Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζορικό Μάρτιο

Δες, αν και το δικό σου βρίσκεται ανάμεσά τους

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζορικό Μάρτιο

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης είναι κι ο πιο "περίεργος" και καθόλου τυχαία δεν είναι τα επίθετα "γδάρτης" και " κακός παλουκοκαύτης" που τον συνοδεύουν, χτυπώντας μας τα καμπανάκια και έχοντάς μας σε συνεχή επιφυλακή. Για συγκεκριμένα ζώδια, εγκυμονεί προβλήματα και εμπόδια, που ορισμένα από αυτά είναι αξεπέραστα. Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς ό,τι ανακύψει, με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Μάρτιο είναι τα εξής:

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΛΕΩΝ: Ζητείται ψυχραιμία

Με τον Άρη και την Αφροδίτη να αριβάρουν στις 6, απέναντί σου, το κλίμα στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, θα είναι τεταμένο και οι καβγάδες, οι αντιζηλίες και ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, αφού ό,τι κι αν κάνεις ή λες, θα δημιουργεί θέμα, ενώ αν διαμαρτυρηθείς ή περάσεις κι εσύ στην αντεπίθεση, θα κατηγορηθείς κιόλας. Μην ξεχνάς ότι και οι δυο τους θα κάνουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, οπότε τίποτε δε θεωρείται στάνταρ και καλό θα ήταν να προετοιμαστείς ψυχολογικά και πρακτικά για καταστάσεις που θα σε ξεπεράσουν και ενδεχομένως για οριστικές ρήξεις τόσο με κάποιο συνεργάτη ή συνάδελφο, όσο και με το υπάρχον ταίρι σου.



Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ό,τι του φανεί

Ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στον 4ο οίκο σου όλο το μήνα, εντείνοντας το κλίμα στο περιβάλλον σου, αφού με το παραμικρό θα ξεσπούν καβγάδες μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου, που σε αναγκάζουν να πάρεις τη θέση ή να βγαίνεις από τα ρούχα σου, από τις συχνές παρεμβάσεις τους στην προσωπική σου ζωή, ενώ πιθανοί είναι και οι τσακωμοί σε περιουσιακά θέματα, όπως επίσης και ζημιές στο σπίτι σου, τεχνικές εργασίες που θα χρειαστεί να κάνεις, αλλά και βλάβες του οικιακού σου εξοπλισμού. Από εκεί και πέρα, στο κάδρο μπαίνουν και οι σχέσεις σου, καθώς τα τετράγωνά τους με τον Ουρανό που έχει ρίξει άγκυρα στον 7ο οίκο σου, θα δημιουργήσουν εξ αιτίας των παραπάνω και κλυδωνισμούς με το ταίρι σου, οι οποίοι θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Μην αποκλείεις να σπάσει το σχοινί και το ίδιο ισχύει και για μια συνεργασία σου. Εκτός αν την κάνεις γυριστή εσύ γιατί δεν μπορείς πια τις τρέλες, τις παραξενιές και τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην κόψη του ξυραφιού

Με δεδομένο ότι θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι στη δουλειά που είσαι τώρα γιατί υπάρχει και η περίπτωση μέχρι να φύγει ο μήνας να μην αντέξεις, με τον Άρη και την Αφροδίτη στον 10ο οίκο σου και τις δυσμενείς τους όψεις με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, θα έχεις την αίσθηση ότι είσαι μόνιμα στην κόψη του ξυραφιού. Τα επεισόδια με το αφεντικό σου, οι έχθρες, οι αντιπαλότητες, ο έντονος ανταγωνισμός, η αδικία ή η καταπάτηση των δικαιωμάτων σου, αλλά και το φόρτωμα με επιπλέον ευθύνες και καθήκοντα είναι λογικό να δοκιμάσουν τα νεύρα και την υπομονή σου. Μάλιστα, από τις 17/3 και μετά η κατάσταση μπορεί να φτάσει στα άκρα και το γυαλί να σπάσει και να μην ξανακολλήσει. Το να αυτονομηθείς και να ξεκινήσεις κάτι δικό σου ή να αλλάξεις τελείως αντικείμενο είναι πολύ πιθανό, αν δεις ότι δεν έχεις μέλλον εκεί που εργάζεσαι. Η άλλη περίπτωση είναι να ρισκάρεις κάτι καινούργιο και ανατρεπτικό (αν σου βαστάει) κάνοντας την έκπληξη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντίο αυτοέλεγχε

Καβάλα στο άλογο ήσουν, με τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, να "μαστιγώνεις" αλύπητα όσους και όσες σου πάνε κόντρα, ωστόσο, τώρα θα πρέπει να ξεκαβαλικέψεις για να αντιμετωπίσεις αρκετές εξελίξεις στα οικονομικά και ερωτικά σου ζητήματα, καθώς τόσο ο Άρης, όσο και η Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου ανοίγουν την όρεξή σου και σε αναγκάζουν να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες σου. Έχεις και δίνεις, να μας πεις, τι γίνεται όμως, αν ο αυτοέλεγχος χαθεί και αρχίσεις να κάνεις παραπάνω έξοδα από τα προβλεπόμενα; Γιατί υπάρχει κι αυτή η περίπτωση και τότε το ισοζύγιο θα μπατάρει. Επίσης, παίζει να διεκδικήσεις το κάτι τις παραπάνω γιατί αυτά που παίρνεις δε σου φτάνουν ούτε για "ζήτω" και να πάρεις ένα ωραιότατο ΟΧΙ για απάντηση! Ακόμα χειρότερα, αν τεντωθεί το σχοινί από την πλευρά σου, να σπάσει μια συμφωνία και να βρεθείς ξεκρέμαστος. Κι επειδή, όπως έχεις διαπιστώσει, δεδομένο δεν είναι τίποτα, μετά τις 17, κόψε τις μαγκιές και τις βαρύγδουπες δηλώσεις γιατί δε θα σου βγουν, εκτός κι αν είσαι έτοιμος να την κάνεις γυριστή και αφήσεις κάγκελο τους πάντες...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώσε και μένα μπάρμπα

Ο τίτλος είναι ενδεικτικός για το τι σε περιμένει στον οικονομικό τομέα αφ' ενός, αφού όλοι (εφορία, τράπεζα, ασφάλεια) θα είναι με το χέρι απλωμένο και θα σου ζητούν να τους τα σκάσεις, κυρίως αν έχεις ανοιχτές παρτίδες μαζί τους, δηλαδή, δόσεις, δάνειο κλπ, κλπ, ενώ αν περιμένεις να κλείσει κάτι από αυτά, μεν θα τα καταφέρεις, αλλά θα αρχίσεις και να πληρώνεις. Πάρε-δώσε θα είναι η φάση, αλλά με περισσότερη έμφαση στο "δώσε". Αφ' ετέρου, ελκύεις και τις πέτρες και απαιτείται άθλος από την πλευρά σου για να συγκρατηθείς και να μην παρασυρθείς από όλους αυτούς τους πειρασμούς, ιδίως αν είσαι ήδη ζευγαρωμένος. Προσοχή όμως στις πεπονόφλουδες που θα είναι διάσπαρτες από τις 17 και μετά, αφού η ανώμαλη προσγείωση είναι μάλλον δεδομένη και οι δυσάρεστες εκπλήξεις θα διαδέχονται η μια την άλλη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved