Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Σε αυτά τα ζώδια θα φέρει ανατροπές και αναπάντεχες εξελίξεις

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Σε αυτά τα ζώδια θα φέρει ανατροπές και αναπάντεχες εξελίξεις

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου γίνεται την 1η του μήνα, 07:45 ώρα Ελλάδας, στις 12° 19’ του Υδροχόου. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους), κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το β' δεκαήμερο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η έντονη παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο, καθώς σχεδόν δυο μέρες πριν τετραγώνισε τον Ήλιο στον Υδροχόο, είναι αυτή που θα φέρει μεγάλες αλλαγές, ανακατατάξεις κι ανατροπές στις ζωές κάποιων ζωδίων, που θα αναγκαστούν στο να πάρουν αποφάσεις ή να κάνουν κινήσεις, τις οποίες μέχρι πρότινος δίσταζαν. Από την άλλη, θα υπάρξουν και μεγάλες αντιδράσεις κι αντιστάσεις, που πιθανόν να προκαλέσουν τσακωμούς, ακόμα και ρήξεις. Από την άλλη και ο Κρόνος στον Υδροχόο είναι αρκετά κοντά και αυτός με τη σειρά του θα δημιουργήσει αρκετά εμπόδια και προβλήματα.

Ας δούμε ποια ζώδια θα έχουν ανατροπές και αναπάντεχες εξελίξεις στη ζωή τους:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μια οποιαδήποτε άλλη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε απογείωνε και θα σε έφερνε εκεί που θα ήθελες να είσαι. Ωστόσο, τούτη εδώ, με τον Ουρανό παρόντα και τον Κρόνο από δίπλα, θα σε προσγειώσει απότομα και να σε κάνει να μαζευτείς. Ό,τι δεν επιθυμείς, συμβαίνει κι ό,τι κυνηγάς, δε σου κάθεται! Αλλά, μην παραξενεύεσαι, αφού ξέρεις από πρώτο χέρι τι σημαίνουν όλα αυτά. Το σίγουρο είναι ότι προβλήματα θα έχεις πολλά, από τη μεριά κυρίως της οικογένειάς σου, που είτε θα σου φρενάρει σχέδια που θεωρούνται πολύ προχωρημένα ή χωρίς καμία δόση πραγματικότητας είτε θα εμφανιστεί πρόβλημα σε κάποιο μέλος ή το σπίτι σου και θα σε αναγκάσει να τα αλλάξεις. Να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά ώστε να προσαρμοστείς στα καινούργια δεδομένα, γιατί από θεωρία είσαι καλός σε ό,τι αφορά στους άλλους, σε σένα όμως ισχύει το "δάσκαλε που δίδασκες"...

ΛΕΩΝ ♌

Πολύ σημαντική για σένα είναι αυτή η Νέα Σελήνη, που γίνεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο, καθώς θα βιώσεις απίθανα και ξαφνικά περιστατικά που θα προκαλέσουν αναστάτωση στις σχέσεις σου. Προβλήματα συνεννόησης, αντιδράσεις και τάσεις ανεξαρτητοποίησης θα σε κάνουν κάποια στιγμή να απηυδήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου ξεφουρνίσουν και ένα "δεν αντέχω άλλο, πνίγομαι" και να σε αφήσουν σύξυλο. Άκρη δε θα μπορείς να βγάλεις, αφού θα έχεις να κάνεις με ένα σωρό αντιφάσεις, εκκεντρικότητες, προκλητικότητα και παραξενιές, γι' αυτό και κάθε σου προσπάθεια εξεύρεσης μιας λύσης από κοινού θα βρει σε τοίχο. Αν μάλιστα επιμείνεις, πολύ πιθανό να υπάρξουν και οριστική διακοπή ή χωρισμός. Αποφάσεις και σπασμωδικές κινήσεις καλύτερα να τις αποφύγεις πάντως γιατί θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Από τη μια η Νέα Σελήνη και Κρόνο στον 10ο οίκο σου, από την άλλη ο Ουρανός στο ζώδιό σου να βάζει το χεράκι του, να είσαι σχεδόν βέβαιος ότι για τίποτα δεν πρέπει να είσαι βέβαιος, κυρίως όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, που οι ισορροπίες είναι λεπτές και ανά πάσα ώρα μπορεί να βρεθείς από δήμαρχος... κλητήρας ή και το ανάποδο. Στην παρούσα φάση, οφείλεις να είσαι alert και να αντιδράσεις άμεσα. Θα υπάρξουν αλλαγές που θα σε αιφνιδιάσουν ή γεγονότα που θα σε φέρουν προ τετελεσμένου, οπότε το να χάσεις την ψυχραιμία σου είναι το πιο εύκολο, ακόμα και να φτάσεις στο σημείο να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις. Ίσως όμως να ήρθε η στιγμή να κάνεις την έκπληξη και όχι μόνο να μουλαρώσεις, αλλά να περάσει και το δικό σου, έστω και με το ζόρι. Εκτός αν έχεις έτοιμη εναλλακτική και αποχαιρετήσεις, αφήνοντας τους πάντες άναυδους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Απρόοπτα και ενδεχομένως δυσάρεστα γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σου φέρνει η Νέα Σελήνη, παρέα με τον Κρόνο στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Τα θέματα που θα ανακύψουν είναι αρκετά, τα οποία θα σε αναγκάσουν να ξεχάσεις τα δικά σου και να ασχοληθείς είτε με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου και τα προβλήματά του είτε με το να τρέχεις τελευταία στιγμή να σβήσεις φωτιές που θα ανάψουν και κινδυνεύουν να τινάξουν στον αέρα κάθε συνοχή και ενότητα. Αλλαγές, βλάβες, αναγκαστικές μετακομίσεις ή φιλοξενίες θα σε πάρουν στο κατώπι και εννοείται ότι θα σε επηρεάσουν συναισθηματικά. Εννοείται ότι και στις σχέσεις σου θα έχει επίδραση, κυρίως την ερωτική/συντροφική σου, με ξαφνικά ξεσπάσματα από το ταίρι σου και κατηγορίες για το τρελάδικο που επικρατεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Σεξ και χρήματα θα είναι αυτά που θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σου με Νέα Σελήνη και Κρόνο στον 8ο οίκο σου και οι κινήσεις σου, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οφείλουν να είναι γρήγορες και με γνώμονα τη λογική, προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις που πραγματικά θα είναι αρκετές και ορισμένες από αυτές θα σε ξεπεράσουν. Επιπλέον, να ξέρεις ότι είτε θα αιφνιδιάσεις εσύ είτε θα αιφνιδιαστείς από γεγονότα και αλλαγές, γι' αυτό προτίμησε το πρώτο, για να έχεις τη λιγότερη χασούρα. Υπάρχει κι η περίπτωση να εμφανιστεί στο δρόμο σου κάποιος/α που διαφέρει από τα μέχρι τώρα στάνταρ σου και θα σε αναστατώσει με τη θετική ή την αρνητική έννοια του όρου, όπως επίσης και ένας έρωτας κεραυνοβόλος, αλλά με σύντομη ημερομηνία λήξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με τον Ουρανό στον 5ο σου και τη Νέα Σελήνη με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό σου οίκο το να μην προκληθεί αναστάτωση στα ερωτικά σου και να πάνε όλα όπως τα σχεδίαζες, απλά, δε γίνεται. Το αστείο μάλιστα είναι ότι άλλο πρόσωπο θα θέλεις, άλλο θα ξετρελαθεί μαζί σου ή αυτό που δεν του έδινες καμία σημασία, τώρα μπορεί και να το σκέφτεσαι σοβαρά. Το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και σταθερό κι εκεί που ήσουν μόνος, ενδέχεται να ζευγαρώσεις ή και το ανάποδο. Το ίδιο εύκολα ίσως μεταβληθεί και η κατάσταση στα οικονομικά σου με μια ξαφνική ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου, ένα κέρδος ή ένα απρόσμενο έξοδο που θα σε βγάλει εκτός προγράμματος. Όπως καταλαβαίνεις, το να έχεις άμεσες αντιδράσεις και να κάνεις συγκεκριμένες αλλαγές, όπου νιώθεις ότι χρειάζονται, μάλλον είναι το πιο ασφαλές, στην παρούσα φάση.

Διάβασε επίσης:

Μηνιαίες Προβλέψεις από 21/01 έως 18/02: Μην ποντάρεις σε τίποτα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved