Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 29/6 έως 28/7

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 29/6 έως 28/7

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από τις 29/6, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, έως και τις 28/07!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ποντικός

Η εύνοια στην καριέρα και τα οικονομικά σου θα συνεχιστεί κι αυτήν την περίοδο, κυρίως όμως θα χαρείς γιατί τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι δίπλα σου και θα σε στηρίζουν. Στην υγεία σου θα αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείς. Απευθύνσου σε έναν γιατρό για να λάβεις την κατάλληλη αγωγή. Από την άλλη, αν είσαι ελεύθερος, εκεί που δεν το περιμένεις θα βρεις τον έρωτα. Γενικά, όλα θα μπουν στη θέση τους και θα διανύσεις μια περίοδο θετικών αλλαγών.

Βούβαλος

Η ευτυχία θα γεμίσει τη ζωή σου αυτήν την περίοδο, επειδή συντελούνται θετικές αλλαγές στην καριέρα και τα ερωτικά σου. Μπορεί να κάποια στιγμή να τσακωθείς με τον/η σύντροφο ή τον/η σύζυγό σου, αλλά τα πράγματα θα πάνε καλά γιατί θα βρεις καλύτερους τρόπους επικοινωνίας. Ευνοείσαι, επίσης, αν είσαι φοιτητής/α ή σπουδαστρής/α και πολύ πιθανό να πάρεις πτυχίο με αρκετά μεγάλο βαθμό. Γενικά, τύχη θα έχεις στους περισσότερους τομείς, τον Ιούλιο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Κυρίως τον Ιούλιο, θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις στην καριέρα σου. Θα πρέπει να παλέψεις για να διατηρήσεις τη θέση σου στο χώρο εργασίας. Υπάρχουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου που σε ανταγωνίζονται ή σε ζηλεύουν και θα προσπαθήσουν να σου βάλουν τρικλοποδιές, που θα βάλουν σε κίνδυνο τη δουλειά σου. Πρόσεξε τις κινήσεις καιτα λόγια σου, για να μην κάνεις κάτι που θα καταστρέψει το καλό σου όνομα. Αυτήν την περίοδο θα χρειαστεί να μάθεις πώς να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μη δώσεις λαβές στους αντιπάλους σου.

Λαγός/Γάτα

Η επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή θα είναι υπέροχη αυτήν την περίοδο, μάλιστα, θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες ή θα σου γίνουν προτάσεις που θα σου αρέσουν. Βέβαια, οφείλεις να είσαι υπομονετικός/η με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Υποστήριξέ τους όπου χρειάζεται και πάρε τη βοήθεια που σου προσφέρουν όταν την έχεις ανάγκη. Αυτό που επίσης πρέπει να προσέξεις, είναι τα συστήματα ψύξης, γιατί η εναλλαγή θερμού και ψυχρού κλίματος μπορεί να σου δημιουργήσει κρύωμα ή ακόμα και λοίμωξη.

Δράκος

Αυτήν την περίοδο θα δεις αύξηση στα οικονομικά σου. Ενδεχομένως να πάρεις κάποια αύξηση, να βρεις μια άλλη πηγή εσόδων ή να έχεις κάποιο κέρδος από επένδυση που είχες κάνει παλιότερα. Ωστόσο, θα πρέπει να ξοδεύεις σε ό,τι είναι απαραίτητο και χρήσιμο για σένα. Από την άλλη, καλείσαι να ανοίξεις την καρδιά σου για να δεχτείς τον έρωτα. Η αγάπη πλανάται στον αέρα και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να πλησιάσεις εκείνο το άτομο το οποίο πάντα σου άρεσε αλλά δεν είχες κάνει κάποια κίνηση.

Φίδι

Αυτή η περίοδος, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις σχέσεις σου. Θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, συναναστρεφόμενος/η περισσότερο με ανθρώπους, που σου ταιριάζουν και κάνοντας νέους φίλους. Τα παντρεμένα ζευγάρια θα περάσουν όμορφα και ο έρωτάς τους θα ξαναγεννηθεί. Οι επιχειρηματίες θα έχουν πολλές ευκαιρίες που θα τους επιτρέψουν να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους.

Άλογο

Αυτήν την περίοδο, θα πρέπει να επιδοθείς σε δραστηριότητες που θα θρέψουν το πνεύμα σου. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να χαλαρώσεις, να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα και να έρθεις σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σου. Επιπλέον, εκτίμησε το ρόλο που παίζουν οι φίλοι στη ζωή σου, κυρίως αυτούς που σε ωθούν πάντα να γίνεις καλύτερος/η. Χρειάζεται να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που βγάζουν τα προτερήματα και τις ικανότητές σου.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αυτή η περίοδος, αν είσαι δεσμευμένος/η, θα υπάρξει μεγάλη κατανόηση. Η έναρξη μιας νέας σχέσης θα έχει θετικές προοπτικές. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να δοκιμάσεις την τύχη σου και να ξεκινήσειςμια νέα επιχείρηση ή δουλειά. Επίσης, θα σου δοθούν τα κίνητρα για να πας την καριέρα σου στο επόμενο επίπεδο.
Εύνοια θα έχεις και όσον αφορά στην εκπαίδευσή σου. Οι μαθητές θα περάσουν τιε εξετάσεις με άριστα. Τον Ιούλιο θα επιτύχεις τα περισσότερα από τα επιτεύγματά σου.

Πίθηκος

Αυτήν την περίοδο, καλείσαι να ασχοληθείς κυρίως με τη φυσική σου κατάσταση. Αν έχεις παραμελήσει το σώμα σου, τώρα πρέπει να αναλάβεις δράση. Η υγεία σου είναι πιο σημαντική απ' όλα, επομένως, ξόδεψε χρήματα για να διατηρήσεις τη φόρμα σου, με ένα πρόγραμμα διατροφή ή άσκησης. Επιπλέον, πρόκειται για μια περίοδο οικονομικής αφθονίας. Ταξίδια μπορεί να κάνεις, αλλά μόνο για επαγγελματικούς λόγους, στα οποία θα έχεις επιτυχία. Θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να επεκτείνεις την καριέρα σου.

Πετεινός

Αυτή την περίοδο, τα επαγγέλματά σου ευνοούνται, όπως επίσης και τα οικονομικά σου. Μάλιστα κέρδη θα προέρθουν από τις επενδύσεις σου. Ωστόσο, με την οικονομική αφθονία έρχονται και οι υπερβολικές δαπάνες και η σπατάλη χρημάτων. Ζήτησε τη βοήθεια ενός ατόμου, εάν πιστεύεις ότι θα χάσεις τον έλεγχο. Από την άλλη, οι υπάρχουσες σχέσεις μπορεί να καταλήξουν σε γάμο ή συμβίωση. Σε γενικές γραμμές, ο Ιούλιος είναι γεμάτος υπέροχες στιγμές για τους περισσότερους του ζωδίου σου.

Σκύλος

Αυτή την περίοδο, η τύχη σε συνοδεύει σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Τα πράγματα θα λειτουργήσουν προς όφελός σου, επειδή παραμένεις αφοσιωμένος παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις και εργάζεσαι σκληρά. Θα βρεις την ευτυχία στα ερωτικά σου και τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν κατά πολύ. Σε προτεραιότητα θα βάλεις και την οικογένειά σου και θα έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Χοίρος

Αυτή η περίοδος θα είναι γεμάτη με καλά νέα για διάφορους τομείς της ζωής σου. Αν αναζητάς δουλειά θα λάβεις απάντηση ή θα σου γίνει μια πρόταση. Θα είναι μια ευτυχισμένη περίοδος για σένα κι αν ήσουν σε μια χειριστική σχέση, θα αποκτήσεις το θάρρος να φύγεις και να κάνεις από την αρχή. Είσαι πολύ καλύτερος από ό,τι πιστεύεις και τώρα θα ξαναβρείς τη χαμένη σου αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved