Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 01/04/22 έως 30/04/22

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 01/04/22 έως 30/04/22

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 01/04, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό έως και τις 30 Απριλίου!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ποντικός

Αρκετά επιτυχημένη θα είναι αυτή η περίοδος για σένα, σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Η καλή τύχη εμφανίζεται στην καριέρα, τα οικονομικά, την υγεία και την εκπαίδευσή σου. Τα θέματα υγείας δεν θα σε προβληματίζουν πλέον γιατί έχεις ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Η ροή στα οικονομικά σου θα είναι νορμάλ και τα χρήματα θα προέλθουν κυρίως από την καριέρα ή τις επενδύσεις σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, επίσης, να πάρεις προαγωγή. Πάντα να έχεις πίστη στις ικανότητές σου και να εργάζεσαι για να γίνεις ο καλύτερος σε ό,τι κάνεις.

Βούβαλος

Μια αρκετά ερωτική περίοδος, γεμάτη αγάπη θα είναι αυτή για σένα. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα σχέση είναι προ των πυλών, ενώ στην υπάρχουσα, σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος/η, θα υπάρχει μεγάλη κατανόηση και επικοινωνία μεταξύ εσού και του/ης συντρόφου σου. Η οικογενειακή ζωή θα είναι στα καλύτερά της και οι όμορφες στιγμές στο σπίτι θα είναι αρκετές. Τα οικονομικά σου πάσχουν λίγο, αλλά θα είναι κάτι που μπορείς να διαχειριστείς και να μπεις σε ορθή τροχιά το συντομότερο δυνατό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Αυτή την περίοδο, στα επαγγελματικά, φαίνεται να βρίσκεις τα πατήματά σου. Αν έκανες μια αλλαγή σταδιοδρομίας τον Μάρτιο και πήγες κάπου όπου δεν αναδεικνύονται οι ικανότητές σου, τώρα θα αξιοποιηθούν πλήρως τα ταλέντα, τα χαρίσματα και οι δυνατότητές σου.
Ενδεχομένως να κάνεις και ταξίδια για δουλειά. Εκεί, θα εμφανιστούν μεγάλες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς σωστά για να επέλθει σημαντική βελτίωση. Να φροντίσεις να έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε ωθούν να γίνεις και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς.

Λαγός/Γάτα

Εξαιρετική είναι αυτή η περίοδος για σένα, όπου προβλέπεται επιτυχία και ανάπτυξη κυρίως στα επαγγελματικά σου. Αν έχεις εργαστεί σκληρά για να ανέβεις ιεραρχικά, τώρα είναι πιθανό να πάρεις μια προαγωγή. Επιπλέον, οι σχέσεις με τους/τις συναδέλφους και τους/τις συνεργάτες σου θα είναι άψογες. Από την άλλη, ένταση θα υπάρχει ανάμεσα σε σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τα οποία μπορεί να σε νευριάσουν και θα υπάρξουν πολλές δυσαρμονίες και συγκρούσεις. Καλό θα ήταν λοιπόν να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να βρεις τρόπο να κάνεις τα πράγματα να λειτουργούν με τους δικούς σου.

Δράκος

Σοβαρά θέματα με τις σχέσεις σου θα έχεις αυτή την περίοδο, κυρίως αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καθώς υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σπάσει το σχοινί και να βαδίσετε χωριστούς δρόμους, κυρίως αν τα προβλήματα ξεκίνησαν τον Μάρτιο. Επίσης, θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις που ανάλογα με τον χειρισμό τους ή θα καταφέρεις να τα ξαναβρείτε με το ταίρι σου ή θα τελειώσετε οριστικά τη σχέση. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις γνώσεις σε άλλους τομείς, που θα σου επιτρέψουν να γίνεις καλύτερος/η. Η βελτίωση της ζωής σου θα είναι η κύρια εστίασή σου, οπότε οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε σε κρατά πίσω δεν θα αποτελεί πια μέρος της.

Φίδι

Αυτή την περίοδο, καλείσαι να εμπιστευτείς τις ικανότητές σου και να πιέσεις τον εαυτό σου για να γίνει καλύτερος. Εσύ θα είσαι ο/η κύριος/α υπεύθυνος, εάν δεν αξιοποιήσεις σωστά τις ευκαιρίες στη ζωή σου. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι ειλικρινής και να δεις τι φταίει, αλλά και να Ξεφορτωθείς τις κακές συνήθειες που σε κρατούν πίσω, αν θέλετε να έχεις μεγάλη επιτυχία. Η καριέρα σου θα ευδοκιμήσει, μόνο αν εργαστείς σκληρά και παραμείνεις αφοσιωμένος/η. Μάθε να κάνεις οικονομία, επειδή οι δύσκολες μέρες είναι προ των πυλών.

Άλογο

Αυτήν η περίοδος είναι πολύ καλή για τα οικονομικά σου, αν όμως δεν γνωρίζεις πώς να τα διαχειριστείς, θα πρέπει να ζητήσεις τη συμβουλή ή βοήθεια ενός έμπιστου προσώπου σου. Ενδεχομένως να σου δωθεί η δυνατότητα να κάνεις μια μεγάλη επένδυση ή αγορά, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου. Γι' αυτό, μην αφήσεις καμία ευκαιρία να σε προσπεράσει. Δεν αποκλείεται επίσης και το να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, καθώς τα αστέρια είναι ευνοϊκά και σε θέματα καρδιάς κι επιτέλους θα γνωρίσεις τον άντρα ή τη γυναίκα των ονείρων σου.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αυτή την περίοδο, θα ξοδέψεις περισσότερα χρήματα για τα θέλω, παρά για τις ανάγκες σου κι αν δεν είσαι προσεκτικός/η, θα ξεφύγεις τελείως από τον προϋπολογισμό σου ή θα χρεωθείς. Επομένως, είναι φρόνιμο να καλύψεις πρώτα ό,τι είναι απαραίτητο και μετά να βάλεις κάποια χρήματα στην άκρη. Επίσης, μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου ωραία πράγματα, χωρίς να ξετινάξεις το ταμείο σου. Όσον αφορά στην υγεία σου, δε θα έχεις κάποιο θέμα, αρκεί να συνεχίσεις να ασκείσαι, να πίνεις πολύ νερό, να τρως υγιεινά και να κοιμάσαι επαρκώς.

Πίθηκος

Επειδή αγαπάς τα όμορφα πράγματα στη ζωή, αυτή την περίοδο, θα εργαστείς σκληρά για να πετύχεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να πάρεις περισσότερα ρίσκα για να αποκτήσεις οικονομική επάρκεια και σταθερότητα. Να είσαι προσεκτικός/η, όμως, με τις επενδύσεις που θα κάνεις γιατί πολλά πράγματα ενδεχομένως να πάνε στραβά, αν δε σταθείς σε κάποιες λεπτομέρειες. Αν το ένστικτό σου λέει να αποφύγεις κάτι, απόφυγέ το, χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά.

Πετεινός

Αυτή την περίοδο, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σου επιτρέψουν να βρεις τον/ην σωστό/η σύντροφο, αν είσαι ελεύθερος/η. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι υπομονετικός/η και να ακολουθήσεις την καρδιά σου, διαλέγοντας κάποιον/α που θα σε κάνει ευτυχισμένο/η. Τα παιδιά, επίσης, θα σου προσφέρουν χαρά γιατί θα έχουν καλύτερη συμπεριφορά και θα είναι πειθαρχημένα, αποφεύγοντας να παίζουν με τα νεύρα σου. Επιπλέον, τα άστρα σε ευνοούν, οπότε θα πρέπει να αξιοποιήσεις τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου.

Σκύλος

Αυτή την περίοδο, μπορεί να δυσκολευτείς να συμβαδίσεις με το μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον γύρω σου, με αποτέλεσμα το εισόδημά σου να σημειώσει μικρή πτώση, κάτι που θα σε αποπροσανατολίσει. Για να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος/η για ένα τέτοιο περιστατικό, φρόντισε να ξοδεύεις τα χρήματά σου με σύνεση. Οι γυναίκες του ζωδίου, που σχεδιάζουν να μείνουν έγκυες, θα είναι τυχερές. Επίσης, η ερωτική σου ζωή θα είναι υπέροχη, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, θα σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσεις έναν σταθερό δεσμό.

Χοίρος

Αυτή την περίοδο, η υγεία σου θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή. Σημαντικό είναι να μην αμελήσεις το ετήσιο τσεκάπ σου ή να δώσεις τη δέουσα προσοχή σε μια μικρή ενόχληση, που όμως δεν παύει να σε απασχολεί σε καθημερινή βάση ή εξαφανίζεται και εμφανίζεται κάθε τόσο. Επιπλέον, να είσαι προσεκτικός/η στο τι λες και κάνεις, για να αποφύγεις συγκρούσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, στο σπίτι ή την δουλειά. Αν τα νεύρα σου είναι πολλά, καλό θα ήταν να απομονωθείς για λίγο, να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει ή να βρεις κάποιον τρόπο για να ξεθυμαίνεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved