Εποχή των Διδύμων: Αυτά τα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Όσο ο Ήλιος είναι στους Διδύμους κάποια ζώδια είναι στα καλύτερά τους

Εποχή των Διδύμων: Αυτά τα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Κάθε φορά που ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, θεωρείται εποχή του και ασκεί έντονη επίδραση σε κάποια άλλα ζώδια. Όσο θα παραμείνει στους Διδύμους τη θετική επιρροή του θα τη δεχτούν τα παρακάτω 4 ζώδια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος θα είναι στους Διδύμους, δηλαδή στον 5ο οίκο για τον Υδροχόο και αυτό σημαίνει πως η ερωτική του ζωή παίρνει τα πάνω της. Το ζώδιο αυτό θα χαρεί, θα χαμογελάσει, θα φλερτάρει, θα διασκεδάσει και αν έχει ήδη σχέση, θα ζήσει πολύ ωραίες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθεί στα ερωτικά του. Από την άλλη, η δημιουργικότητά του θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα, με φρέσκιες ιδέες και διάθεση να ανακατευτεί με ένα σωρό καινούργια ενδιαφέροντα πράγματα.

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΤΑΥΡΟΣ

Για όσο καιρό ο Ήλιος θα είναι στους Διδύμους, ο Ταύρος θα βιώνει εύνοια στα οικονομικά του και θα βλέπει ένα γεμάτο πορτοφόλι. Άλλωστε ο Ήλιος φωτίζει τον δεύτερο οίκο του, που έχει να κάνει με τα χρήματα και τα αποκτήματα. Επίσης, θα νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του και θα είναι πιο αισιόδοξος και με ανεβασμένη λίμπιντο. Extra bonus σε όλα αυτά θα είναι και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μέχρι τις 23 Ιουνίου που μόνο καλά πράγματα μπορεί να του φέρει.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η ώρα για τον Λέοντα να βγει έξω και να διασκεδάσει, να χαρεί, να κοινωνικοποιηθεί, να γνωρίσει κόσμο και να γελάσει το χειλάκι του. Με τον Ήλιο στους Διδύμους, δηλαδή τον 11ο οίκο για το ζώδιο αυτό, οι επαφές, οι συναναστροφές και οι καλές στιγμές με φίλους θα έχουν την τιμητική τους. Ο Λέων την εποχή αυτή, θα μπορέσει να λάμψει και να πάρει το «αίμα του πίσω» για όσα πέρασε το προηγούμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται καινούργιες παρέες και ενδιαφέροντα να του δώσουν έναν αέρα ανανέωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κρεβάτι θα πάρει «φωτιά» για τον Σκορπιό, ένα ερωτικό κα παθιασμένο ζώδιο, καθώς ο Ήλιος φωτίζει τον 8ο οίκο του που έχει να κάνει με το σεξ και τη λίμπιντο. Ωραίες καταστάσεις περιμένουν τους Σκορπιούς, που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν το διάστημα αυτό για να περάσουν όσο καλύτερα γίνεται στον σεξουαλικό τομέα. Η τύχη θα είναι με το μέρος τους και μπορούν να ζήσουν νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες. Μεγάλες χαρές και για το ταίρι τους -αν δεν είναι μόνος/η- γιατί θα βγάλουν ένα πρόσωπο ανεβασμένο και ορεξάτο για νέες ερωτικές εμπειρίες, ενώ και στα οικονομικά τους, θα έχουν τις ευκαιρίες τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved