Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο 2022;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Απρίλιο

Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο 2022;

Να λοιπόν που ο Απρίλιος είναι εδώ και μαζί με την Πασχαλιά φέρνει και αλλαγές στο αστρολογικό σκηνικό. Ποιο είναι το μενού που μας έχει ετοιμάσει; Ας πάμε να δούμε:

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται την 1η Απριλίου, 09:24 ώρα Ελλάδας, στις 11° 30’ του Κριού, η οποία θα αναγκάσει να κλείσετε έναν κύκλο τόσο εσάς τα Κριάρια όσο και Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους στον επαγγελματικό, οικογενειακό και τον τομέα των σχέσεών σας. Θα χρειαστεί να αναλάβετε δράση, να ξεβολευτείτε και να τελειώσετε -έστω και με το ζόρι- υποθέσεις που χρονίζουν ή πλέον δε σας εξυπηρετούν, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω. Ερωτικά και οικονομικά θα κληθείτε και εσείς Παρθένοι και Ιχθύες να πάρετε τα ρίσκα σας, να εφαρμόσετε μια πιο άμεση τακτική, αφήνοντας στην άκρη ενδοιασμούς και φοβίες ενώ εσείς Τοξότες και Δίδυμοι προετοιμαστείτε γιατί μπορεί να σας χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα και να χάσετε τα αβγά και τα πασχάλια.

- H Αφροδίτη, στις 5/4, 18:18 μπαίνει στους Ιχθύς, προσφέροντας σε σας τα Ψάρια άφθονο ερωτισμό, σαγήνη και ευκαιρίες να πλανέψετε με τις χάρες σας και να κλέψετε καρδιές. Ευνοημένοι θα είστε και εσείς,Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες,αφού θα ξεχάσετε επαγγελματικά, οικογενειακά και πρακτικά προβλήματα, καθώς θα επέλθει μια γενική χαλαρότητα και κυρίως θα... μαλακώσετε από το πολύ συναίσθημα. Λέοντες και Υδροχόοι, μπορεί να σας έρθουν χρήματα από το... πουθενά. Σκορπιοί και Ταύροι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξανοιχτείτε και να μαγνητίσετε τα βλέμματα, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι, όπου κι αν βρεθείτε, θα κερδίσετε εντυπώσεις και καρδιές!

- Ο Ερμής, στις 11/4, 05:10 μπαίνει στον Ταύρο, καλώντας κυρίως εσάς τους Ταύρους να παραμείνετε εντός πορείας, σταθεροί στις αποφάσεις και τις απόψεις σας, να σκεφτείτε το συμφέρον σας και να υλοποιήσετε όσα έχετε κατά νου που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας αλλά και την οικονομική σας κατάσταση. Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι να έχετε υπομονή και να μη βιάζεστε στο οτιδήποτε θέλετε να κάνετε, ανεξάρτητα από τις πιέσεις που σας ασκούνται. Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι, απλά προσέξτε μην πεισμώσετε και επιμείνετε στο δικό σας δίκιο. Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί όλο στα λεφτά, τους έρωτες και απολαύσεις θα είναι το μυαλό σας.

Στις 30/4, 01:23 πμ περνά στους Διδύμους, εκτοξεύοντας επικοινωνιακά τα Διδυμάκια, που το μυαλό τους θα κάνει υπερωρίες, γλώσσα δε θα βάζουν μέσα τους και π@π@ κάτω. Από κοντά και εσείς οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες που με χαρακτηριστική άνεση θα μοιράζεστε σκέψεις και ιδέες, αν και σε αρκετές περιπτώσεις, θα κάνετε το άσπρο... μαύρο, διαστρεβλώνοντας τα λόγια σας... και τουμπάροντας την άποψή σας, ανάλογα με το πώς σας βολεύει. Ταύροι και Σκορπιοί θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί στο πώς θα καλύψετε τις ανάγκες σας. Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι θα γνωριστείτε με τον μισό πληθυσμό, θα κάψετε καρδιές, θα πηγαίνετε από δω και από εκεί, φλερτάροντας, παίζοντας, παίρνοντας και ανταλλάσσοντας γνώσεις και πληροφορίες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- ΟΆρης 15/4, 06:06 περνά στους Ιχθύς, κρατώντας στις επάλξεις εσάς τα Ψάρια, ωθώντας σας να πάρετε πρωτοβουλίες -με τον δικό σας τρόπο πάντα- και γενικά να βγείτε στο προσκήνιο. Θα γίνετε πιο επίμονοι και διεκδικητικοί, αλλά το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθούν δυσαρέσκειες και αντιδράσεις. Έχετε κατά νου ότι αν δε στήσετε παγίδες, κινδυνεύετε να πέσετε μέσα σε κάποια, που θα σας βάλουν άλλοι. Εσείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες λίγο προσοχή με τα νεύρα σας γιατί θα είστε πιο εύθικτοι και θα αρπάζεστε με το παραμικρό, οπότε λογικό είναι να υπάρξει μια αναστάτωση στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Λέοντες και Υδροχόοι, προσέξτε τα νώτα σας γιατί θα σας γίνουν αρκετές «επιθέσεις», κρυφές και φανερές, απειλώντας τα ερωτικά και οικονομικά κεκτημένα σας. Σκορπιοί και Ταύροι, με τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό σας να ξεχειλίζουν, είστε «κίνδυνος θάνατος» για το αντίθετο φύλο.

- Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται 16/04, 21:54 ώρα Ελλάδας, στις 26° 45’ του Ζυγού και μάλιστα είναι και Ροζ, φέρνοντας στο επίκεντρο των εξελίξεων εσάς τις Ζυγαριές, αλλά και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους). Το Εγώ και το Εμείς θα έρθει σε σύγκρουση και από τη μια θα θέλετε να είστε αυτόνομοι, από την άλλη θα δείτε ότι είναι δύσκολο κάποια πράγματα να τα καταφέρετε μόνοι σας. Όλες οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν και χρειάζεται να θυμάστε πάντα τι σας ενώνει κι όχι τι σας χωρίζει. Παρθένοι και Ιχθύες προσέχετε με τη διαχείριση των οικονομικών σας και των ερωτικών σας, ενώ Δίδυμοι, Υδροχόοι και Τοξότες βλέπετε τις μετοχές σας στο χρηματιστήριο του έρωτα να ανεβαίνουν και κερδίζετε εμπιστοσύνη και καρδιές!

- Ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο 20/4, 05:25 το πρωί κι εσείς οι Ταύροι παίρνετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, οπότε έχετε κάθε λόγο να χαμογελάσετε πλατιά. Θα αυξήσετε τη δημοφιλία σας, θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις, να βάλετε τις βάσεις για ένα δικό σας οικοδόμημα που θα έχει σταθερότητα και ανθεκτικότητα και να δημιουργήσετε τις συνθήκες εκείνες που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε. Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις στα οικογενειακά, επαγγελματικά και στις σχέσεις σας, ως επί τω πλείστον θετικές, οπότε να είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση. Κριοί και Ζυγοί το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά σας, κυρίως στην ανεύρεση τρόπων για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Παρθένοι θα λάμπετε με την παρουσία σας, θα κερδίζετε την προσοχή, τα θετικά σχόλια αλλά και καρδιές.

Αρκετά γεγονότα και εξελίξεις θα έχει ο Απρίλιος, όμως όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved