Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 30/04/22 έως 30/05

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 30/04/22 έως 30/05

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 30/04, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο έως και τις 30 Μαΐου!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ποντικός

Aυτή η περίοδος δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, όσον αφορά στην υγεία σου. Θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η γιατί είσαι επιρρεπής σε μικρές ασθένειες ή ατυχήματα. Επιπλέον, έχε κατά νου και τις τροφικές δηλητηριάσεις, οπότε, καλό θα ήταν να τσεκάρεις τα τρόφημα που καταναλώνεις, κυρίως κρέατα, πουλερικά ή ψάρια. Επίσης, επειδή θα έχεις άγχος και ανησυχίες, θα πρέπει να αυξήσεις τις ώρες ύπνου και χαλάρωσης. Η οικογένειά σου θα σε βοηθήσει αρκετά και ενδεχομένως να είναι κι αυτή που θα επαναφέρει τη σταθερότητα στην καθημερινότητά σου.

Βούβαλος

Μια αρκετά απαιτητική περίοδος, θα είναι αυτή, όσον αφορά στα οικονομικά σου. Τους τελευταίους μήνες μπορεί να μην αντιμετώπιζες πρόβλημα, αλλά τώρα οι υπερβολικές δαπάνες σου θα σου κοστίσουν. Για να σώσετε τον εαυτό σας από τυχόν απώλειες, πρέπει να βρεις νέους τρόπους για να κερδίσεις χρήματα. Οι ερωτικές σου σχέσεις όμως θα ευδοκιμήσουν, αλλά θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφο ή τον σύζυγό σου για τα συναισθήματά σου, ώστε να κρατήσεις τη φωτιά αναμμένη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Αυτή την περίοδο, η καριέρα σου θα σε απασχολήσει, αλλά με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Αν είσαι επιχειρηματίας, θα αυξηθούν τα κέρδη σου. Ο Μάιος γενικά είναι ευοίωνος για οικονομικές επενδύσεις και αγορές για σένα. Επιπλέον, τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα εκτιμήσουν πολύ την παρουσία σου στη ζωή τους, καθώς είσαι πάντα πρόθυμος να βοηθήσεις, όποτε και όταν σε χρειαστούν. Η αγάπη και η υποστήριξη που θα πάρεις από αυτά θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση να ξεπεράσεις τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις.

Λαγός/Γάτα

Μια περίοδος ευτυχίας και ευδαιμονίας στην οικογενειακή σου ζωή θα είναι αυτή για σένα και όλα θα κυλήσουν ήρεμα και χωρίς εντάσεις και συγκρούσεις ανάμεσα σε σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εκμεταλλεύσου την, για να δέσεις περισσότερο τη σχέση σου με το ταίρι σου ή τους φίλους σου. Παρ' όλα αυτά, θα πρέπει να βρεις τον χρόνο για να ξεκουραστείς έτσι ώστε να αποφύγεις θέματα με την υγεία σου. Επίσης, κλείσε ραντεβού με τον γιατρό σου και μην αγνοήσεις το οτιδήποτε ασυνήθιστο, έναν πόνο, μια ενόχληση, γιατί πιθανόν να κρύβει κάτι σοβαρότερο.

Δράκος

Αυτή την περίοδο, θα βρεις τα κίνητρα που χρειαζόσουν που θα σε ωθήσουν στο να βελτιώσεις την καριέρα και τα επαγγελματικά σου. Εστίασε στα πράγματα που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία και τις σχέσεις σου με του ανωτέρους, τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σου. Είναι η ιδανική στιγμή για να αρχίσεις να πιέζεις για προαγωγή ή αύξηση μισθού. Επιπλέον, καλείσαι να έχεις πίστη στα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς θα χρειαστείς τη στήριξή τους, επειδή θα αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά θέματα. Την υποστήριξη που έχεις ανάγκη, θα σου την προσφέρουν.

Φίδι

Αυτή την περίοδο θα νιώσεις ικανοποιημένος/η και ευτυχισμένος/η, γεμάτος/η θετική ενέργεια. Δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα εμπόδιο ενώ η σταδιοδρομία και τα οικονομικά σου θα πάρουν ανοδική πορεία. Αν και μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια μικρή ασθένεια, η υγεία σου θα βελτιωθεί σύντομα. Αφιέρωσε χρόνο για να ξεκουραστείς από το πολυάσχολο πρόγραμμά σου και για να αναζωογονηθείς σωματικά και πνευματικά. Και στο σπίτι σου τα πράγματα θα πάνε καλά, όμως πρόσεξε λίγο γιατί μια παρανόηση μπορεί να προκαλέσει ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Άλογο

Αυτήν την περίοδο όλα θα μπουν στη θέση τους όπως ήθελες και τίποτα δε θα πάει στραβά. Συγκεκριμένοι τομείς της ζωής σου θα αρχίσουν να διαμορφώνονται και θα εκπληρώσεις αρκετές επιθυμίες σου, αλλά θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση και να διατηρήσεις την ορμή σου. Ταξίδια και εκδρομές θα αναβληθούν ή δε θα γίνουν, επειδή θα είσαι απασχολημένος/η με την καριέρα και τα οικονομικά σου. Το ότι θέλεις το καλύτερο για τον εαυτό σου θα σε ωθήσει να εργαστείς σκληρά και να πετύχεις τις επιδιώξεις σου.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αυτή την περίοδο, θα αντιμετωπίσεις διάφορα θέματα στη δουλειά σου και θα είναι δύσκολο να διατηρήσεις την εξαιρετική σχέση εργασίας με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σου. Στην καριέρα σου θα υπάρξει καμπή και αυτό ίσως οφείλεται στην έλλειψη ή τη λανθασμένη επικοινωνία. Η αλληλεπίδραση με τους άλλους ανθρώπους στη δουλειά σου γίνεται προβληματική, επειδή θέλεις πάντα να έχεις τον τελευταίο λόγο και να περνά το δικό σου. Είναι στο χέρι σου να μάθεις να ακούς, να μετράς την άποψή σου και να συμβιβάζεσαι.

Πίθηκος

Αυτή την περίοδο, απαιτείται από σένα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην καριέρα σου. Όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα μπορεί να δυσκολεύουν, αλλά πρέπει να επιμείνεις εφ' όσον επέλεξες την εν λόγω επαγγελματική πορεία. Να παραμείνεις δυνατός και να παρακινείς πάντα τον εαυτό σου για να πετύχεις θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου θα μειωθούν λίγο, λόγω των υπερβολικών δαπανών σας. Αν δεν είσαι προσεκτικός/η, θα καταλήξεις να χρησιμοποιείς τις οικονομίες σου για πράγματα που δεν αξίζουν. Κάθισε και κάνε ένα προγραμματισμό εξόδων, προκειμένου να μη στερείσαι, αλλά και να υπάρχει οικονομική σταθερότητα.

Πετεινός

Αυτή την περίοδο, θα έχεις μια μείωση εσόδων, λόγω πολλών παραγόντων, αυτό όμως δεν πρέπει να σου χαλάσει τη διάθεση γιατί τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό τους σε ελάχιστο χρόνο με το σωστό κίνητρο και διαχείριση. Οι προηγούμενες επενδύσεις δεν θα είναι τόσο ελπιδοφόρες όσο φανταζόσουν. Εργάσου για να αυξήσεις τα οικονομικά σου γιατί οι δαπάνες σου, αντί να μειώνονται, αυξάνονται. Η σχέση ανάμεσα σε εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα βελτιωθεί. Αν είσαι ελεύθερος/η όμως, θα περάσεις άλλον έναν μήνα χωρίς να βρεις την αγάπη.

Σκύλος

Αυτή την περίοδο, θα επικεντρωθείς στα οικονομικά σου. Θα πρέπει να βρεις νέους τρόπους για να κερδίσεις χρήματα, έτσι ώστε να διατηρήσεις την ποιότητα της ζωής σου. Γενικά, το θέμα "λεφτά" είναι ευαίσθητο και θα κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για να παραμείνεις στον αφρό. Στα επαγγελματικά σου, βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο, οπότε θα υπάρχει άνοδος, αν επιμείνεις και δε μειώσεις τις προσπάθειές σου. Όσον αφορά στη σχέση σου, θα είναι ειρηνική και γεμάτη αγάπη, εφ' όσον δίνεις προσοχή στον/η σύντροφό σου και εκτιμάς την παρουσία του στο πλάι σου.

Χοίρος

Αυτή την περίοδο, τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, ωστόσο, θα πρέπει να προσέχεις το πώς δαπανάς τα λεφτά σου. Επένδυσε ή εξοικονόμησε χρήματα, ώστε να μην ξοδεύεις πάρα πολλά σε πράγματα που δεν σου είναι απαραίτητα. Η επαγγελματική ανάπτυξη θα γίνει σταδιακά. Να είσαι υπομονετικός/η με τον εαυτό σου και να συνεχίσεις στον προορισμό σου. Να ξέρεις ότι με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, δεν υπάρχει κάτι, το οποίο έχεις βάλει στο μυαλό σου και δεν μπορείς να πετύχεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved