Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Μάιο

Θα ζοριστείς κι εσύ ή δεν βρίσκεσαι στη λίστα;

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Μάιο

Ο πιο λουλουδάτος μήνας, ο Μάιος επιφυλάσσει προβλήματα και εμπόδια για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Μάιο είναι τα εξής:

ΔΙΔΥΜΟΙ, ΤΟΞΟΤΗΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΣ, ΙΧΘΥΕΣ: Χάνει η μάνα το παιδί...

Ο Μάιος θα σε ζορίσει αρκετά εσένα που ανήκεις στο β' ή γ' δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων και δεν δείχνει να στρώνει παρά μόνο μετά τις 25 του μήνα! Άκου τώρα τους λόγους για να μη λες ότι υπερβάλλουμε: Α) Ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύες μέχρι τις 25, οπότε εντάσεις, παρεξηγήσεις και μπερδέματα στα επαγγελματικά, το σπίτι ή τις σχέσεις σου είναι μάλλον δεδομένα. Απογοητεύσεις, εξαπατήσεις και διαψεύσεις να περιμένεις και με τη σύνοδό του με τον Ποσειδώνα. Β) Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους, μέχρι τις 23, βάζοντας σε αναμονή όλα τα σχέδιά σου ή ό,τι -τέλος πάντων- σκόπευες να κάνεις για να ξεμπερδέψεις με ανοιχτά θέματά σου. Στα καπάκια, έχεις και μια Πανσέληνο-Έκλειψη που βαράει τη δουλειά, την υγεία, τα γραφειοκρατικά, τις μετακινήσεις και τις σχέσεις σου με συγγενείς, γείτονες και γνωστούς, όπου τα προβλήματα -άμεσα ή έμμεσα, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις θα είναι αρκετά.Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες


ΛΕΩΝ, ΥΔΡΟΧΟΟΣ, ΤΑΥΡΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις


Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη, στις 16, είναι αυτή που τσακίζει το ηθικό σου, αν ανήκεις στο γ' δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων και όχι μόνο, καθώς σε αναγκάζει να μαζευτείς και να μην περιμένεις κάτι της προκοπής να γίνει στα επαγγελματικά, τα οικογενεικά ή τις σχέσεις σου. Αντίθετα, προβλέπονται προβλήματα συνεννόησης, κατανόησης αλλά και αυξημένες υποχρεώσεις και ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν, αλλά θα είναι δύσκολο. Γιατί; Γιατί υπάρχει ένας Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους, που καθυστερεί εξελίξεις και καινούργια δεδομένα που ίσως σε βοηθούσαν, αλλά και ένας Άρης στους Ιχθύς που μπάζει νερά στα οικονομικά σου και τα ερωτικά σου (αυτό ισχύει και για σένα του β' δεκαημέρου) και η σύνοδός του με τον Ποσειδώνα μπορεί να σου αφήσει λανθασμένες εντυπώσεις και να σε γεμίσει με ψευδαισθήσεις, ώστε μετά να χάσεις κάθε ελπίδα. Ως εκ τούτου, πρόσεχε τι εύχεσαι, κράτα επαφή με τον πλανήτη Γη και μην πετάς στα σύννεφα, αν δε θέλεις να προσγειωθείς ανώμαλα στο έδαφος ή να πιαστείς Κότσος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved