Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο του 2022;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Ιούνιο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο του 2022;

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, ο Ιούνιος, έφτασε και οι πλανήτες θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μας βάλουν σε αυτό το mood, άλλοτε καταφέρνοντάς το με επιτυχία κι άλλοτε όχι. Ας πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το μενού του για αρκετά ζώδια!

- Ο Ερμής, θα συνεχίσει να είναι ανάδρομος στον Ταύρο, μέχρι τις 3/6, δημιουργώντας αρκετά ζητήματα τόσο στην επικοινωνία, τις επαφές και τις μετακινήσεις εσάς των Ταύρων, Σκορπιών, Υδροχόων και Λεόντων. Από εκεί και ύστερα, θα πάρει πάλι φόρα και θα βοηθήσει να «τρέξετε» σχέδια και υποθέσεις σας που ήταν σε αναμονή, να πάρετε αποφάσεις και να κλείσετε υποχρεώσεις και δουλειές. Από κοντά, εσείς Κριοί και Ζυγοί, που με την ορθοδρόμησή του, μπορεί να δείτε το ταμείο σας να ξαναγεμίζει, να βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα χρήματά σας ή να γεμίσετε το κρεβάτι σας, αλλά και εσείς Καρκίνοι και Αιγόκεροι για να ξαναβγείτε στην πιάτσα και να έχετε μεγάλες επιτυχίες στο αντίθετο φύλο!

Στις 13/6, 18:27, ξαναπερνά στους Διδύμους, αυτή τη φορά χωρίς πισωγυρίσματα, εκτοξεύοντας επικοινωνιακά τα Διδυμάκια, τα πολυμήχανα και ενεργητικά, που δε θα σταθούν ούτε μια στιγμή και θα φροντίσουν να πάρουν και να μεταδώσουν πληροφορίες και ειδήσεις. Από κοντά και εσείς οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες που με χαρακτηριστική άνεση θα μοιράζεστε σκέψεις και ιδέες, αν και σε αρκετές περιπτώσεις θα βρεθείτε σε δίλημμα ή θα αλλάζετε την άποψή σας, ανάλογα με το πώς σας βολεύει. Ταύροι και Σκορπιοί θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί στο πώς θα καλύψετε τις υλικές και σεξουαλικές ανάγκες σας, ενώ Λέοντες και Υδροχόοι θα γνωριστείτε αρκετό κόσμο, θα φλερτάρετε και ενδεχομένως και να βρείτε κάποιον/α που θα φρεσκάρει την ερωτική σας ζωή.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται 14/06, 4:52 ώρα Ελλάδας, στις 23° 25’ του Τοξότη και είναι και Supermoon. Εσείς οι Κένταυροι θα πάρετε τη μπάλα και θα προσπαθήσετε να βάλετε ένα γκολ καθοριστικής σημασίας για τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Εύκολο δε θα είναι, αφού θα χρειαστείτε ταχύτητα, ευκινησία και κυρίως συγκέντρωση για να την κρατήσετε στα πόδια σας και να μη σας την κλέψουν. Όσο για σας τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες καλείστε να επιλέξετε μια διαφορετική οδό, προκειμένου να ξεπεράσετε θέματα οικογενειακά, επαγγελματικά ή σχέσεων, αποφεύγοντας τις κατά μέτωπο αντιπαραθέσεις, ιδίως αν γνωρίζετε ότι σε κάποιες περιπτώσεις απλά δε συνεννοείστε. Ταύροι και Σκορπιοί τα γρήγορα αντανακλαστικά θα επαναφέρουν την ισορροπία στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας. Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι ξανοιχτείτε, επεκταθείτε και κυρίως δοκιμάστε νέες εμπειρίες, αν θέλετε να αλλάξει το καθεστώς στις ερωτικές και κοινωνικές σας σχέσεις!

- Το Θερινό Ηλιοστάσιο, που θα σημάνει και τυπικά την έναρξη του καλοκαιριού, γίνεται με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, στις 21/6, 12:14 μμ, οπότε ετοιμαστείτε να πρωταγωνιστήσετε Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αφού θα συγκεντρώσετε τα φώτα πάνω σας και έχετε όλα τα προσόντα για να διακριθείτε στην προσωπική κι επαγγελματική σκηνή. Το συναίσθημα θα ρέει άφθονο, ο ρομαντισμός θα σας κατακλύσει και θα περάσετε γλυκές, ειδυλλιακές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Λίγο την ευσυγκινησία και την υπερβολική σας ευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει και σε ευθιξία να προσέξετε κι όλα καλά θα πάνε. Την συγκεκριμένη περίοδο ευνοείστε κι εσείς, Σκορπιοί, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι ερωτικά ή οικονομικά.

- Στις 23/6, 3:35 πμ, η Αφροδίτη θα μπει στους Διδύμους κι εσείς τα Διδυμάκια δε θα κρατιέστε. Δημοφιλέστατοι, επικοινωνιακότατοι, συμπαθέστατοι, θα θέλετε να ξαναβρείτε τη χαμένη σας φρεσκάδα και ζωντάνια. Στους υπόλοιπους του Μεταβλητού Σταυρού (Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες) η ανάγκη να παίξετε, να φλερτάρετε και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή αλλά και τον χώρο ή τη σχέση σας θα είναι μεγάλη, ενώ και στα επαγγελματικά σας θα διευκολυνθείτε και θα έχετε τις ευκαιρίες σας να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Ευνοείστε κι εσείς οι Ταύροι και Σκορπιοί, καθώς οικονομικά και σεξουαλικά θα ζήσετε μεγάλες στιγμές και θα αφήσετε όνομα. Υδροχόοι, Λέοντες και Ζυγοί θα κάνετε τόσες νέες γνωριμίες που θα απορήσετε πού κρύβονταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι ενώ κάποια από αυτές θα έχει ερωτική χροιά.

- Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 29/06, 05:51 ώρα Ελλάδας, στις 07° 22’ του Καρκίνου, οπότε εσείς οι παρορμητικοί, Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί κι Αιγόκεροι που ανήκετε στο α’ δεκαήμερο του ζωδίου σας, καλείστε να ξεκινήσετε έναν συναρπαστικό κύκλο στην προσωπική κι επαγγελματική ζωή σας. Οφείλετε να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες, που θα σας φέρουν στο κατώφλι μιας επιτυχίας. Δημιουργία μιας σχέσης, αναγνώριση των κόπων σας στη δουλειά, αλλαγές στο σπίτι ή την εμφάνιση είναι κάποια από αυτά που αναμένεται να λάβετε. Δεν πρέπει όμως να αφήσετε κανένα εμπόδιο να σταθεί στο δρόμο σας γι’ αυτό ξεχάστε το παρελθόν, πικρίες και παράπονα, γιατί ο Δίας στον Κριό αυτό θέλει από σας και αφοσιωθείτε στο τώρα και πώς θα το κάνετε υπέροχο για να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις για το μέλλον. Ιχθύες, Τοξότες, Δίδυμοι και Παρθένοι, προετοιμαστείτε κι εσείς για μια συναρπαστική, ερωτική περίοδο και κέρδη που θα έρθουν, αν αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν!

- Ο Άρης θα συνεχίσει όλον τον Ιούνιο να βρίσκεται στον Κριό, σπρώχνοντας τα Κριάρια να φτάσουν εκεί που δεν μπορούν και αναστατώνοντας τις σχέσεις, την επαγγελματική και οικογενειακή ζωή των υπολοίπων του Παρορμητικού Σταυρού, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων. Το μπούσουλα αναμένεται να χάσουν στα οικονομικά και τα ερωτικά τους, Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι, που θα είναι στο "γιούρια" κι ό,τι γίνει.

Αν θέλετε να δείτε όλα όσα σκαρώνουν οι πλανήτες τον Ιούνιο για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved