Πανσέληνος-Supermoon στον Τοξότη: Αυτά τα ζώδια θα χάσουν τα αβγά και τα καλάθια

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Πανσέληνος-Supermoon στον Τοξότη: Αυτά τα ζώδια θα χάσουν τα αβγά και τα καλάθια

Ένα τεράστιο (Supermoon) ολόγιομο φεγγάρι θα απολαύσουμε στις 14/06, 14:52 ώρα Ελλάδας, στις 23° 25’ του Τοξότη (Supermoon)

Επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, (Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 23 μοίρες.

Σε κοντινή απόσταση θα είναι κι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, που συμβάλλουν ώστε να δημιουργηθεί χάος κι αποπροσανατολισμός, ενώ παρεξηγήσεις και αυταπάτες, πλάνες και ψευδαισθήσεις θα θολώσουν τα νερά και δε θα είναι εύκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια ζώδια επηρεάζονται με την Πανσέληνο στον Τοξότη:

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου θα σε κάνει να αμφιβάλλεις και για τον ίδιο σου τον εαυτό, αφού δε θα είσαι σίγουρος για τίποτα, ενώ οι καταστάσεις και τα πρόσωπα, με τα οποία έχεις σχέση ή θα γνωρίσεις, θα μεγαλώσουν τα διλήμματά σου και κάτω από αυτές τις συνθήκες, το να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση αφορά στη ζωή σου και το μέλλον σου είναι παρακινδυνευμένη. Ένα γενναίο ξεκαθάρισμα χρειάζεται για να μην ελπίζει άδικα ο οποιοσδήποτε ή περιμένει κάτι που δε μπορείς στην παρούσα φάση να του προσφέρεις κι όσο το αναβάλλεις, τόσο πιο συχνά θα βρίσκεσαι στριμωγμένος. Από την άλλη, θα έχεις και θέματα οικογενειακά ή του σπιτιού σου να αντιμετωπίσεις και ενδεχομένως να μη μπορείς να βγάλεις άκρη, καθώς πολλά κρύβονται και δεν θα σου τα αποκαλύψουν, οπότε δε θα γλιτώσεις τα διάφορα μπερδέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με την Πανσέληνο στον άξονά σου να «χτυπά» τον τομέα των σχέσεών σου, θα νιώσεις πολύ έντονα το «και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος» καθώς θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά διλήμματα και προβληματισμούς με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. «Συνεννόηση», «κατανόηση» ή «κοινή πορεία» είναι άγνωστες έννοιες, καθότι ο εγωισμός, ο ωχαδερφισμός ή η βόλεψη της άλλης πλευράς υπερτερεί και μπορεί να βρεθείς και «καπελωμένος», γεγονός που θα σε κάνει να αναλογιστείς για το κατά πόσο τελικά αξίζει να συνεχίσεις μια σχέση ή συνεργασία. Επιπλέον, θα βρεθείς προ τετελεσμένων και στον επαγγελματικό σου χώρο και μάλιστα θα πιεστείς να αναλάβεις κάτι ή θα βρεθείς πιασμένος σε δίχτυα και δε θα μπορείς να δραπετεύσεις. Όσο για εσένα που είσαι ελεύθερος, ό,τι βλέπεις μάλλον δεν ισχύει, οπότε πρόσεξε μην την πατήσεις και κυρίως μην υποτιμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Πανσέληνος στον 4ο ηλιακό σου οίκο, με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα, που βρίσκεται απέναντί σου έχει έντονη επίδραση πάνω σου. Καλό θα ήταν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου με τα φαινόμενα που θα έρθεις αντιμέτωπος τόσο στο σπίτι όσο και στα επαγγελματικά ή τη σχέση σου. Το να ευοδωθούν σχέδιά σου ή να τηρηθεί ένα πλάνο σου δεν πρόκειται να γίνει, αντίθετα, μπορεί να φορτωθείς με ευθύνες και δουλειές άλλων, που είτε απέτυχαν είτε βρήκαν τρόπο να τα ξεφορτωθούν και θύμα να τα φορτώσουν, οπότε μην αποκλείεις το να κληθείς για να βγάλεις το φίδι από την τρύπα, «από την καλή σου την καρδιά». Το θέμα είναι ότι μάλλον δεν θα αναγνωριστεί η προσφορά σου ή τουλάχιστον δε θα πάρεις όσα περίμενες, ηθικά ή υλικά. Από την άλλη, είτε εξ αιτίας της οικογένειάς σου ή του/ης συντρόφου σου, δεν αποκλείεται να προκληθεί παρεξήγηση ενώ πιθανό είναι να βρεθείς εξαπατημένος/η ή μπλεγμένος/η από έναν συνεργάτη σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Θα επηρεαστείς άμεσα από την Πανσέληνο, που σε φέρνει αντιμέτωπο με διάφορα θέματα που σχετίζονται κυρίως με τα επαγγελματικά σου και τις επιπόλαιες ή άστοχες κινήσεις κάποιων που ενδεχομένως να προκαλέσουν αρκετά προβλήματα κι εννοείται ότι θα πάρει η μπάλα κι εσένα. Από την άλλη και στο σπίτι τα πράγματα δεν είναι ήρεμα, καθώς δεν αποκλείεται κάποιες εξελίξεις ή αποφάσεις να προκαλέσουν την έντονη αντίδρασή σου και να αναγκαστείς να βάλεις τα μεγάλα μέσα, προκειμένου να τις αποτρέψεις ή να ακυρωθούν. Το θέμα όμως είναι να μη βλέπεις φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν αλλά και να μην αποπειραθείς να ρίξεις στάχτη στα μάτια άλλων για να πετύχεις τους σκοπούς σου, αφού αργά ή γρήγορα θα γίνεις τσακωτός.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με αυτήν την Πανσέληνο πρέπει να είσαι περισσότερο υποψιασμένος/η για τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και να διαχωρίσεις το ενδιαφέρον από τη λύπηση. Μη διστάσεις να κόψεις παρτίδες με όποιο άτομο σε ταλαιπωρεί ή τουλάχιστον να το βάλεις σε απόσταση από τη ζωή σου, γιατί το πιο πιθανό είναι να σου στοιχίσει υλικά ή συναισθηματικά. Επιπλέον αρκετά προβλήματα θα έχεις και στα οικονομικά σου, τόσο με υποχρεώσεις που έχεις ανοιχτές, όσο και με έκτακτα έξοδα που θα παρουσιαστούν και θα πρέπει επειγόντως να καλύψεις. Επίσης, δεν είναι η εποχή για ανοίγματα ή να βγάλεις επιπλέον χρήματα, αλλά για να ξεφορτωθείς βάρη και να κλείσεις μια και καλή τους λογαριασμούς σου, γι’ αυτό οφείλεις να είσαι αρκετά προσεκτικός και να αποφύγεις οποιαδήποτε συμφωνία..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Βρίσκεσαι σε συναισθηματική φόρτιση και είναι λογικό αφού η Πανσέληνος γίνεται σε έναν ευαίσθητο για σένα τομέα, των οικονομικών σου, που παρά τις επίμονες προσπάθειές σου, είναι πολύ πιθανό να χάσεις τον έλεγχο, αφού τα έξοδα θα είναι περισσότερα από τα έσοδα. Δεν αποκλείεται κιόλας να μην πάρεις χρήματα που περίμενες ή να ακυρώσεις μια συμφωνία γιατί θα δεις ότι δε σε συμφέρει ή ότι πάνε να στη φέρουν. Επίσης, είναι πιθανό να δώσεις λεφτά για να ξελασπώσεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Από την άλλη, η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα ερωτικά σου, όπου κάποια στιγμή θα αναρωτηθείς μήπως και τρως χοντρό δούλεμα ή θα νιώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά, όμως απαιτούνται ιδιαίτεροι χειρισμοί αφού ενδέχεται να πέφτει έξω και να είσαι εσύ αυτός που υποψιάζεται χωρίς λόγο.

ΛΕΩΝ ♌

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη να επιδρά στον «ευαίσθητο» για σένα ερωτικό τομέα, υπάρχει μια συναισθηματική υπερβολή στην ατμόσφαιρα που κατά κάποιο τρόπο σε συμπαρασύρει, χωρίς καν να το καταλάβεις. Η ερωτική σου διάθεση θα αυξάνεται, όπως επίσης κι η ανάγκη σου για ικανοποίηση και εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σου, που θα βγουν ορμητικά στην επιφάνεια. Ωστόσο, οι εξελίξεις δε θα είναι ευχάριστες, μιας και απέναντί σου βόσκει ο Κρόνος. Μάλιστα αν είχες έρθει κοντά με κάποιο πρόσωπο, το πιο πιθανό είναι να το «βάλει στα πόδια» ή να «στρίψει αλά Γαλλικά» και να μείνεις με τις υποσχέσεις και τα κομπλιμέντα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μη δένεις κόμπο ό,τι σου τάξουν. Επιπλέον, πρόσεξε και τα οικονομικά σου, αφού δεν αποκλείεται κι εκεί να έχεις μια «ζημιά». Ένταση θα υπάρχει και με το ταίρι σου ή το παιδί σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved