Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Φεβρουάριο

Ο Ιχθύς και ο Υδροχόος είναι κάποιοι από αυτούς που θα χαμογελάσουν πλατιά

Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Φεβρουάριο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Φεβρουάριο, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα ικανοποιήσει από πολλές απόψεις. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Φεβρουάριο είναι τα εξής:

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ μάλλον θα βρεθείς στο απυρόβλητο αυτόν τον μήνα κι αν εξαιρέσεις ένα καλό ξεσκαρτάρισμα σε φιλίες, παρέες, ομάδες, συναδέλφους κλπ που συμμετέχεις, που στο φινάλε σου χρειαζόταν, για να απομακρύνεις τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σου ή αυτούς που σε θεωρούν προϊόν εκμετάλλευσης, κάτι αρνητικό δε θα προκύψει. Μην ξεχνάς ότι ο Δίας είναι με το μέρος σου και πιθανή αναποδιά να σου προκύψει, θα είναι για το καλό σου. Από την άλλη, λεφτάκια θα έχεις, τα προσωπικά και τα ερωτικά σου θα πάνε ρολόι, οικογενειακά ζητήματα θα διευθετηθούν, ενώ ένα ζήτημα σχετικό με το σπίτι ή ένα ακίνητο θα έχει θετικές εξελίξεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσύ θα συγχιστείς την πρώτη μέρα του Φλεβάρη και μετά, πάλι στις 25. Όλον τον υπόλοιπο μήνα θα κάνεις πραγματική επέλαση, με όρεξη μεγάλη για να πετύχεις προσωπικούς και άλλους στόχους, έντονη δημιουργικότητα, ευκαιρίες για έρωτες φρέσκους και αναζωογονητικούς. Στα οικονομικά σου δε θα πάσχεις, αντίθετα, ίσως ανοίξει ο δρόμος για νέες συμφωνίες, κέρδη ή καινούργια μια πηγή εσόδων. Η έλξη σου θεωρείται δεδομένη, οπότε και σεξουαλικά θα είσαι στα καλύτερά σου, ενώ δεν αποκλείεται και οι κρυφοί εχθροί, αντίπαλοι ή ανταγωνιστές σου να κάνουν κίνηση, έτσι όμως θα φανερωθούν και θα ξέρεις από πού θα πρέπει να φυλάγεσαι. Όχι ότι κι εσύ δε μπορείς να κινηθείς μυστικά και να φέρεις καίριο χτύπημα....

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπερβολικά δραστήριος θα είσαι αυτόν τον μήνα, με τον Άρη στο ζώδιό σου! Το μαχαίρι και το πεπόνι θα έχεις στα χέρια σου, θα λύνεις και θα δένεις και οι στόχοι θα πετυχαίνονται ο ένας μετά τον άλλο. Σαφώς θα έχεις και μια χασούρα, αλλά τι να σου πουν εσένα οι δυσκολίες, τα εμπόδια και η κούραση; Αυτά τα έχεις για πρωινό. Το θέμα είναι ότι πολλά από αυτά θα έχεις το σθένος να τα ξεπερνάς με χαρακτηριστική ευκολία και θα πηγαίνεις παρακάτω. Κι από σεξαπίλ! Άφθονο! Όταν ο Άρης θα έρθει σε απόσταση αναπνοής από την Αφροδίτη τότε θα καταλάβουν όλοι τι εστί παθιασμένος και ερωτιάρης Αιγόκερως!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Φεβρουάριος φέρνει κάποιες ανατροπές, όσον αφορά στη δουλειά και τα επαγγελματικά σου, όμως μπορεί το σύμπαν να σε σπρώχνει σε μια ρότα που θεωρεί ότι είναι η σωστή για σένα, όπου μπορείς να αποδόσεις τα περισσότερα. Νέο πεδίο δόξης λαμπρό αναμένεται να εμφανιστεί ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να αντιμετωπίσεις την κάθε πρόκληση, ενώ είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο-κλειδί να σου αναθέσει ένα έργο, το οποίο, αν και απαιτητικό ή καινούργιο για σένα, να σου φέρει την επιτυχία και την αναγνώριση που ζητάς αλλά και επιπλέον κέρδη. Ερωτικά θα λάμψεις, κοινωνικά θα κάνεις νέα ανοίγματα, ίσως ασχοληθείς και με ένα καινούργιο ενδιαφέρον. Μια χαρά!!!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved