Πανσέληνος στον Υδροχόο: Αυτά τα ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με πολλές προκλήσεις

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Πανσέληνος στον Υδροχόο: Αυτά τα ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με πολλές προκλήσεις

To σερί των Υπερπανσελήνων (Supermoon) κλείνει με την Πανσέληνο του Αυγούστου που θα γίνει 12/08, 04:35 ώρα Ελλάδας, στις 19° 21’ του Υδροχόου, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, (Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς), που έχουν γεννηθεί το β' δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 19 μοίρες.

Με την έντονη παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο σε αυτήν την Πανσέληνο, καθώς μια μέρα πριν έκλεισε με ακρίβεια το τετράγωνό του με τον Ήλιο στον Λέοντα αλλά και το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που γίνεται την ίδια μέρα, αντιλαμβανόμαστε ότι αρκετοί/ες θα έρθουν αντιμέτωποι με προκλήσεις, θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις αλλά και κινήσεις ή δράσεις παρασκηνιακές που θα διαμορφώσουν το τοπίο.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια ζώδια επηρεάζονται με την Πανσέληνο στον Υδροχόο:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, εννοείται ότι ο πρωταγωνιστικός ρόλος στις εξελίξεις σου ανήκει δικαιωματικά, να αναμένεις όμως εντάσεις και απείρου κάλλους καταστάσεις, που θα κληθείς να αντεπεξέλθεις στις σχέσεις σου και τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις, καθώς το πέρασμα από το ατομικό στο ομαδικό πνεύμα και το ανάποδο θα είναι συνεχόμενο και σε αρκετές περιπτώσεις θα εκνευρίζεσαι από τις εγωκεντρικές συμπεριφορές των άλλων. Αν όμως τραβήξεις το σχοινί, με την προκλητικότητα ή την αδιαφορία σου για τις ανάγκες ή τα αιτήματα της απέναντι πλευράς, να ξέρεις ότι θα σπάσει. Σίγουρες να έχεις τις αντιδράσεις και τους τσακωμούς, ενδεχομένως και τη διακοπή μιας συνεργασίας που πια δεν τραβάει ή οι όροι δε τηρούνται, την αποστασιοποίησή σου από ένα άτομο, εφ’ όσον θα δεις ότι τελικά είχατε τελείως διαφορετικές βλέψεις, αλλά και μια απρόσμενη, καινούργια γνωριμία, που θα σου δώσει την αίσθηση ότι μπορείτε να συνυπάρξετε, όπως επίσης και ζημιές στο σπίτι ή καβγάδες με αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΛΕΩΝ ♌

Με την Πανσέληνο στον άξονά σου, τον Υδροχόο, είναι μάλλον βέβαιο ότι θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις στις σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος/η με ασταθείς συμπεριφορές και περίεργες αντιδράσεις. Επειδή αυτόν τον καιρό, οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σου, φωτίζοντας τα ταλέντα, αλλά και τις αδυναμίες σου, φρόντισε να αποδείξεις τι αξίζεις, να αποφύγεις την υπερέκθεση και να βάλεις στην άκρη εγωκεντρισμό και ανταγωνιστικές συμπεριφορές, που είναι αιτία τσακωμών. Κοίτα ποιο είναι το καλό για όλες τις πλευρές γιατί μόνο έτσι θα βελτιωθεί το κλίμα. Όσο είσαι αλαζονικός/η, επικεντρωμένος/η στον εαυτό σου και το συμφέρον σου, τόσο πυροδοτείται το κλίμα και γίνονται χειρότερα τα πράγματα. Δεν αποκλείεται πάντως και μια απόσταση από το ταίρι σου, έναν συνεργάτη σου ή πρόσωπο με το οποίο είχατε έρθει κοντά, όπως επίσης και διάφορες αλλαγές και απρόσμενες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, με συμμετοχή του Ουρανού στο ζώδιό σου, σε καλεί να εγκαταλείψεις στείρες αντιλήψεις και συντηρητικές νοοτροπίες και να τολμήσεις κάτι διαφορετικό στον επαγγελματικό σου τομέα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα κι αν εσύ τελικά δεν το αποφασίσεις, να έρθουν έτσι τα πράγματα που θα αναγκαστείς να αντιδράσεις, οπότε, καλό είναι να κάνεις από μόνος σου όποια αλλαγή χρειάζεται γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα εκπλαγείς δυσάρεστα από την άλλη πλευρά. Όπως και να έχει, να περιμένεις εντάσεις με έναν ανώτερό σου, ενώ κάποιες εξελίξεις θα σε ξεβολέψουν για τα καλά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι το να αποδεχτείς τα καινούργια δεδομένα, να υιοθετήσεις μια διαφορετική στρατηγική ή να προετοιμάσεις το έδαφος ώστε να αυτονομηθείς και να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι δικό σου, για να μη μπορεί κανείς να σε ορίζει. Όλη αυτή η κατάσταση δεν αποκλείεται να επηρεάσει και το σπίτι σου ή τις σχέσεις με την οικογένειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Πανσέληνος αυτή θα προκαλέσει μια αναστάτωση στο σπίτι σου, αλλά και στις σχέσεις σου με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Δεδομένου ότι επιδεικνύεις απολυτότητα σε αρκετές περιπτώσεις και δεν αποδέχεσαι διαφορετικές απόψεις και θέσεις, είναι πιθανό να ξεσπάσει τσακωμός με μέλος της οικογένειάς σου ή να έρθεις αντιμέτωπος/η με προκλητικές, επαναστατικές ή αντιδραστικές συμπεριφορές του έτερου ήμισυ που θα δώσει ρεσιτάλ... παραλογισμού ή παραξενιάς. Επιπλέον, θα παρθούν κάποιες αποφάσεις που αφορούν στην οικογένειά σου ή ένα ακίνητο, που θα δημιουργήσουν έντονες διαφωνίες και κόντρες μεταξύ σας. Πιθανή είναι μια βαβούρα από το ξεσκαρτάρισμα ή μια ανακαίνιση ενός χώρου σου, καθώς για ένα πράγμα θα ξεκινήσεις και άλλα τόσα θα ξεπεταχτούν, ανεβάζοντας και το κόστος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αυτή η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα 2ου - 8ο οίκο σου επηρεάζει τα οικονομικά και στα ερωτικά σου. Από την μια, θα ανακύψουν απρόσμενα έξοδα, με αποτέλεσμα να βάλεις χέρι στις οικονομίες σου (αν έχεις) ή χρήματα που θα πάρεις να πάνε όλα στην κάλυψη αναγκών. Επίσης, είναι πιθανό, προκειμένου να σου μείνει ένα ποσό στα χέρια, να μεταθέσεις πληρωμές για αργότερα, οπότε όχι μόνο δε θα ξενοιάσεις, αλλά θα γεμίσεις άγχος και ανασφάλεια. Από την άλλη, το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο ενδεχομένως να ξεθυμάνει, εξ αιτίας ενός περιστατικού, να αισθανθείς ότι δεν είναι για σένα ή να θέλεις πολύ περισσότερα και αυτό να μη μπορεί να στα προσφέρει, οπότε να το διαλύσετε. Πάντως, ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να «δοκιμάσεις» μια διαφορετική εμπειρία, αλλά και πάλι η σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή δε θα υπάρξει. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσεις δυσάρεστα το ταίρι σου, αν σε θεωρεί δεδομένο/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Δεν είναι μόνο η συναισθηματική φόρτιση που θα σου δημιουργήσει η Πανσέληνος στον Υδροχόο, αλλά και διάφορα γεγονότα που θα έχουν να κάνουν τόσο με τα οικονομικά, όσο και τα ερωτικά σου. Νιώθοντας, δε, τις επιθυμίες σου να αυξάνονται, κυρίως τις σεξουαλικές, θα είναι δύσκολο να διατηρήσεις τον έλεγχό σου, ενώ τα άτομα που θα τραβάς πάνω σου θα απέχουν αρκετά από τα συνηθισμένα στιλ, που έλκυες μέχρι πρότινος. Αν δε βγάλεις συντηρητισμό και δεις τα πράγματα διαφορετικά, ίσως κάτι να βγει καλό στο τέλος, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο για σένα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα γιατί θα θέλεις να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου ή ανοιχτές υποχρεώσεις ή να εμφανιστεί ξαφνικά ένα έκτακτο έξοδο που πρέπει άμεσα να διευθετήσεις.

ΖΥΓΟΣ ♎

Άλλα σχεδίαζες και άλλα σου κάθονται με την Πανσέληνο αυτή, που «χτυπά» τον άξονα 5ου-11ου οίκου σου. Δεν αποκλείεται να πάρουν τα μυαλά σου αέρα, να αυξηθούν οι προσδοκίες σου ή να ανεβάσεις πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών σου, πράγμα που θα περιορίσει αρκετά τις επιλογές σου ή θα σε δυσκολέψει να βρεις κάποιο πρόσωπο που να ανταποκρίνεται στα γούστα σου. Είναι πιθανό, επίσης, να εμφανιστεί στο δρόμο σου ένας/μία που θα σε αναστατώσει για τα καλά ή θα σε κάνει να αλλάξεις αντιλήψεις και νοοτροπία ετών. Πάντως, ένα άλμα ενδεχομένως να το κάνεις, αφού δεν έχεις και κάτι να χάσεις. Επιπλέον, στις φιλίες σου τα πράγματα δεν θα πάνε καλά, ίσως γιατί ένα άτομο θα «ψωνιστεί» άσχημα, ενώ από το πουθενά μπορεί να τεθεί θέμα στη σχέση σου ή σχετικό με ένα παιδί.

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Πανσέληνος στον 11ο οίκο σου, φέρνει αρκετές εξελίξεις και αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, για σένα του β' δεκαημέρου. Είναι πολύ πιθανό εξ αιτίας μιας σειράς γεγονότων και περίεργων καταστάσεων να χαλάσει μια φιλία σου ή να φύγεις από μια ομάδα, που βλέπεις ότι κινείται με γνώμονα το συμφέρον κι όχι το κοινό καλό. Ίσως και εσύ να τη δεις εγωιστικά σε κάποια φάση και να κοιτάξεις τις δικές σου ανάγκες και όχι του έτερου ήμισυ. Μια νέα φιλία ή παρέα, πάντως, μπορεί να δημιουργηθεί, καθώς θα υπάρχει ομοιότητα αντιλήψεων. Αν είσαι ελεύθερος, ενώ είχες ενθουσιαστεί για ένα πρόσωπο, θα σου φύγει κάθε ενδιαφέρον ή θα μετατοπιστεί... αλλού, ενδεχομένως και μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Αν είσαι δεσμευμένος/η, επειδή θα έρθουν διάφορα στην επιφάνεια, καλό θα ήταν με το ταίρι σου να τα αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια τα θέματά σας, έτσι ώστε να τελειώσετε με κάποιες παθογένειες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved