Εποχή της Παρθένου: Αυτά τα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Όσο ο Ήλιος είναι στην Παρθένο κάποια ζώδια είναι στα καλύτερά τους

Εποχή της Παρθένου: Αυτά τα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Κάθε φορά που ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, θεωρείται εποχή του και ασκεί έντονη επίδραση σε κάποια άλλα ζώδια. Όσο θα παραμείνει στην Παρθένο τη θετική επιρροή του θα τη δεχτούν τα παρακάτω 4 ζώδια!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος θα φωτίζει τον πέμπτο οίκο των Ταύρων, οπότε όσοι ανήκετε στο ζώδιο αυτό ή έχετε ωροσκόπο Ταύρο, ετοιμαστείτε να δείτε την ερωτική σας ζωή να παίρνει τα πάνω της. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, όλα θα πάνε… πρίμα. Οι μεν μόνοι θα έχουν πολλά φλερτ, γνωριμίες και επαφές και οι δε δεσμευμένοι θα δουν τη σχέση τους να ανανεώνεται. Αν έχετε παιδιά, τότε αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για να περάσετε καλά μαζί τους ή να πάρετε και μια χαρά από εκείνα.

ΛΕΩΝ

Μια οικονομική «ανάσα» θα πάρουν οι Λέοντες μέσα στον Σεπτέμβρη. Ο Ήλιος φωτίζει τον δικό τους δεύτερο οίκο που έχει να κάνει με τα χρήματα και τα προσωπικά τους έσοδα. Μια περίοδος κατά την οποία θα αφοσιωθούν στην οικονομική τους διαχείριση και θα κάνουν τον απαραίτητο προϋπολογισμό τους. Μάλιστα θα καταφέρουν να τηρήσουν τις αποφάσεις που θα πάρουν. Όσο θα είναι πιστοί στο σχέδιο θα μπορέσουν ίσως να αποταμιεύσουν και κάποια χρήματα για ώρα ανάγκης (που σύντομα έρχεται γιατί οι όψεις του Κρόνου και του Ουρανού δεν τους ευνοούν).

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους η περίοδος, κατά την οποία ο Ήλιος θα βρίσκεται στην Παρθένο, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να δουν τι παίζει με τα οικονομικά τους, τις πιστωτικές τους κάρτες, τα χρέη, τα δάνεια και γενικότερα τους λογαριασμούς τους. Θα κάνουν ένα ξεκαθάρισμα σε ό,τι έχει να κάνει με μπερδέματα στα οικονομικά τους και όλα όσα θα ρυθμίσουν μέσα στον Σεπτέμβριο, θα τους φανούν πολύ χρήσιμα και για το μέλλον. Πάντως εκτός από τα χρήματα, το μυαλό τους θα τρέχει και στο… σεξ. Αυτή θα είναι μια καλή περίοδος για την σεξουαλική τους ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ήλιο να βρίσκεται απέναντί τους, δηλαδή στον 7ο οίκο τους, οι Ιχθύες θα «κάνουν πάρτι» σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις τους. Είτε αυτές είναι ερωτικές είτε φιλικές κτλ. Ο 7ος οίκος έχει να κάνει με το «εμείς» και η αισθηματική ζωή των Ιχθύων θα πάρει τα πάνω της. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνουν μια σχέση, αν είναι μόνοι ή και να επισημοποιήσουν αυτή που ήδη έχουν. Γενικά τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά σε όλες τους τις σχέσεις και οι υπόλοιποι θα τους βλέπουν με καλό μάτι. Εύνοια και χαρές λοιπόν για τους Ιχθύς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved