Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Μάιο

Οι Κριοί σίγουρα θα πετάξουν από τη χαρά αυτόν τον μήνα. Ποιοι είναι οι υπόλοιποι;

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Μάιο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Μάιο, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα χαροποιήσει από πολλές απόψεις. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Μάιο είναι τα εξής:

ΚΡΙΟΣ

Εσύ του α' δεκαημέρου του ζωδίου σου ετοιμάσου για γλέντια και χαρές, καθώς ο Δίας (ναι, καλά διάβασες) στις 11 του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και μέχρι τον Νοέμβριο που θα κάνει ένα σύντομο πέρασμα και πάλι από τους Ιχθύς, για να επανέλθει οριστικά σε σένα, έχεις να περάσεις απίθανες στιγμές. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σου και οι ευκαιρίες για να καταξιωθείς, να επιτύχεις μεγάλους στόχους, ακόμα και για να βρεις την ευτυχία θα είναι πολλές, αφού κάποιος "κακός" πλανήτης δε θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου. Επιπλέον, από τις 2 του μήνα θα έχεις και την Αφροδίτη πάνω σου, στις 25 και τον Άρη, οπότε όλα τα χατίρια θα σου γίνουν και κάθε μάχη σου θα στέφεται από νίκη! Από τις 28/5 αναμένονται και έξτρα χρήματα και έρωτες. Θυμήσου το! Θα σαρώσεις!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Μάιος υπόσχεται μοναδικές στιγμές στα οικονομικά και τα ερωτικά σου για σένα του α' δεκαημέρου (γιατί οι άλλοι θα έχουν τα θέματά τους) και μια πρώτη δόση θα πάρεις στις 2, με την Αφροδίτη να περνά στον 2ο οίκο σου, όπου θα αρχίσεις να ανασαίνεις οικονομικά, κάτι πολύ σημαντικό και για την ψυχολογία σου, αφού τα έκτακτα έξοδα θα σταματήσουν να σε εκπλήσσουν δυσάρεστα και δε θα δημιουργούνται συνέχεια τρύπες που πρέπει να καλύψεις. Στις 11, ό,τι έδωσες, έδωσες, τώρα θα αρχίσεις να μαζεύεις, μη σου πούμε ότι θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου. Στα ερωτικά σου, επίσης, έρχονται στιγμές ηρεμίας είτε γιατί οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες και δε θα χρειαστεί να ανησυχείς για την έκβασή τους είτε γιατί θα βρίσκεσαι σε μια οικειοθελή νιρβάνα κι όλα θα τα βλέπεις ρόδινα. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες πάντως θα έχεις αρκετές, όπως επίσης και για ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κι εσύ μια από τα ίδια, με τον απέναντί σου, καθότι με την Αφροδίτη και αργότερα με τον Δία στον 8ο ηλιακό σου οίκο και λεφτάκια θα πάρεις και ερωτισμό άφθονο θα έχεις και θα ελκύεις το αντίθετο φύλο. Κάποιος πλανήτης να σου χαλάσει τη χαρά δε θα υπάρχει, οπότε προετοιμάσου για έναν αξέχαστο μήνα (πάντα αναφερόμαστε για σένα του α' δεκαημέρου) με αρκετές ευκαιρίες για να ανακάμψεις οικονομικά και σεξουαλικά. Είναι πολύ πιθανό, να σου δοθεί η δυνατότητα για να κάνεις κάποιο ευνοϊκό διακανονισμό ή ρύθμιση, αν χρωστάς και θα κλείσει έτσι ένα ζήτημα που σε ταλαιπωρούσε για αρκετό καιρό ή θα πάρεις χρήματα από μια κληρονομιά ή ασφάλεια. Επιπλέον, άφησε τα συναισθήματά σου να μιλήσουν, στην επιλογή ενός προσώπου, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σου προσφέρει όσα επιθυμείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάιος θα είναι ο πιο ωραίος μήνας για σένα, αφού και εμπνεύσεις και δημιουργικότητα θα έχεις και οι κατακτήσεις σου θα είναι αρκετές και ίσως να έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις την οικογένειά σου κατά ένα μέλος. Η Αφροδίτη, ο Δίας και μετά ο Άρης θα περάσουν στον 5ο οίκο σου, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα δημιουργίας ενός ερωτικού ειδυλλίου θα έχει ένταση, πάθος και συγκινήσεις, που όμοιό του δε σου έχει ματατύχει. Ξεσηκωμό θα προκαλείς στα πλήθη και όποιον/α θέλεις θα τον/ην έχεις άκοπα κι αβίαστα. Από την άλλη, στην υπάρχουσα σχέση σου θα υπάρχουν άπειρες στιγμές που θα περνάτε αγαπημένοι με το ταίρι σου, αφού ο έρωτάς σας θα φουντώσει... Δεν αποκλείεται ένα παιδάκι να ολοκληρώσει την ευτυχία σας.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved