Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Ιούλιος του 2022

Και όμως... Η ημέρα γέννησής σου αποκαλύπτει πώς θα πάει ο μήνας σου

Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Ιούλιος του 2022

Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις τι να περιμένεις από τον Ιούλιο, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)

Ο Ιούλιος είναι για σένα ο μήνας που σου δίνει δυναμισμό και συνειδητοποίηση. Καλείσαι να κατανοήσεις τη δύναμη που κατέχεις και να ξανασκεφτείς πώς την εκφράζεις στην εργασία και τις σχέσεις σου. Ποιες είναι οι αξίες σου; Είναι η δουλειά σου ευθυγραμμισμένη με αυτές; Είναι η δύναμη που ασκείς για καλό; Αυτά είναι κάποια ερωτήματα που προτρέπεσαι να απαντήσεις. Αν υπάρχει από μέρος σου ειλικρίνεια και σύνεση, τότε μπορεί να έχεις και οικονομικές ανταμοιβές, καθώς υπάρχουν πολλές δυνατότητες αυτόν τον μήνα για να κερδίσεις επιπλέον χρήματα! Μην φοβάσαι να ρισκάρεις ή να κάνεις μια επένδυση. Βγάλε προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σου και θα βγεις κερδισμένος.

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)

Ο Ιούλιος φέρνει το τέλος ενός κύκλου, οπότε κάπου πρέπει να πεις ένα "αντίο". Εσύ γνωρίζεις το πού! Ίσως είναι προφανές, ίσως να είναι κι έκπληξη, πάντως το σίγουρο είναι ότι μπορεί να σου ζητηθεί να αφήσεις κάτι, το οποίο ακόμα δεν είσαι έτοιμος/η. Η συγχώρεση, επίσης είναι θεραπευτική, επομένως είναι σημαντικό να δείξεις καλοσύνη και συμπόνια, ακόμη και σε δύσκολες περιστάσεις. Το κάθε τέλος είναι τρομακτικό, αλλά μόνο έτσι έρχεται μια νέα αρχή! Το μέλλον σε περιμένει, οπότε χρησιμοποίησε τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες για να δημιουργήσεις χώρο στη ζωή σου για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Αν δεν ενστερνιστείς το νόημα αυτού του μήνα, θα δυσκολευτείς να αναπτυχθείς και να εξελιχτείς. Εμπιστεύσου το άγνωστο! Θα ήταν καλό να προσφέρεις τον χρόνο και την ενέργειά σου σε έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Το να εργάζεσαι δίπλα σε ανθρώπους που έχουν λιγότερα από εσένα είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό, γι' αυτό σκέψου το να γίνεις εθελοντής/α ή να κάνεις εκστρατεία για έναν σκοπό στον οποίο πιστεύεις.

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)

Ο Ιούλιος σε ενθαρρύνει να ξεκινήσεις κάτι νέο και να κάνεις ένα τολμηρό βήμα προς μια άλλη κατεύθυνση. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνεις στροφή 180ο, αλλά σίγουρα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και ό,τι απέφευγες τόσο καιρό. Κανείς δεν θα πιστέψει σε εσένα, αν δεν αρχίσεις να πιστεύεις εσύ στον εαυτό σου! Καιρός λοιπόν να αποδείξεις την αξία σου. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πιο ανεξάρτητος/η, γι' αυτό, αν σου είναι απαραίτητη η επιβεβαίωση ή εργάζεσαι ως μέλος μιας ομάδας, προσπαθήστε να εμπιστευτείς λίγο περισσότερο το ένστικτό σου. Μπορεί να βρεθείς στη θέση όπου θα κληθείς να ηγηθείς τις επόμενες εβδομάδες.

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)

Αυτόν τον μήνα, πιθανότατα να είσαι λίγο πιο ευαίσθητος/η από ό,τι άλλες φορές. Προσπάθησε να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, τη διαίσθησή σου, αλλά και τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου.Τις επόμενες 30 ημέρες, θα τους χρειαστείς. Οι σχέσεις θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, επομένως να εμβαθύνεις αυτές που έχεις και να μη διστάσεις να δημιουργήσεις νέες. Θα νιώσεις πιο ευτυχισμένος/η, αν έχεις κάποιον/α να μιλήσεις, να μοιραστείς μαζί του/ης σκέψεις και συναισθήματα και να αποφορτιστείς και το ίδιο να είσαι κι εσύ γι' αυτόν/. Είτε πρόκειται για τον/ην επί χρόνια σύντροφό σου είτε για τον άγνωστο στη στάση του λεωφορείου, προσπάθησε να κάνεις μια παύση και να ξεκινήσεις μια ουσιαστική επαφή.

Αν γεννήθηκες την 5η, 14η ή 23η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 5 (του Ερμή)

Αυτός είναι ο μήνας της χρονιάς που θα βγάλεις την πιο διασκεδαστική σου πλευρά. Θα είσαι πιο χαλαρός/η, ανάλαφρος/η και ξένοιαστος/η. Μπορεις να θελήσεις να γίνεις το επίκεντρο, να παρασύρεις τους άλλους στο δικό σου ρυθμό και να εκφράσεις ελεύθερα τη γνώμη σου. Αναζήτησε τρόπους να βγάλεις τη δημιουργική σου πλευρά. Ίσως πάντα να ήθελες να ασχοληθείς με το χορό, με την ραπτική ή τη μαγειρική ή ακόμα και να παρακολουθήσεις διαδικτυακά μαθήματα τέχνης. Τώρα, δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην το κάνεις και θα τα καταφέρεις περίφημα σε ό,τι κι αν επιλέξεις! Επιπλέον, τα επίπεδα γοητείας σου είναι τόσο υψηλά που δεν αποκλείεται κι ένας καινούργιος έρωτας. Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα...

Αν γεννήθηκες την 6η, 15η ή 24η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 6 (της Αφροδίτης)

Μετά τη διασκέδαση και τη χαλαρότητα του περασμένου μήνα, ήρθε η ώρα να πιάσεις δουλειά... Να μας πεις, μέσα στον Ιούλιο; Κι όμως... Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις τα σχέδιά σου. Τι θέλεις να πετύχεις και πώς θα φτάσεις ως εκεί; Ένα πρέπει να ξέρεις: όσο λιγότερο αφήνεσαι στην τύχη, τόσο το καλύτερο. Πρέπει να γίνεις πρακτικός/η και να κάνεις συγκεκριμένα βήματα. Άσε τις πολλές συζητήσεις! Αν έχεις μια στρατηγική, αυτός ο μήνας θα είναι και κερδοφόρος όσον αφορά στα οικονομικά σου. Εργάσου προσεκτικά και με ένα σκοπό και θα βγεις κερδισμένος/η. Προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε λεπτομέρειες. Δες μακριά και εξέτασε όλες τις προοπτικές, αλλά ανάμεσα στο πλούσιο πρόγραμμά σου βάλε και κάποιες στιγμές χαλάρωσης.

Αν γεννήθηκες την 7η, 16η ή 25η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 7 (του Ποσειδώνα)

Ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου! Αυτός είναι ο μήνας της περιπέτειας και της εξερεύνησης γι' αυτό είναι σημαντικό να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και πρέπει να ξεκινήσεις από το να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου! Βρίσκεσα στα μισά του κύκλου του έτους και αυτή είναι ιδανική στιγμή για οποιαδήποτε διόρθωση πορείας καθώς κοιτάζεις προς το μέλλον. Μετά τη σκληρή δουλειά του περασμένου μήνα, πρέπει να διαλέξεις τι θέλεις να κρατήσεις και τι να αφήσεις πίσω. Να δεις πού υπάρχουν κενά και τι χρειάζεται να διορθώσεις ή να αλλάξεις. Επιπλέον, φρόντισε την υγεία σου και κάνε το οτιδήποτε βοηθά στο να ενισχύσεις τη φυσική σου κατάσταση και ευεξία.

Αν γεννήθηκες την 8η, 17η ή 26η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 8 (του Κρόνου)

Τον Ιούλιο αυξάνονται οι ευθύνες σου προς την οικογένεια, τους φίλους ή τη δουλειά σου. Θα είσαι ο βράχος στον οποίο θα βασίζονται οι άλλοι, ωστόσο, πρόσεξε να μην υπερβάλλεις και παραμελήσεις τις δικές σου ανάγκες. Δεν είσαι μάρτυρας γι' αυτό μη φορτώνεσαι με βάρη που δε σου αναλογούν. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες που θα σκεφτείς το ότι μάλλον κάνεις πάρα πολλά για τους άλλους! Γέμισε πρώτα το δικό σου φλιτζάνι -- και πρόσφερε αγάπη, μόνο όταν ξεχειλίζει. Αν ψάχνεις τον έρωτα, τότε αυτός ίσως είναι ο τυχερός σου μήνας. Όποιος/α τραβήξει την προσοχή σου θα μπορούσε να γίνει ο/η μελλοντικός/η σου σύντροφος! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε ασχολήσου παραπάνω με τη σχέση σου, ώστε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σου και να φτάσετε σε μεγαλύτερα επίπεδα κατανόησης.

Αν γεννήθηκες την 9η, 18η ή 27η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 9 (του Άρη)

Ηρεμία, ησυχία και ελεύθερος χώρος και χρόνος είναι πιθανώς αυτά που αναζητάς τον Ιούλιο. Πιθανόν να είσαι πιο εσωστρεφής, οπότε αν υπάρχει υπερβολική φασαρία γύρω σου ή αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις, δε θα νιώθεις καθόλου ωραία. Μην πιέζεσαι για το παραπάνω, κάτσε λίγο στην άκρη, κάνε ένα μικρό τάιμ-άουτ. Ναι, αυτό σου φαίνεται δύσκολο, ειδικά αν έχεις ένα φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας ή έντονη κοινωνική ζωή, αλλά είναι σημαντικό να μείνεις λίγο μόνος/η, να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Ενδεχομένως να είναι η κατάλληλη περίοδος να πάρεις την άδειά σου, έτσι ώστε να μπορείς να χαλαρώσεις και να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου για να κατεβάσεις ιδέες και να βάλεις στόχους για την καινούργια σεζόν. Πίστεψε ότι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, οπότε δεν χρειάζεται να λαχταράς περισσότερα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved