσπαθήστε να μην παρακολουθείς τόσο τις ειδήσεις ή να μην μπαίνεις συνέχεια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έτσι πιθανότατα να αυξηθεί η όποια απογοήτευσή σου. Αντίθετα, γίνε πιο δημιουργικός/η και αφιέρωσε χρόνο στους ανθρώπους που νοιάζεσαι.

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)

Ο Σεπτέμβριος είναι για σένα ο μήνας που σου δίνει δυναμισμό και συνειδητοποίηση. Καλείσαι να κατανοήσεις τη δύναμη που κατέχεις και να ξανασκεφτείς πώς την εκφράζεις στην εργασία και τις σχέσεις σου. Ποιες είναι οι αξίες σου; Είναι η δουλειά σου ευθυγραμμισμένη με αυτές; Είναι η δύναμη που ασκείς για καλό; Αυτά είναι κάποια ερωτήματα που προτρέπεσαι να απαντήσεις. Αν υπάρχει από μέρος σου ειλικρίνεια και σύνεση, τότε μπορεί να έχεις και οικονομικές ανταμοιβές, καθώς υπάρχουν πολλές δυνατότητες αυτόν τον μήνα για να κερδίσεις επιπλέον χρήματα! Μην φοβάσαι να ρισκάρεις ή να κάνεις μια επένδυση. Βγάλε προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σου και θα βγεις κερδισμένος.

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)

Ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου! Αυτός είναι ο μήνας της περιπέτειας και της εξερεύνησης γι' αυτό είναι σημαντικό να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και πρέπει να ξεκινήσεις από το να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου! Έχουμε μπει στην τελική ευθεία αυτής της χρονιάς και αυτή είναι ιδανική στιγμή για οποιαδήποτε διόρθωση πορείας, καθώς κοιτάζεις προς το μέλλον. Μετά τη σκληρή δουλειά του περασμένου μήνα, πρέπει να διαλέξεις τι θέλεις να κρατήσεις και τι να αφήσεις πίσω. Να δεις πού υπάρχουν κενά και τι χρειάζεται να διορθώσεις ή να αλλάξεις. Επιπλέον, φρόντισε την υγεία σου και κάνε το οτιδήποτε βοηθά στο να ενισχύσεις τη φυσική σου κατάσταση και ευεξία.

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)

Μετά τη διασκέδαση και τη χαλαρότητα του καλοκαιριού, ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς, να οργανωθείς, να βάλεις στόχους και να κάνεις τα σχέδιά σου. Τι θέλεις να πετύχεις και πώς θα φτάσεις ως εκεί; Ένα πρέπει να ξέρεις: όσο λιγότερο αφήνεσαι στην τύχη, τόσο το καλύτερο. Πρέπει να γίνεις πρακτικός/η και να κάνεις συγκεκριμένα βήματα. Άσε τις πολλές συζητήσεις! Αν έχεις μια στρατηγική, αυτός ο μήνας θα είναι και κερδοφόρος όσον αφορά στα οικονομικά σου. Εργάσου προσεκτικά και με ένα σκοπό και θα βγεις κερδισμένος/η. Προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε λεπτομέρειες. Δες μακριά και εξέτασε όλες τις προοπτικές, αλλά ανάμεσα στο πλούσιο πρόγραμμά σου βάλε και κάποιες στιγμές χαλάρωσης.

Αν γεννήθηκες την 5η, 14η ή 23η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 5 (του Ερμή)

Φτάνουν τα ξενύχτια, οι διασκεδάσεις και τα πήγαινε-έλα. Τώρα αναζητάς την ηρεμία σου και ελεύθερο χώρο και χρόνο για να τον ξοδέψεις με την οικογένεια ή στο σπίτι σου. Πιθανόν να είσαι πιο εσωστρεφής, οπότε αν υπάρχει υπερβολική φασαρία γύρω σου ή αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις, δε θα νιώθεις καθόλου ωραία. Μην πιέζεσαι για το παραπάνω, κάτσε λίγο στην άκρη, κάνε ένα μικρό τάιμ-άουτ. Ναι, αυτό σου φαίνεται δύσκολο, ειδικά αν έχεις ένα φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά είναι σημαντικό να μείνεις λίγο μόνος/η, να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Ενδεχομένως να είναι η κατάλληλη περίοδος να πάρεις την άδειά σου, έτσι ώστε να μπορείς να χαλαρώσεις και να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου για να κατεβάσεις ιδέες και να βάλεις στόχους για την καινούργια σεζόν. Πίστεψε ότι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, οπότε δεν χρειάζεται να λαχταράς περισσότερα.

Αν γεννήθηκες την 6η, 15η ή 24η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 6 (της Αφροδίτης)

Αυτόν τον μήνα, θα νιώσεις ότι περιορίζεσαι και θα βαριέσαι συχνά, επομένως θα αναζητήσεις νέες εμπειρίες για να καταπνίξεις την επιθυμία σου για κάτι διαφορετικό. Προσοχή όμως στο αυτο-σαμποτάζ και το να μην ξεσηκωθείς με την πρώτη ιδέα που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου! Ασχολήσου με μερικά νέα πράγματα, αλλά μην ξοδεύεις ακόμα όλο τον χρόνο ή την ενέργειά σου σε κανένα τομέα, διαφορετικά μπορεί να δυσαρεστηθείς με την εξέλιξη. Να βρίσκεσαι με ανθρώπους που σε εμπνέουν, να ακούς τις ιστορίες τους και να πάρεις σοβαρά υπόψη σου τις συμβουλές τους. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για ανακατεύθυνση στην εργασία ή τις σπουδές σου, έτσι ώστε να κάνεις αυτό που λαχταράς.

Αν γεννήθηκες την 7η, 16η ή 25η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 7 (του Ποσειδώνα)

Ο Σεπτέμβριος σε θέλει πιο πιο χαλαρό/η, ανάλαφρο/η και ξένοιαστο/η. Αν μάλιστα κατάφερες να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά το καλοκαίρι, τότε όλα αυτά τα θετικά vibes θα βγουν αυτόν τον μήνα. Μπορεις να θελήσεις να γίνεις το επίκεντρο, να παρασύρεις τους άλλους στο δικό σου ρυθμό και να εκφράσεις ελεύθερα τη γνώμη σου. Αναζήτησε τρόπους να βγάλεις τη δημιουργική σου πλευρά. Ίσως πάντα να ήθελες να ασχοληθείς με το χορό, με την ραπτική ή τη μαγειρική ή ακόμα και να παρακολουθήσεις διαδικτυακά μαθήματα τέχνης. Τώρα, δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην το κάνεις και θα τα καταφέρεις περίφημα σε ό,τι κι αν επιλέξεις! Επιπλέον, τα επίπεδα γοητείας σου είναι τόσο υψηλά που δεν αποκλείεται κι ένας καινούργιος έρωτας.

Αν γεννήθηκες την 8η, 17η ή 26η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 8 (του Κρόνου)

Αυτόν τον μήνα, πιθανότατα να είσαι λίγο πιο ευαίσθητος/η από ό,τι άλλες φορές. Προσπάθησε να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, τη διαίσθησή σου, αλλά και τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου.Τις επόμενες 30 ημέρες, θα τους χρειαστείς. Οι σχέσεις θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, επομένως να εμβαθύνεις αυτές που έχεις και να μη διστάσεις να δημιουργήσεις νέες. Θα νιώσεις πιο ευτυχισμένος/η, αν έχεις κάποιον/α να μιλήσεις, να μοιραστείς μαζί του/ης σκέψεις και συναισθήματα και να αποφορτιστείς και το ίδιο να είσαι κι εσύ γι' αυτόν/. Είτε πρόκειται για τον/ην επί χρόνια σύντροφό σου είτε για τον άγνωστο στη στάση του λεωφορείου, προσπάθησε να κάνεις μια παύση και να ξεκινήσεις μια ουσιαστική επαφή.

Αν γεννήθηκες την 9η, 18η ή 27η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 9 (του Άρη)

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκινήσεις κάτι νέο και να κάνεις ένα τολμηρό βήμα προς μια άλλη κατεύθυνση και να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσεις ποιος/α ήσουν μέχρι πρότινος και θα γίνεις ένας/μια άλλος/η, αλλά σίγουρα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και ό,τι απέφευγες τόσο καιρό. Κανείς δεν θα πιστέψει σε εσένα, αν δεν αρχίσεις να πιστεύεις εσύ στον εαυτό σου! Καιρός λοιπόν να αποδείξεις την αξία σου. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πιο ανεξάρτητος/η, γι' αυτό, αν σου είναι απαραίτητη η επιβεβαίωση ή εργάζεσαι ως μέλος μιας ομάδας, προσπαθήστε να εμπιστευτείς λίγο περισσότερο το ένστικτό σου. Μπορεί να βρεθείς στη θέση όπου θα κληθείς να ηγηθείς τις επόμενες εβδομάδες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved