Astroquotes Φεβρουαρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Astroquotes Φεβρουαρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Ο Ήλιος πέρασε στον Υδροχόο τα ξημερώματα της 20ης Ιανουαρίου (04:39:26 γράφει το ρολόι), με ένα σφίξιμο στην καρδιά, αφού ξέρει τι τον περιμένει πάνω-κάτω.

Η Πανσέληνος, στις 16 Φεβρουαρίου δεν παίζει τίμια, αφού έχει για κρυφό χαρτί τον αστρικό Ποσειδώνα, που σημαίνει ότι άλλο βλέπεις κι άλλο είναι. Θα σε φλομώσουν στο ψέμα ξανά δύστυχε ονειρευτή, που όλο βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο κι όλο αδειάζει.

Ω ρε μάνα μου, αναφωνούν από κοινού κι αυτή τη φορά η γιορτή των ερωτευμένων στις 14 είναι μπουκιά και συγχώριο. Το πάρτι θα κορυφωθεί στις 16 κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι κι έχει και συνέχεια. Στις 29 Ιανουαρίου βέβαια η Ωραία επανέρχεται σε ορθή φορά, με τους/τις πρώην να ρίχνουν μαύρο κλάμα. Πάει, αυτό ήταν, όποιος/α πρόλαβε, πρόλαβε…

Όπως ίσως θα κατάλαβες όλα τα μωρά είναι στην πίστα, μόνον ο Δίας κάνει το ρεπό του, αφού τον ερχόμενο μήνα θα ανοίξουν οι δουλειές του και πρέπει να ξεκουραστεί κι αυτός. Για την ώρα, δύο εξάγωνα κάνει όλα κι όλα, το ένα με τον Άρη και το άλλο με τον Ουρανό, λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του Υδροχόου και πάει για τους Ιχθύς. Από το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα, θα πεις αλλά μην ποντάρεις και πολλά στο Χοντρό για αυτόν τον μήνα, που σημαίνει εσύ με την αξία σου κι όχι με ξένες πλάτες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

Δες στη photo gallery που ακολουθεί τη φράση-κλειδί του ζωδίου σου για τον Φεβρουάριο!

Διάβασε και τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου ΕΔΩ!!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved