Τι λένε τα άστρα για τον Ιούλιο του 2022;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Ιούλιο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούλιο του 2022;

Ο Ιούλιος κατέφθασε και μαζί με αυτόν έρχονται, εκτός από υψηλές θερμοκρασίες και αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό. Ας δούμε πώς θα κυλήσει ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού!

- Ο Άρης, στις 5/7, 9:04 πμ μπαίνει στον Ταύρο, δίνοντας μεγάλη ορμή σε εσάς τα Ταυράκια, αλλά και αναστατώνοντας εσάς τους Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Είτε γιατί θα αναγκαστείτε είτε γιατί θα σας βγει αυτή η διάθεση, θα περάσετε σε θέση μάχης και με ισχυρή θέληση θα διεκδικήσετε τα δίκια σας σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που φυσικά θα προκαλέσει εντάσεις, ενίοτε χοντρούς καβγάδες και ρήξεις. Υπομονή, στωικότητα και θεωρητικές προσεγγίσεις θα πάνε περίπατο, ενώ το πείσμα, η αντοχή και η επιμονή σας θα ξεπεράσουν τα όρια. Ευνοημένοι θα είστε κι εσείς, Παρθένοι, Καρκίνοι κι Αιγόκεροι, αφού θα κινητοποιηθείτε και θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα ερωτικά ή οικονομικά. Εσείς Κριοί και Ζυγοί παίρνετε θέση μάχη για να υπερασπίσετε τα όποια κεκτημένα ή αποκτήματά σας.

- Ο Ερμής, 5/7, 9:25 πμ, περνά στον Καρκίνο και θα γίνει πιο εσωστρεφής, ευαίσθητος, γλυκομίλητος και συμπαθέστατος, φέρνοντας αναμνήσεις, νοσταλγία και πλήθος εικόνων από τα παλιά στο μυαλό μας αλλά και πρόσωπα του παρελθόντος ξανά στη ζωή μας. Θα ευνοήσει εσάς τους Καρκίνους -πρώτα απ’ όλα- και μετά τους υπόλοιπους παρορμητικούς, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, που θα κερδίσετε θετικά σχόλια και καρδιές, θα κάνετε καλές γνωριμίες κι ενδεχομένως να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις. Όσο για σας τους Σκορπιούς, Ιχθύς, Τοξότες και Διδύμους μια ιδέα, πληροφορία ή ενέργεια θα εξυπηρετήσει άριστα τους ερωτικούς ή τους οικονομικούς στόχους σας.

Στις 19/7, 15:35 θα μπει στον Λέοντα, προσπαθώντας να προμοτάρει τόσο εσάς τα Λιοντάρια, όσο και το... Σταθερό παρεάκι σας, τους Ταύρους, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους. Σας δίνει λάμψη, αυτοπεποίθηση και σιγουριά, αλλά και τη δυνατότητα να πάρετε αποφάσεις, ακόμα και να ξεκινήσετε τώρα τις διακοπές σας, αν όλο τον υπόλοιπο καιρό δεν καταφέρατε να ξεκουραστείτε. Πάντως είναι η κατάλληλη εποχή για να οργανώσετε την τακτική σας και να δείξετε σε όλους τα ταλέντα σας. Από κοντά, εσείς Καρκίνοι και Αιγόκεροι, που έχετε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αυξήσετε τα χρήματά σας, βρίσκοντας τρόπους τολμηρούς μεν, αποδοτικούς δε ή αποδεχόμενοι μια πρόταση διόλου ευκαταφρόνητη. Κι από σεξ όμως αναμένεται... μια γενναιοδωρία, ενώ εσείς Κριοί και Ζυγοί θα λάμπετε και πιθανότατα ερωτικά και κοινωνικά να διαγράψετε μεγάλες επιτυχίες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 13/07,19:58 ώρα Ελλάδας, στις 20° 17’ Αιγόκερω κι είναι κι αυτή Supermoon. Εσείς, εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, που έχετε γεννηθεί τέλος του β' και αρχές του γ' δεκαημέρου είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στην προσωπική, οικογενειακή ή επαγγελματική σας ζωή. Εννοείται ότι τίποτα δε θα γίνει με χαρά και χαμόγελο και προθυμία. Αντίθετα, θα σας μπουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και θα αναγκαστείτε είτε να περάσετε στη δράση από μόνοι σας, εξ αιτίας των συνθηκών που θα δημιουργηθούν είτε, αν κάνετε τους... Κινέζους, να λουστείτε τις συνέπειες. Πάντως, μεταξύ μας, ευκαιρία είναι να ξεφορτωθείτε συναισθηματικά βάρη και συνήθειες ετών. Δίδυμοι και Τοξότες θα αντιληφθείτε ότι δεν έχει καμία σημασία το τι επιθυμείτε, αλλά το τι χρειάζεται για να καλύψετε είτε σεξουαλικές είτε οικονομικές σας ανάγκες, ενώ εσείς οι Παρθένοι και οι Ιχθύες θα πρέπει να βαδίσετε με γνώμονα τη λογική (γελάει ο κόσμος για σας τα Ψάρια) κι όχι το συναίσθημα.

- Στις 18/7, 4:32 πμ, η Αφροδίτη θα μπει στον Καρκίνο κι εσείς τα... Καβούρια θα έχετε αρκετούς λόγους για να χαρείτε, καθώς η Ωραία, όχι μόνο θα σας δώσει απέραντη γλύκα, αλλά θα σας κάνει και περιζήτητους στο αντίθετο φύλο, αυξάνοντας τις πιθανότητες σε σας τους ελεύθερους να... πιάσετε με τις δαγκάνες σας εκείνον/η, που λαχταρά η καρδούλα σας. Όχι ότι οι δεσμευμένοι θα μείνετε με το παράπονο! Στα όπα-όπα θα σας έχει το ταίρι σας και δε θα χρειαστεί να το ταράξετε στη μουρμούρα για να σας κάνει τα χατίρια. Κι εσείς όμως οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, ίσως ανακαλύψετε ότι η γκρίνια... αποδίδει και μάλιστα, αν το πάτε πλαγίως και μελιστάλαχτα, θα βγείτε κερδισμένοι τόσο στη σχέση σας, όσο και στα επαγγελματικά και το σπίτι σας. Δίδυμοι και Τοξότες είναι η ευκαιρία σας να πιάσετε πόρτα για το... καλοκαίρι και να κάνετε καβάτζα στα οικονομικά και σεξουαλικά! Ιχθύες και Σκορπιοί μύρισε έρωτας! Χαμογελάστε, γνωριστείτε, ελάτε κοντά με το... διπλανό ή τη διπλανή σας και θα περάσετε μούρλια!

- Στις 22/7, 23:07, έχουμε την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα, που καλεί εσάς τα Λιοντάρια να πρωτοστατήσετε, να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να πρωταγωνιστήσετε στις εξελίξεις. «Γελάει ο κόσμος» θα πείτε και με το δίκιο σας, αφού με Άρη απέναντί σας ανάδρομο και οσονούπω και Ερμή στο ζώδιό σας και θεοί να ήσασταν (που είστε, αλλά σε άλλο επίπεδο) τι θα καταφέρετε; Το ίδιο αναρωτιέστε και εσείς Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, δυστυχώς ή ευτυχώς όμως, πρέπει να αρμενίσετε τον καιρό που θα βρείτε και να καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια να πιάσετε λιμάνι στα επαγγελματικά, τα προσωπικά και τα οικογενειακά σας. Καρκίνοι και Αιγόκεροι, δύναμη, αποφασιστικότητα και ψυχραιμία να έχετε και αρκετά θα πετύχετε στα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Κριοί και Λέοντες, στρώστε εσείς το έδαφος για νέες γνωριμίες και τις προχωράτε αργότερα, δεν πειράζει.

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 28/07, 20:54, 05° 38’ Λέοντα, θα δώσει τη δυνατότητα, σε σας κυρίως τα Λιοντάρια, που είδατε τις... μετοχές σας να πέφτουν το προηγούμενο διάστημα, να σταθείτε όρθιοι, να ανακτήσετε ηθικό και περηφάνια, αν όχι να κάνετε το μεγάλο άλμα προς τα μπρος. Το θέμα είναι να μαζέψετε όλα τα ψυχικά σας αποθέματα και να βάλετε στόχο την υπέρ σας ανατροπή του παιχνιδιού. Μια έκλειψη άλλωστε πάντα είναι ικανή για τα χειρότερα και τα καλύτερα, αρκεί να ξέρουμε να τη «χρησιμοποιούμε» κι όχι να αφηνόμαστε έρμαια της τύχης. Εσείς οι Ταύροι, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι κάντε τις αλλαγές που χρειάζονται, στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας! Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο! Επηρεάζεστε κι εσείς Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί κυρίως σε ερωτικά και οικονομικά θέματα και μάλιστα οι εξελίξεις μπορεί να σας ωφελήσουν τα μάλα, μην πούμε ότι πρόκειται για τις ευκαιρίες και φανούμε υπερβολικοί!

Αν θέλετε να δείτε όλα όσα σκαρώνουν οι πλανήτες τον Ιούλιο για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved