Τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Μάιο

Ο Μάιος είναι ένας πολλά υποσχόμενος μήνας για κάποια ζώδια

Τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Μάιο

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Μάιος υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε. Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΖΥΓΟΣ

Έφτασε ο μήνας που περίμενες, σχεδόν από την αρχή του χρόνου, Ζυγέ μου, καθώς η Αφροδίτη από τις 2, ο Δίας από τις 11 κι ο Άρης από τις 25, θα βρίσκονται απέναντί σου, στον οίκο των σχέσεών σου και τουλάχιστον εσύ του α' δεκαημέρου, που δε θα έχεις σε κόντρα "κακούς" πλανήτες να σου φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις, θα δεις να αυξάνεται η δημοτικότητά σου, να γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής του αντίθετου φύλου, κάτι που θα φέρει καινούργιες γνωριμίες και επαφές κάθε είδους. Μια έντονη έλξη πολύ πιθανό να καταλήξει σε αμοιβαίο έρωτα και στη δημιουργία μιας σχέσης, με έντονα τα στοιχεία του πάθους, όπως επίσης το να καταλήξει ακόμα και σε γάμο ή συμβίωση! Προσδέσου γιατί θα πετάξεις ψηλά τον Μάιο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρε λες να νοικοκυρευτείς τον Μάιο; Το σίγουρο είναι ότι οι μετοχές σου, στο χρηματιστήριο του έρωτα θα ανέβουν στα ύψη και δε μιλάμε μόνο για την Αφροδίτη που, από τις 2 του μήνα και μετά θα είναι στον Κριό, αλλά και τον Δία και τον Άρη αργότερα, οπότε εσύ που είσαι του α' δεκαημέρου θα έχεις μεγάλο σουξέ. Στο δρόμο σου θα εμφανιστούν πολλούς/πολλές υποψήφιους/ες για να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, γι' αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. «Παίξε», φλέρταρε, διασκέδασε και πολύ σύντομα θα βρεθείς ζευγαρωμένος/η! Τόσοι πλανήτες σου εγγυώνται μεγάλες επιτυχίες και μια σχέση, με έντονα συναισθήματα και από τις δυο πλευρές, που έχει όλα τα φόντα να προχωρήσει, άρα, να περιμένεις τα καλύτερα!

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παραμένεις φαβορί και τον Μάιο καθώς Αφροδίτη, Δίας και Άρης μετακινούνται στον 8ο οίκο σου, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα ανάβεις φωτιές. Κυρίως εσύ του α' δεκαημέρου, θα είσαι αυτός/η που θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο φύλο, θα ελκύεις σαν μαγνήτης, οπότε κάποιος/α, από όλους/ες όσοι σε πλευρίσουν, θα καταφέρει να μπει στο κρεβάτι σου, αλλά και στην καρδιά σου. Η δημιουργία ενός καυτού ειδυλλίου που θα οδηγήσει και σε σχέση είναι μάλλον βέβαιη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον Ταύρο και 5ο ηλιακό σου οίκο, οι όψεις του, τον Μάιο, αλλά και η Πανσέληνος-έκλειψη που γίνεται στον 11ο - 5ο σου σε ωθούν να αφήσεις τις δουλειές και να κοιτάξεις την ερωτική σου ζωή, παίρνοντας όσες πρωτοβουλίες χρειάζονται για να τη βελτιώσεις. Ξανοίξου, κάνε νέες γνωριμίες, ξεφορτώσου όποιον/α σε κρατάει πίσω και μην γυρίζεις στα παλιά. Η εύνοια που έχεις όσον αφορά στη δημιουργία ισχυρών δεσμών είναι δεδομένη, για σένα του β' και γ' δεκαημέρου, οπότε κάποιος/α από αυτούς/ες που σε προσεγγίζουν θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σου και να σταθεί επάξια δίπλα σου. Αν μάλιστα δεν κολλήσεις στο παρελθόν και στα αρνητικά βιώματά σου, τότε το μέλλον σου προδιαγράφεται λαμπρό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved