Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 02/03/22 έως 01/04/22

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 02/03/22 έως 01/04/22

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 02/03, που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς έως και την 1η Απριλίου!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ποντικός

Οι προβλέψεις δείχνουν μια περίοδο ανάπτυξης στην καριέρα και τα οικονομικά σου. Η φιλικότητα και η εξωστρέφειά σου θα ελκύσει αρκετά καινούργια πρόσωπα, των οποίων τη ζωή θα επηρεάσεις θετικά και θα σε κάνουν κι εσένα καλύτερο άνθρωπο. Οι σχέσεις σου γενικά θα είναι εξαιρετικές Αυτό το μήνα θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Η έμφυτη περιέργειά σου θα μεγαλώσει και δεν αποκλείεται να εξοικονομήσεις ελεύθερο χρόνο για μια αγαπημένη σου δραστηριότητα ή χόμπι ή να ξεκινήσεις κάτι νέο. Να είσαι πάντα έτοιμος/η να αγκαλιάσεις την αλλαγή.

Βούβαλος

Αυτή την περίοδο δεν πρέπει να κάνεις καμία επένδυση ή μεγάλη αγορά. Προσπάθησε όσο γίνεται να ελέγξεις τις δαπάνες σου, έτσι ώστε να μην έχεις οικονομικές απώλειες που θα σου κοστίσουν. Το άγχος σου θα είναι μεγάλο γι' αυτό χρειάζεται να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, να κοιμάσαι ή τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι παραπάνω. Είναι η ιδανική στιγμή να βάλεις σαν στόχο την καλύτερη φυσική σου κατάσταση κι αν δεν την έχεις, πρέπει να συμβουλευτείς κάποιον γιατρό, να ακολουθήσεις ένα σωστότερο διατροφικό πρόγραμμα, να ξεκινήσεις κάποια άσκηση ή θεραπεία.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Αυτή την περίοδο η προτεραιότητά σου θα είναι να βρεις την ψυχική και πνευματική σου γαλήνη. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις προβλήματα με τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις και το ότι δε θα σου είναι εύκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου μπορεί να προκαλέσει την οριστική ρήξη. Εναπόκειται σε εσένα να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκατασταθούν και να διατηρηθούν. Επειδή θα είσαι ιδιαίτερα ενεργητικός/η, ίσως κάνεις καινούργιες γνωριμίες, ακόμα και παρέες ή φιλίες. Επιπλέον, πιθανό είνα να πάρεις μια άδεια για να ξεκουραστείς ή για να κάνεις ένα ταξίδι.

Λαγός/Γάτα

Καλή είναι αυτή η περίοδος για σένα, όσον αφορά στις σχέσεις σου, που φαίνεται να ανθίζουν. Αν μάλιστα είσαι μόνος/η, για πολύ καιρό θα βρεις επιτέλους την αγάπη στο πρόσωπο κάποιου/ας. Βγες έξω και γνωρίσου γιατί έτσι θα αυξήσεις τις πιθανότητες να πετύχεις τον έρωτα της ζωής σου. Από την άλλη, ενδεχομένως να εμφανίσεις κάποια θέματα υγείας, που θα αντιμετωπιστούν μόνο με μια μορφή άσκησης και υγιεινή διατροφή. Η καλή φυσική κατάσταση έχει μεγάλη σημασία γιατί δεν θα μπορείς να είσαι παραγωγικός/η και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους.

Δράκος

Δε θα είναι καλή αυτή η περίοδος για σένα, όσον αφορά στα οικονομικά σου, που θα ξεκινήσει με χαμηλούς ρυθμούς και θα τελειώσει με τον ίδιο τρόπο. Θα υπάρξουν διάφορα προβλήματα στα οικονομικά σου, τα οποία δε θα λυθούν πριν το τέλος Μαρτίου και θα δυσκολευτείς να τα φέρεις βόλτα. Πολύ πιθανό μάλιστα είναι το να συγκρουσθείς με ένα/μία συνάδελφο, στο χώρο εργασίας σου για ασήμαντα θέματα. Από την άλλη, μια ασθένεια θα ταλαιπωρήσει εσένα ή ένα μέλος της οικογένειάς σου. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα άστρα δεν θα σε ευνοήσουν έως τον επόμενο μήνα.

Φίδι

Αυτή την περίοδο, η υγεία και τα οικονομικά θα είναι η προτεραιότητά σου. Αν είσαι επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας, θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση, αν αρκεί να ρισκάρεις λίγο και να βγείς από τη ζώνη άνεσής σου, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου. Φρόντισε να περιβάλλεσαι με ανθρώπους που σε κάνουν καλύτερο/η τόσο στη δουλειά, όσο και στην προσωπική σου ζωή, να εστιάζεις στο μέλλον, όχι στο παρελθόν και να παραμείνεις ήρεμος/η ακόμα και σε αγχωτικές καταστάσεις. Το να είσαι σε φόρμα και υγιής είναι το κύριο ζητούμενό σου.

Άλογο

Αυτήν η περίοδος θα είναι γεμάτη αγάπης και ρομαντισμό. Αν είσαι παντρεμένος/η, το πάθος θα ξαναέρθει στη σχέση σου και θα κάνετε κι οι δυο πλευρές κινήσεις για να κρατήσετε την αγάπη σας ζωντανή. Το να είσαι εκεί για τον/ην σύντροφο ή τον/ην σύζυγό σου θα είναι η κύρια προτεραιότητά σου. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρεις προαγωγή ή να αλλάξεις πορεία στην καριέρα σου και να ασχοληθείς με κάτι, ήθελες πάρα πολύ καιρό. Αν σπουδάζεις, μπορεί να δυσκολευτείς με τις σπουδές σου, λόγω οικονομικής στενότητας, αλλά τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο, κατά το τέλος Μαρτίου. Επικεντρώσου περισσότερο στην υγεία σου και στα πράγματα που πρέπει να κάνεις για να βελτιωθείς.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αυτή την περίοδο, όλα θα κυλήσουν ομαλά στη ζωή σου. Τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους γιατί είσαι προετοιμασμένος/η για οποιοδήποτε αποτέλεσμα, είτε θετικό είτε αρνητικό. Πιθανό είναι να μπορέσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σου επιτρέψουν να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές σου δυνατότητες. Από την άλλη, θα έχεις μια εξαιρετική σχέση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα στο οικογενειακό περιβάλλον, σε αντίθεση με τους προηγούμενους μήνες. Σε όλους τους τομείς θα υπάρξει μια βελτίωση, έστω και αργή, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα.

Πίθηκος

Αυτή την περίοδο, θα διαπρέψεις στο χώρο της εργασίας σου. Θα κάνεις νέους φίλους, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να βρεις την αληθινή αγάπη μέσα στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου, επίσης, θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι το να έχεις πίστη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου και να καταλάβεις πού είσαι καλός/η και πού όχι. Μόνο έτσι θα πιεστείς και θα γίνεις καλύτερος/η. Ποτέ μην συμβιβάζεσαι με τα λιγότερα. Αν και ο Μάρτιος θα ξεκινήσει με μια ενόχληση στην υγεία σου, προς τα μέσα του μήνα θα έχει αντιμετωπιστεί πλήρως.

Πετεινός

Αυτή την περίοδο, πρέπει να επικεντρωθείς περισσότερο στη βελτίωση των προσωπικών και επαγγελματικών σου σχέσεων. Είναι πολύ σημαντικό για σένα να έχεις ανθρώπους στη ζωή σου που σε προσέχουν, σε στηρίζουν και θα σε καθοδηγούν πάντα στον σωστό δρόμο. Στις συναναστροφές σου, να είσαι ειλικρινής, να λες αυτό που νιώθεις και σκέφτεσαι γιατί θα έχεις πολλά οφέλη, φρόντισε όμως να μην ξεπεράσεις τα όρια και φτάσεις στην αγένεια. Επίσης, γίνε κάποιος/α που μπορούν να εμπιστευτούν οι συνεργάτες, τα αγαπημένα πρόσωπα και οι φίλοι. Να είσαι αξιόπιστος/η και πρόθυμος/η να βοηθήσεις τους ανθρώπους που έχουν σημασία για σένα. Ίσως κάνεις και μια σημαντική επένδυση.

Σκύλος

Θα αντιμετωπίσεις διάφορα θέματα στις σχέσεις σου αυτή την περίοδο. Αν κάποια από αυτές δημιουργήθηκε πρόσφατα, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και καβγάδες που τελικά θα σας οδηγήσουν στο χωρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν θα σε ενδιαφέρει καθόλου το να βρεις ταίρι. Αν είσαι δεσμευμένος/η καιρό, θα αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα, λόγω της έλλειψης σωστής επικοινωνίας. Από την άλλη, τον Μάρτιο θα στριμωχτείς και οικονομικά κι ίσως σκεφτείς να κάνεις μια αλλαγή ή να ψάξεις και μια έξτρα δουλειά ή κάτι άλλο για να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Χοίρος

Αυτή την περίοδο θα χαρείς με την βελτίωση στα επαγγελματικά σου. Η πορεία σου αναμένεται ανοδική και τίποτα δεν θα σε κρατήσει πίσω γιατί είσαι αποφασισμένος/η να γίνεις ο/η καλύτερος/η, να πατήσεις και να παραμείνεις στην κορυφή. Έχεις ήδη κατά νου να κάνεις όποιες θυσίες απαιτούνται για να πετύχεις όλους τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου κι είσαι προετοιμασμένος/η. Η αφοσίωση και η συνέπειά σου θα είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν στο να τα καταφέρεις. Αν είσαι μαθητής ή σπουδάζεις, οι κόποι και το διάβασμά σου θα ανταμειφθούν. Να ξέρεις ότι ο κόσμος σου αλλάζει και αλλάζει προς τη θετική κατεύθυνση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved