Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια πρέπει να είναι σε επιφυλακή

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια πρέπει να είναι σε επιφυλακή

Η δεύτερη Νέα Σελήνη του Απριλίου γίνεται στις 30/4, 23:28 ώρα Ελλάδας, στις 10° 28’ του Ταύρου και είναι και η 1η Ηλιακή έκλειψη του 2022. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού και κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια τέλος του α' και αρχές του β' δεκαημέρου και όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις 10 μοίρες.

Εκτός του ότι πρόκειται για μια έκλειψη, που από μόνη της τραβά την προσοχή μας, είναι και πολύ κοντά στον Ουρανό, κάτι που σημαίνει ότι θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές σε αρκετά ζώδια. Επιπλέον, την ίδια μέρα έχουμε και τη σύνοδο Αφροδίτης και Δία στους Ιχθύς, όψη πολύ ευνοϊκή για οικονομικά και ερωτικά θέματα, παρ' όλα αυτά κάποιοι/ες οφείλουν να είναι σε επιφυλακή και να μη θεωρήσουν τίποτα ως δεδομένο...

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Νέα Σελήνη - Έκλειψη στο ζώδιό σου κάνει τα δύσκολα εύκολα. Τα πάντα στο κεφάλι σου θα είναι σε σειρά, τόσο αυτά που αφορούν στην προσωπική σου, όσο και αυτά που σχετίζονται και με τα επαγγελματικά σου. Από την άλλη, θα υπάρχουν και γεγονότα που θα σε ωθήσουν στο να αλλάξεις τα πλάνα σου ή τακτική, προκειμένου όχι απλά να επιβιώσεις, αλλά να βγεις και κερδισμένος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκεται για συνθήκες που σε ευνοούν, αρκεί να ανοίξεις τα μάτια σου, να δεις ποιο είναι το καλό σου και να αφήσεις πίσω σου παλιές πρακτικές και συναισθήματα που δε σε αφήνουν να εξελιχθείς.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ένας χαμός θα επικρατήσεις στις σχέσεις σου, ερωτικές, οικογενειακές και επαγγελματικές και πραγματικά δε θα έχεις καμία ξεκάθαρη εικόνα για το τι γίνεται. Η ασυνεννοησία, οι παρεξηγήσεις και τα μπλεξίματα θα είναι αρκετά και σαν να μη σου έφταναν αυτά, θα εμφανιστούν και άτομα, που σίγουρα θα σε επηρεάσουν συναισθηματικά και θα βρεθείς σε δίλημμα για το πώς να τα χειριστείς. Μέσα σε όλα, να περιμένεις και θέματα με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου, που μπορεί να σε αφήσει ξεκρέμαστο, εκεί που τον χρειάζεσαι περισσότερο, καθώς θα κοιτάξει το συμφέρον του κι όχι το κοινό καλό. Αν, ωστόσο, είσαι ελεύθερο πουλί, δεν αποκλείεται ένας καινούργιος έρωτας που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη-έκλειψη στον 10ο οίκο σου φέρνει αρκετές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και την πορεία της καριέρας σου. Το θέμα είναι ότι τα αποτελέσματα που επιθυμείς, μετά από μια μάλλον κοπιαστική περίοδο, με αρκετή προσπάθεια και αφιέρωση προσωπικού χρόνου, δε θα έρθουν κι αυτό είναι κάτι που θα σε ρίξει ψυχολογικά. Όχι μόνο θα διαπιστώσεις ότι η συμβολή σου δεν αναγνωρίζεται, αλλά διάφορες κινήσεις ή ενέργειές σου δε θα πιάσουν τόπο. Δεν αποκλείεται και μια ρήξη με ανώτερό σου ή μια έντονη διαφωνία να είναι η αιτία που θα ξεχυλίσει το ποτήρι. Από την άλλη, όμως, ίσως και να στραφείς σε αναζήτηση ενός καινούργιου αντικειμένου που θα σε κάνει πιο χαρούμενο, δημιουργικό, θα σου προσφέρει περισσότερα ή θα αναγνωριστεί η αξία και οι ικανότητές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη - Ηλιακή έκλειψη στον 4ο ηλιακό σου οίκο σου, τα θέματα που θα ανακύψουν είναι πρωτίστως οικογενειακά ή του σπιτιού σου. Με δεδομένη και την συμμετοχή (μικρή αλλά όχι ευκαταφρόνητη) του Ουρανού σε αυτή την έκλειψη, το σίγουρο είναι ότι μπορεί να υπάρξουν ριζικές μεταβολές ή εξελίξεις που θα σε αναγκάσουν να πάρεις σαφή θέση και ενδεχομένως αποστάσεις από κάποιο μέλος της οικογένειάς σου. Πιθανή είναι και μια βλάβη, αλλά και ξαφνική μετακόμιση ή εμπλοκή σε ένα ακίνητο. Δεν αποκλείεται όμως και αλλαγές που ήθελες καιρό να κάνεις στο χώρο σου, τώρα να ήρθε η στιγμή για να τις δρομολογήσεις. Επιπλέον, καλό θα ήταν να κινηθείς λίγο πιο προσεκτικά και στα χρήματα που θα χαλάσεις, καθώς αν φύγουν από την τσέπη σου, δύσκολα θα τα αναπληρώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη- έκλειψη στον 2ο οίκο σου, έρχονται εξελίξεις στα οικονομικά σου, που μπορεί να σε ευχαριστήσουν, μπορεί και όχι, ανάλογα την υπάρχουσα κατάστασή σου, γιατί -ως γνωστόν- ό,τι δεν περιμένεις έρχεται... Αν μάλιστα βασιζόσουν σε κάποιο πρόσωπο, τότε υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σε κρεμάσει και τίποτα από αυτά που σου παρουσίαζε ή υποσχόταν να μη γίνει. Από την άλλη, μια απρόσμενη συμφωνία ή προσφορά θα αποδειχθεί ιδιαίτερα επικερδής ή θα πάρεις χρήματα από μια άσχετη πηγή. Στα ερωτικά σου, καλό θα ήταν να παραμείνεις σε επιφυλακή μέχρι νεωτέρας και να μη βιαστείς ούτε να πανηγυρίσεις, ούτε να χάσεις το κουράγιο σου. Είπαμε, ρόδα είναι...

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη - έκλειψη στον 8ο οίκο σου κι εσένα τα οικονομικά και τα ερωτικά σου θα σε απασχολήσουν. Τόσο στη μία όσο και στην άλλη περίπτωση, δεν πρέπει να εφησυχάζεις, ούτε να θεωρείς κάτι δεδομένο, καθώς πολλά μπορεί να αλλάξουν σε μια στιγμή. Αυτό βέβαια είναι και καλό, αν είσαι ήδη μόνος/η ή με τις τσέπες άδειες και τους λογαριασμούς να τρέχουν. Αν όμως έχεις τακτοποιημένη ζωή, μην κάνεις κάποια επένδυση, αγορά ή κλείσιμο συμφωνίας ή διακανονισμού γιατί ενδέχεται να ξεπαραδιαστείς ή να μην καταφέρεις να τα τηρήσεις. Από την άλλη, καθοδηγούμενος από το συναίσθημα, ενδέχεται να υποπέσεις σε... αμάρτημα. Ό,τι κι αν γίνει, κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μόνο αν ρισκάρεις, έχεις πιθανότητες επιτυχίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Νέα Σελήνη - έκλειψη στον 5ο οίκο σου στα ερωτικά σου, αλλιώς τα έχεις εσύ στο μυαλό σου ή τα βλέπεις κι αλλιώς γίνονται, συν το ότι πολλά από αυτά που είχες αποκλείσει ενδέχεται να συμβούν. Αν πας για την έκπληξη πάντως, θα τα καταφέρεις και θα αφήσεις τους πάντες άναυδους. Το θέμα είναι ότι το σκαμπανέβασμα θα είναι τέτοιο που είτε θα απογειωθείς, είτε θα προσγειωθείς απότομα, κυρίως αν θεωρείς ότι όλα είναι σε τάξη. Πιθανό είναι κι εσύ να αλλάξεις ξαφνικά στάση ή να ξενερώσεις απίστευτα από μια κατάσταση και να την τερματίσεις, με συνοπτικές διαδικασίες. Από την άλλη, να περιμένεις επαναστατικές διαθέσεις από το(α) παιδί(α) σου, όπως επίσης και αντιδραστικές συμπεριφορές.

Διάβασε επίσης:

Μηνιαίες Προβλέψεις από 20/04 έως 21/05: Εκπλήξεις, ελλείψεις και... εκλείψεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved