Τι λένε τα άστρα για τον Φεβρουάριο 2022;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Φεβρουάριο

Τι λένε τα άστρα για τον Φεβρουάριο 2022;

Ο Φεβρουάριος, μήνας των Ερωτευμένων και των Αποκριών, ξεκινά φορτσάτος, φέρνοντας αρκετές αλλαγές στο αστρολογικό σκηνικό, καθώς πολλοί πλανήτες θα αλλάξουν πόστο. Ας πάμε, να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για τον πρώτο μήνα του έτους:

- Η Νέα Σελήνη του μήνα 01/01, 07:45 ώρα, στις 12° 19’ του Υδροχόου έρχεται να κλείσει κύκλους και... ημικύκλια και να επιβάλλει την καινούργια... τάξη πραγμάτων σε σας, πρώτα απ’ όλα, τους Υδροχόους και μετά στους Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς, αλλάζοντας τελείως τα δεδομένα στον επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό σας τομέα. Απρόσμενες εξελίξεις είναι στο μενού, αλλά και εμπόδια και καθηστερήσεις ενώ μεταβολές στα οικονομικά θα υπάρξουν σε σας τους Καρκίνους και Αιγόκερους. Μπορεί από πρώτοι να έρθετε τελευταίοι και το αντίθετο, σεξουαλικά πάντως θα βιώσετε αρκετές εμπειρίες είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες. Κριοί και Ζυγοί ο έρωτας μάλλον θα σας χτυπήσει κατακούτελα και ή που θα σας αφήσει στον τόπο ή που θα σας στείλει στον 7ο ουρανό, ενώ Δίδυμοι και Τοξότες θα ανοίξετε τα φτερά σας για καινούργιες περιπέτειες, πιθανόν και για άλλα μέρη.

- Ο Ερμής, στις 15/2, 11:53 πμ, ξαναπερνά στον Υδροχόο και γεμίζει εμπνεύσεις, ιδέες και εξωστρέφεια πρωτίστως εσάς τους εκπροσώπους του συγκεκριμένου ζωδίου, αλλά και τους Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε κάτι δημιουργικό και πρωτότυπο, να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας και να αγοράσετε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό ή το αγαπημένο σας gadget! Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό, γίνετε εφευρετικοί, βρείτε τρόπους και λύσεις ασυνήθιστες για τα θέματά σας και μην προσπαθήσετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη γιατί δε θα σας βγει! Τώρα αν κάποιοι από σας συναντήσετε παραδοξότητα και εκκεντρικότητα στις επαφές σας, λίγο υπομονή! Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα βρείτε λύσεις, αλλά και τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας κι εσείς Κριοί και Ζυγοί θα γνωριστείτε με ένα σωρό κόσμο και -γιατί όχι;- θα βρείτε και αυτόν/η που σας ταιριάζει, αν είστε ελεύθεροι κι ωραίοι.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 16/02, 18:56 ώρα Ελλάδας, στις 27° 59’ του Λέοντα, οπότε Λιοντάρια, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί πρέπει να είστε αρκετά χαρούμενοι που θα έχετε την ευκαιρία να ξεφορτωθείτε πρόσωπα και καταστάσεις με συνοπτικές διαδικασίες, που τόσο καιρό δεν τολμούσατε, αλλά δεν κάνατε κάποια ουσιαστική κίνηση. Εντάξει, θα υπάρξει μια αναταραχή, για ορισμένους από σας του Σταθερού σταυρού που δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα, από τη στιγμή όμως που δεν αποφασίζετε να κάνετε εσείς το άλμα μπροστά, είναι φυσικό κι επόμενο να εμφανιστεί κάποιος και να σας σπρώξει. Στο χέρι σας είναι λοιπόν να κλείσετε τα μάτια, να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε ψηλά! Σε ερωτική και οικονομική ανασύνταξη αναμένεται να περάσετε κι εσείς Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί κι όσο πιο σύντομα κουνήσετε το μαντίλι σε πρόσωπα και καταστάσεις, που σας κρατούν στο μέτριο, τόσο αυξάνοντα οι πιθανότητες να γυρίσει η τύχη σας προς το καλύτερο.

- Ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς στις 18/02,18:43 μμ, δίνοντας κυρίως σε σας Ψάρια τη δυνατότητα να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις με το δικό σας απαλό, αόρατο, ανεπαίσθητο και ειρηνικό τρόπο. Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες θα τα χάσετε λίγο με το πέπλο συναισθηματισμού και ευαισθησίας που θα σας καλύψει, αλλά καλό θα σας κάνει να δείτε και την άλλη πλευρά, τη θετική, στις σχέσεις, τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας. Λέοντες και Υδροχόοι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά σας -ή τουλάχιστον αυτό θέλετε- αλλά θα σας καίνε πόθοι και επιθυμίες. Σκορπιοί και Ταύροι ερωτικά θα δώσετε τα ρέστα σας. Αιγόκεροι και Καρκίνοι όποια εικόνα θέλετε θα πλασάρετε και θα αρέσετε κιόλας!

- Ο Άρης θα παραμείνει όλον τον Φεβρουάριο στον Αιγόκερω, αναστατώνοντας τις ζωές Κριών, Ζυγών και Καρκίνων, που οφείλουν να παραμείνουν στις επάλξεις, ενώ Δίδυμοι και Τοξότες να διαφυλάξουν τα κεκτημένα τους και τα δικαιώματά τους. Παρθένοι και Ιχθύες μη δίνετε θάρρος στον χωριάτη, αν δε θέλετε να σας ανέβει στο κρεβάτι.

- H Αφροδίτη, επίσης, θα παραμείνει στον Αιγόκερω, αυτή τη φορά όμως θα μοιράσει απλόχερα και χωρίς εμπόδια τα δώρα της!

Αρκετά γεγονότα και εξελίξεις θα έχει ο Φεβρουάριος, όμως όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved