Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Φεβρουάριος του 2022

Και όμως... Η ημέρα γέννησής σου αποκαλύπτει πώς θα πάει ο μήνας σου

Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Φεβρουάριος του 2022

Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις τι να περιμένεις από τον Φεβρουάριο, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)

Θα καταλάβεις αμέσως σε τι πρέπει να εστιάσεις και τι να κυνηγήσεις, τον Ιούνιο. Θα κάνεις μια μίνι απογραφή του τι έχει γίνει μέχρι τώρα στη ζωή σου, θα αντιληφθείς ότι χρειάζεται να γίνουν ορισμένες αλλαγές, θα αναθεωρήσεις τους στόχους σου και θα προχωρήσεις με μικρά, αλλά σταθερά βήματα. Το θέμα είναι να έχεις τον έλεγχο και να κάνεις ό,τι κάνεις, συνειδητά. Όσον αφορά στην υγεία σου, σώμα και πνεύμα να τα κρατήσεις καθαρά. Κάνε μια αποτοξίνωση, εμπλούτισε τη διατροφή σου με πολλά φρούτα και λαχανικά και φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο.

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να διαφημίσεις τον εαυτό σου ή το προϊόν σου. Για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα, ζήτησε τη γνώμη ανθρώπων που εμπιστεύεσαι απόλυτα, ώστε να είναι αντικειμενικοί και σε κατατοπίσουν στο πού θα χρειαστεί να ρίξεις το βάρος, ώστε να είσαι 100% σίγουρος ότι θα έχει η προσπάθειά σου αντίκρισμα. Συνολικά, ο Φεβρουάριος είναι ένας παραγωγικός μήνας και αν τον εκμεταλλευτείς, θα έχεις κέρδος όλη τη χρονιά. Όσον αφορά στην υγεία σου, απόφυγε τα αναψυκτικά και τα ποτά. Μπορεί να έχεις κάποιους πόνους στον ώμο, αλλά θα περάσουν από μόνοι τους. Η άσκηση σου είναι απαραίτητη, τουλάχιστον 5 ημέρες την εβδομάδα.

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)

Είναι ο ιδανικός μήνας για να κάνεις μια έρευνα αγοράς σε περίπτωση που θέλεις να αποκτήσεις κάτι. Επιπλέον, είναι και μια περίοδος προετοιμασίας για το απροσδόκητο ή το απίθανο, που οφείλεις να προνοήσεις. Δεν ξέρεις πάντα τι θα συμβεί την επόμενη μέρα, αλλά μπορείς να υιοθετήσεις μια άλλη νοοτροπία ώστε να αντέξεις πιθανά σκαμπανεβάσματα, να έχεις έτοιμη μια εναλλακτική λύση, ένα plan B, που θα σου επιτρέψει να ξανασταθείς γρήγορα στα πόδια σου και να ανταποκριθείς δυναμικά, ώστε να ξεπεράσεις το κάθε εμπόδιο ή αναποδιά. Όσον αφορά στην υγεία σου, μείνε μακριά από τηγανητά και λίπη γιατί δεν αποκλείονται ενοχλήσεις στο γαστρεντελογικό σου σύστημα.

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα αυξηθούν, ίσως χρειαστεί να παραστείς σε αρκετές συναντήσεις ή να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο ή συνέδριο, όλα αυτά όμως θα συμβάλλουν αρκετά στη βελτίωσή σου ή στο να δρομολογηθεί ένα έργο με επιτυχία. Είναι πιθανό να χρειαστεί να ταξιδέψεις εντός χώρας, να λύσεις κάποια συμφωνία ή αν είσαι επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας, να προσλάβεις κάποιους υπαλλήλους, πιο παραγωγικούς και αποτελεσματικούς. Απλώς χαλάρωσε και κάνε ένα βήμα τη φορά. Όσον αφορά στην υγεία σου, το υπερβολικό άγχος θα σου δημιουργήσει ενοχλήσεις, οπότε χρειάζεται να παραμείνεις ήρεμος και χαλαρός. Όταν στρεσάρεσαι, κάνε ένα διάλειμμα, πάρε βαθιές ανάσες ή πήγαινε μια βόλτα.

Αν γεννήθηκες την 5η, 14η ή 23η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 5 (του Ερμή)

Αρκετές πιέσεις και απαιτήσεις θα έχεις στη δουλειά σου και αν έχεις κάποιο υπεύθυνο πόστο να ξέρεις ότι όχι μόνο θα στρεσαριστείς εσύ, σε βαθμό εξουθένωσης αλλά κι όλοι οι υφιστάμενοί σου και πάλι οι "από πάνω" δε θα μείνουν ικανοποιημένοι. Μεγάλη στήριξη και παρηγοριά θα πάρεις είτε από τη σχέση σου είτε από τους φίλους σου, που θα βοηθήσουν στο να χαλαρώνεις και να μη σκέφτεσαι ό,τι συμβαίνει στον εργασιακό σου χώρο. Τον Φεβρουάριο θα υπάρξουν κρίσιμες κινήσεις και αποφάσεις, όμως το παν είναι να παραμείνεις ψύχραιμος. Όσον αφορά στην υγεία σου, μπορεί να έχεις ενοχλήσεις στο πεμπτικό σου ή να αυξηθούν τα επίπεδα χοληστερόλης σου, γι' αυτό να αποφεύγεις το βαρύ ή πρόχειρο φαγητό.

Αν γεννήθηκες την 6η, 15η ή 24η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 6 (της Αφροδίτης)

Πολλά θα ακούσεις κι άλλα τόσα θα σου εκμυστηρευτούν που θα ξυπνήσουν τη συμπόνια σου, είτε πρόκειται για πελάτες είτε για υπαλλήλους, συνεργάτες ή συναδέλφους σου, γι' αυτό είναι απαραίτητο να κάνεις στοχευμένες ερωτήσεις. Ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω για να παρατηρήσεις και να αναλύσεις μια κατάσταση, ώστε να καταλήξεις στη σωστή απόφαση. Επειδή θα ψάξεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις, θα χρειαστεί να αφήσεις τον εγωισμό σου στην άκρη και να λάβεις υπόψη τις ιδέες των άλλων. Γενικά πάντως ο Φεβρουάριος θα είναι ένας κερδοφόρος μήνας για σένα. Όσον αφορά στην υγεία σου, καλό θα ήταν να βάλεις το περπάτημα στη ζωή σου. Περπάτησε τουλάχιστον 30 λεπτά κάθε μέρα ή μετά από κάθε γεύμα για 10 λεπτά. Μείωσε τις ποσότητες του φαγητού σου. Μάθε να τρως πολλές φορές μέσα στη μέρα από λίγο και να πίνεις πολύ νερό.

Αν γεννήθηκες την 7η, 16η ή 25η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 7 (του Ποσειδώνα)

Ο Φεβρουάριος είναι ο κατάλληλος μήνας για να αναπτύξεις δεξιότητες, όπως συναισθηματική νοημοσύνη, επικοινωνία, ομαδικό πνεύμα, επίλυση προβλημάτων, δημιουργικότητα, διαχείριση χρόνου κ.λπ. Θα δεις επίσης την ταπεινοφροσύνη, την αυθεντικότητα, τη συμπόνια, την ευλυγισία σου να αναπτύσσονται και θα εμπνεύσεις κάποιους ανθρώπους να βάλουν όλο το είναι τους στη δουλειά ή σε ένα έργο που έχουν αναλάβει, ώστε να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν να ορίσεις μια μηνιαία συνάντηση με τους συνεργάτες ή το προσωπικό σου για να κάνετε τα πλάνα σας και να λύνετε τυχόν προβλήματα. Όσον αφορά στην υγεία σου, φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση, κάνε μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση μείνε μακριά από το πρόχειρο φαγητό.

Αν γεννήθηκες την 8η, 17η ή 26η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 8 (του Κρόνου)

Ο Φεβρουάριος σε βοηθά να έχεις μια ξεκάθαρη στρατηγική, με χρονοδιαγράμματα και στόχους, για να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό στα επαγγελματικά σου. Θα γίνεις πιο δυναικός και προσαρμοστικός, κάτι που ειναι απαραίτητο σε αυτό το ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Είναι σημαντικό να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά, να είσαι ευέλικτος και να προσαρμόζεσαι γρήγορα στις νέες συνθήκες, καθώς τα πράγματα μπορεί να αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας και θέλεις το κάτι παραπάνω από τους συνεργάτες ή τους υπαλλήλους σου, οφείλεις να τους εμπνεύσεις πίστη και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σου. Τέλος, αν θέλεις να μην έχεις θέματα με την υγεία σου, είναι συνετό να μειώσεις την πρόσληψη ζάχαρης και τα γαλακτοκομικά. Πίνε χλιαρό νερό με λεμόνι το πρωί, που θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις τον οργανισμό σου.

Αν γεννήθηκες την 9η, 18η ή 27η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 9 (του Άρη)

Γενικά, ο Φεβρουάριος θα είναι ένας παραγωγικός μήνας, όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, είτε έχεις δική σου δουλειά είτε είσαι υπάλληλος ή ανώτερο στέλεχος κάποιας επιχείρησης. Θα θέσεις και θα επικοινωνήσεις τους στόχους και τα σχέδιά σου, ώστε τα μέλη της ομάδας να κατανοήσουν ξεκάθαρα τι προσπαθεί να πετύχει η εταιρεία και να χρησιμοποιήσουν τα σωστά εργαλεία. Θα εστιάσεις στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης και τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσά σας, έτσι ώστε ο καθένας και η κάθε μια να βάλει τα δυνατά του. Θα τους εμπνεύσεις, θα δείξεις εμπιστοσύνη και θα μοιραστείτε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Όσον αφορά στην υγεία σου, το άγχος σου θα είναι αρκετό και η δουλειά αρκετή, αλλά φρόντισε να μείνεις μακριά από τηγανητά και πρόχειρο φαγητό, διαφορετικά είναι πιθανές εντερικές διαταραχές, φούσκωμα ή γαστρίτιδα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved