Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούνιο

Θα ζοριστείς κι εσύ ή δεν βρίσκεσαι στη λίστα;

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούνιο

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, αναμένεται ιδιαίτερα θερμός και όχι τόσο από άποψη θερμοκρασίας, αλλά από περιστατικά και εξελίξεις που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν, με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Ιούνιο είναι τα εξής:


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Άνοιξε πυρ

Ο Άρης, που έχει περάσει από τις 25/5 στον Κριό ανάβει φωτιές στο σπίτι σου, κυρίως μεταφορικά (αλλά πρόσεξε κιόλας μη γίνει και κυριολεκτικά, αφού είναι... πυρομανής, οπότε τίποτα δεν αποκλείεται). Όλο τον μήνα, οι καβγάδες στην οικογένεια θεωρούνται δεδομένοι, το αντάρτικο επίσης, όπως και οι παρεμβάσεις στη ζωή σου κι αν δεν τρίξεις τα δόντια και δε βάλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, θα σε πάρει φαλάγγι. Αναφέραμε και παραπάνω για ζημιές και στραβές και το μόνο που σου απομένει είναι να αποφασίσεις να κάνεις το χώρο σου γιαπί και τα γκρεμίσεις για να τα ξαναφτιάξεις όλα. Πρόσθεσε, επίσης, λάθη και παρεξηγήσεις με συγγενείς, γραφειοκρατικά μπερδέματα και βλάβες... κι είμαστε, μια ευχάριστη ατμόσφαιρα είμαστε... Γερά νεύρα και ψυχραιμία χρειάζεται, γιατί υπομονή έχεις και για να δανείσεις...


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προκαλείς, σου το λέω, προκαλείς

Το στομάχι θα σε πιάσει από τα νεύρα και το άγχος στα επαγγελματικά σου, αφού ό,τι κι αν προσπαθείς θα υπάρχουν έντονες αντιδράσεις και ξεσπάσματα, κάτι που από ένα σημείο και μετά θα σε κουράσει. Κάποια στιγμή μπορεί να νιώσεις το περιβάλλον, εκτός από ανταγωνιστικό και πολύ εχθρικό ή ότι όλοι, αφεντικά και συνάδελφοι ότι είναι εναντίον σου. Αν, μάλιστα, επιλέξεις να μην ανταπαντήσεις στις προκλήσεις, τότε είναι που θα γίνεις καρπαζοεισπράκτορας. Διεκδίκησε, πολέμα τους αντιπάλους σου στα ίσια, προάσπισε τα συμφέροντα και τα δικαιώματά σου ή, αν βλέπεις ότι δεν αλλάζει τίποτα, φύγε. Απλά τα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς, εσύ του α' δεκαημέρου, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα θα κλείσεις μια πόρτα και θα ανοίξει κάποια άλλη καλύτερη. Γιατί λοιπόν να χτυπιέσαι; Άσε που μπορεί να έφτασε η στιγμή να φτιάξεις κάτι δικό σου, που θα έχεις το γενικό πρόσταγμα και δε θα υπακούς σε εντολές άλλων. Πάντως, αν σου τύχει μια πρόταση, πριν τις 16 του μήνα, μην τη δεχτείς κι ας φαίνεται σούπερ... Κάποιο λάκκο θα έχει η φάβα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΖΥΓΟΣ: Σάκος του μποξ

Σε σχέσεις και συνεργασίες θα φας "το ξύλο της αρκούδας", εξ αιτίας του Άρη, που θα βρίσκεται απέναντί σου, στον Κριό, όλο τον Ιούνιο. Σαν σάκος του μποξ θα είσαι και ο/η σύντροφος ή συνεργάτες θα σου επιτίθενται για ασήμαντο λόγο, ενώ θα πέφτουν στον δρόμο σου οι πιο εριστικοί ή ανυπόμονοι χαρακτήρες, οπότε δύσκολο δε θα είναι να κάνεις, αλλά να κρατήσεις δεσμό. Καβγάδες ολκής, θα κάνουν το γυαλί να ραγίσει και ο οριστικός χωρισμός είναι μάλλον αναπόφευκτος, αλλά αν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο, καλύτερα να ψάξεις για άλλες πορτοκαλιές και κυρίως εσύ του α' δεκαημέρου, που έχεις τον Δία στον 7ο θα βρεις πολύ πιο καρποφόρες και ευχάριστες και... ωραία που είναι η νύφη μας, οπότε μην κάθεσαι να τις τρως... Κατά τα λοιπά, τα λεφτά, όπως θα έρθουν, θα φύγουν, ενώ παίζει και παπατζιλίκι στη δουλειά ή μια πισώπλατη συναδέλφου, που τον/ην είχες σε εκτίμηση.


Διάβασε επίσης:
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved