Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Ιούνιο

Θα χαμογελάσουν πλατιά!

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Ιούνιο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Ιούνιο, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα χαροποιήσει από πολλές απόψεις. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Ιούνιο είναι τα εξής:

ΚΡΙΟΣ

Ήσουν και παραμένεις πρώτος στη λίστα εσύ του α' δεκαημέρου με τον Δία στο ζώδιό σου, αλλά και εσύ του β' δεκαημέρου που, θα έχεις κάποια στιγμή τον Άρη πάνω σου, ο οποίος θα σε εκτοξεύσει και θα σου φέρει αρκετές νίκες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τύχη, ευκαιρίες, ενθουσιασμός, ανάγκη για πρωτιά, ορμή και πάθος θα σε συντροφεύουν και δεν θα μπορείς να κάτσεις στα αβγά σου. Όλα θα τα θέλεις και όλα θα τα έχεις, αφού και η Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 2ο οίκο σου, μέχρι τις 23/6, θα μοιράζει δώρα, χρήματα, προσφορές και άπειρους έρωτες. Ποιος να συγκριθεί μαζί σου και ποιος να σε συγκρατήσει; Από την άλλη, η καθημερινότητά σου, εκτός από τα συνηθισμένα, θα περιλαμβάνει βόλτες, εκδρομές, γνωριμίες και επαφές με έναν σωρό κόσμο, που είτε θα σε διασκεδάσει είτε θα σου λύσει τα χέρια σε θέματα που είχες κολλήσει, καθώς Ήλιος, Ερμής και αργότερα Αφροδίτη στους Διδύμους θα σε πλασάρουν με τον καλύτερο τρόπο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούνιος θα είναι ο πιο ωραίος μήνας για σένα του α' και β' δεκαημέρου, αφού και εμπνεύσεις και δημιουργικότητα θα έχεις και οι κατακτήσεις σου θα είναι αρκετές και ίσως να έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις την οικογένειά σου κατά ένα μέλος. Εκτός από τον Δία, ο Άρης, όλο τον Ιούνιο θα βρίσκεται στον Κριό και στον 5ο οίκο σου. Ξέφρενα πάρτι, ξενύχτια και διασκεδάσεις θα είναι συχνό φαινόμενο, ενώ και στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, θα ξεσαλώσεις. Οι πιθανότητες δημιουργίας ενός ερωτικού ειδυλλίου θα είναι πολλές, αφού κι εσύ δε θα κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια. Θα κυνηγήσεις, θα χωθείς, θα επιμείνεις, μέχρι να τα καταφέρεις. Από την άλλη, ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη, μετά τις 23, απέναντί σου, θα σε βοηθήσουν να μεγαλώσεις το γκρουπ των θαυμαστών σου και θα σου φέρουν αρκετές προτάσεις που θα σου αρέσουν. Τη χαρά σου, όμως, δε θα συμμεριστούν όσοι ανήκουν στο γ' δεκαήμερο του ζωδίου σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ που ανήκεις στο α' και β' δεκαήμερο θα μείνεις αρκετά ευχαριστημένος από τις εξελίξεις, τόσο από άποψη δουλειάς, όσο και τις προσωπικές και οικονομικές, καθώς, η Αφροδίτη και ο Ουρανός στο ζώδιό σου, ο Ήλιος και ο Ερμής στον 2ο οίκο σου υπόσχονται ευκαιρίες, μοναδικές και ανεπανάλληπτες στιγμές, αλλά και καινούργια πρόσωπα που θα κατακτήσεις. Συμφωνίες, εύκολα χρήματα, εναλλακτικές και έξυπνες λύσεις θα σε βγάλουν από μια δύσκολη θέση, ενώ αν λειτουργήσεις άμεσα και χωρίς πολύ σκέψη, ποντάροντας ακόμα και στο διαφορετικό ή το ασυνήθιστο, μόνο κερδισμένος θα βγεις. Τα παραπάνω να τα περιμένεις με την Αφροδίτη στους Διδύμους, μετά τις 23. Από την άλλη, όλοι οι εχθροί σου θα φανερωθούν, οπότε μπορείς πιο εύκολα να τους αντιμετωπίσεις και αν θέλεις να χάσεις και κάνα κιλάκι, γρήγορα και χωρίς πολλές στερήσεις, θα τα καταφέρεις περίφημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ίδια κι εσύ του α' και β' δεκαημέρου με τον απέναντί σου, τον Τοξότη, καθώς Ήλιος και Ερμής θα είναι αρκετά αβανταδόρικοι, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου, να επικοινωνήσεις ελεύθερα και να κάνεις πολλές γνωριμίες. Θα έχεις και τον Άρη, μαζί με τον Δία στον 11ο οίκο σου, που λίγο δεν το λες, καθώς, εκτός από το ότι σου εγγυώνται εξόδους, εκδηλώσεις και διασκεδάσεις μέχρι πρωΐας, σε φέρνουν σε επαφή με άτομα που θα μπορούσαν να σε προωθήσουν ή να στηρίξουν μια προσπάθειά σου, κοινωνικού χαρακτήρα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα φροντίσει να είσαι χαλαρός, ενώ τα θέματα δουλειάς και υγείας πηγαίνουν κατ' ευχήν. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, σουξέ μεγάλο θα έχεις από τις 23 και μετά που θα είναι η Αφροδίτη πάνω σου!

Διάβασε επίσης:

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved