Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν μεγάλες στιγμές!

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν μεγάλες στιγμές!

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 30/5, 14:30 ώρα Ελλάδας, στις 09° 03’ των Διδύμων. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού και κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το α' δεκαήμερο και όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις 9 μοίρες.

Θεαματικές εξελίξεις, ευκαιρίες και ρίσκα που θα βγουν είναι μάλλον αναμενόμενα, καθώς τόσο ο Δίας, όσο και ο Άρης στον Κριό θα συμμετέχουν σε αυτήν κι όπως όλα δείχνουν κάποια ζώδια θα ζήσουν μεγάλες στιγμές! Ποια είναι αυτά;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη απέναντί σου, στους Διδύμους, με τη συμμετοχή του Άρη και του Δία από τον 5ο ηλιακό σου οίκο, σηματοδοτεί μια καινούργια περίοδο, κατά την οποία οι σχέσεις σου με τους άλλους και οι συνεργασίες ή συμφωνίες σου θα περάσουν σε μια άλλη φάση, οπότε λογικό είναι να υπάρξουν αλλαγές και ανακατατάξεις που οι περισσότερες θα είναι ευχάριστες στο σύνολό τους κι αν κάποιες δεν νιώθεις ακόμα έτοιμος να γίνουν, στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι ήταν αναγκαίες. Οι αλληλεπιδράσεις θα είναι έντονες, οι αμφιβολίες και τα διλήμματα πολλά, αλλά θα βρεις τις ισορροπίες σου και θα περάσεις τα μηνύματά σου και κυρίως θα κρατήσεις ζωντανά τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Αν δεις ότι κάτι πλέον δε σε εκφράζει ή δεν καλύπτει βασικά σου κομμάτια, δε θα διστάσεις να το εγκαταλείψεις. Ένας έρωτας ίσως περάσει στο στάδιο του δεσμού, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις συζήτηση για γάμο ή συμβίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φρέσκια κι ανανεωτική Νέα Σελήνη στον 10° οίκο της σταδιοδρομίας σου αναπληρώνει τη χαμένη σου ενέργεια και σου επισημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσεις το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα. Παρ' όλα αυτά, δεν θα έχεις το χρόνο με το μέρος σου για να σκεφτείς προσεκτικά και να εξετάσεις με κάθε λεπτομέρεια όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, γι’ αυτό εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου, ώστε να κάνεις την τελική επιλογή σου. Επίλεξε μόνο μια διαδρομή που θα σε βγάλει στον προορισμό σου, αλλά παράμεινε αρκετά ευέλικτος/η, ώστε, αν χρειαστεί, να αλλάξεις κατεύθυνση γιατί από αυτή θα έχεις κέρδος. Επίσης, καλό θα ήταν, να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε πρόσωπα που θα φανούν κάτι παραπάνω από πρόθυμα να σε βοηθήσουν, εκτός αν τα γνωρίζεις αρκετό καιρό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Νέα Σελήνη να ενεργοποιεί τον 4° ηλιακό σου οίκο αρκετά θέματα με το σπίτι και την οικογένεια θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μια αναγκαστική αλλαγή ή τεχνικές διορθώσεις στο χώρο σου θα σε έχουν διαρκώς στο τρέξιμο μέχρι να καταφέρεις να τις ολοκληρώσεις. Παράλληλα, οι έντονες διαφωνίες σου με ένα πολύ δικό σου άτομο, που δεν συμφωνεί τον τρόπο που χειρίζεσαι ή κινείσαι στις προσωπικές σου υποθέσεις θα σε επηρεάσει και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να αμφιβάλλεις για λόγια ή πράξεις σου. Επιπλέον, είναι πιθανή μια μετακόμιση αυτή την εποχή, όπως και τρεξίματα που αφορούν σε ένα κληρονομικό ή άλλο ακίνητο, αν και θα ήταν καλύτερα να αναθέσεις σε κάποιον άλλο, ειδικό, αυτή την υπόθεση για να την κλείσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Με μεγάλη διάθεση να κυνηγήσεις το καινούργιο ή να βρεις λύσεις για τα οικονομικά σου θα είσαι με τη Νέα Σελήνη στον 2° οίκο σου, όπου θα ωθηθείς να κάνεις μια επανεκτίμηση της κατάστασής σου, υπολογίζοντας έξοδα, έσοδα, ανάγκες και επιθυμίες. Ενδέχεται να σε αγχώσει το αποτέλεσμα που θα βγάλεις, κυρίως αν διαπιστώσεις ότι έχεις ξανοιχτεί πολύ και τα χρήματά σου δεν αρκούν για να καλύψουν όλα όσα χρειάζεσαι. Ωστόσο, θα σου δοθεί η δυνατότητα να ανακάμψεις, αν κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές στην πολιτική σου. Ένα επιπλέον ποσό θα σου δώσει μια ανάσα που όμως θα είναι για λίγο, γι’ αυτό μην επαναπαυτείς και παράμεινε εστιασμένος/η στα πλάνα σου. Την ίδια όρεξη για ανανέωση και φρέσκια πνοή θα έχεις και στα ερωτικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 8° ηλιακό σου οίκο τα συναισθήματά σου θα γίνουν ακόμα πιο έντονα. Μάλιστα καλείσαι να πεις την αλήθεια σου, ακόμα κι αν είναι σκληρή και να μιλήσεις για ό,τι αισθάνεσαι αλλά και για ευαίσθητα θέματα που δε θίγονται. Μια πιο χαλαρή προσέγγιση θα σου δώσει τη δυνατότητα να συζητήσεις ουσιαστικά κι εκ βαθέων όσα επιθυμείς. Από την άλλη, θα υπάρχει μια ευκολία στο να βρει καινούργιους τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, έστω και προσωρινά, για να καλύψεις έκτακτες ανάγκες ή οικονομικές εκκρεμότητες. Να είσαι ευέλικτος/η και πρόθυμος/η να ακούσεις προτάσεις και ιδέες πιο φρέσκιες και νεωτεριστικές, όχι όμως πονηρός/η και ενδεχομένως να δεχτείς κάποια πρόταση μέσα από τη δουλειά σου γιατί θα είναι αυτή που θα φέρει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο με τη Νέα Σελήνη στον 5° οίκο σου, αλλά το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να παραμελήσεις τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου. Παρότι, λοιπόν, θα έχεις ευκαιρίες να βγεις, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, να ξεκινήσεις ένα χόμπι ή μια δραστηριότητα, ακόμα και να ερωτευτείς, φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες και μην τα φορτώσεις όλα στον κόκορα, εκτός κι αν είσαι έτοιμος/η να θυσιάσεις κάποια από αυτά που είχες ήδη πετύχει για να απολαύσεις κάποια άλλα, που θεωρείς ότι είναι πιο σημαντικά για σένα. Ένα ειδύλλιο πάντως παίζει δυνατά αυτή την περίοδο κι αν το θελήσεις, μπορεί να καταλήξει σε σχέση. Επίσης, θα αφιερώσεις αρκετό χρόνο στα παιδιά σου, αν έχεις, ενώ θα έχεις και αρκετές όμορφες στιγμές με το ταίρι σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved