Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο 2022;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Ιανουάριο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο 2022;

Καλή χρονιά φίλοι και φίλες, με αγάπη, υγεία και αφθονία!

Ο Ιανουάριος ξεκινά φορτσάτος, φέρνοντας αρκετές αλλαγές στο αστρολογικό σκηνικό, καθώς πολλοί πλανήτες θα αλλάξουν πόστο. Ας πάμε, να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για τον πρώτο μήνα του έτους:

- Ο Ερμής, στις 2/1, 9:10 πμ, περνά στον Υδροχόο όπου θα βομβαρδίζει με άπειρες και ξεχωριστές ιδέες εσάς τους Νεροκουβαλητές, αλλά και τους Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς. Το να συνταχτείτε με τους λοιπούς δε θα σας ωφελήσει. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να δείξετε πόσο μπροστά είστε με αποφάσεις και κινήσεις που θα εκπλήξουν ευχάριστα και θα κάνουν τη διαφορά. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα ακονίσετε το μυαλό σας για να βρείτε λύσεις, αλλά και τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας. Δίδυμοι και Τοξότες θα είστε συνεχώς στη γύρα και επικοινωνιακά θα πάρετε φωτιά, ενώ Ζυγοί και Κριοί θα γνωριστείτε και με τις... πέτρες. Όλα αυτά τα όμορφα θα συμβούν μέχρι τις 13/1 που θα αρχίσει να φρενάρει για να γυρίσει ανάδρομος από τις 15 έως τις 5/2! Μάλιστα, πηγαίνοντας όλο και πιο πίσω, θα αλλάξει και ζώδιο και θα φτάσει έως τις 24 μοίρες του Αιγόκερω, προκαλώντας προβλήματα στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και γενικότερα στην καθημερινότητα όλων των ζωδίων, αλλά κυρίως των Σταθερών και των Παρορμητικών.

- Η Νέα Σελήνη του μήνα 02/01, 20:34 ώρα Ελλάδας, στις 12° 20’ του Αιγόκερω έρχεται να πείσει εσάς, Αιγόκερους, Κριούς, Ζυγούς και Καρκίνους ότι ό,τι έγινε στο παρελθόν, έγινε και τέλειωσε. Σημασία έχει από δω και πέρα τι θα κάνετε, ώστε να ανοίξετε έναν καινούργιο κύκλο «εργασιών» πάνω στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Καλείστε να δημιουργήσετε νέες σχέσεις που δε θα βασίζονται στο συναίσθημα της στιγμής και θα στοχεύουν στη χρονική διάρκεια και τη σταθερότητα, ενώ η όποια απόφαση για γάμο ή συμβίωση θα παρθεί μετά από αρκετή σκέψη. Συνεργασίες και συνεταιρισμοί πρέπει να γίνουν με γνώμονα τις αμοιβαίες εξυπηρετήσεις, το κοινό συμφέρον και φυσικά την καταξίωση. Από δίπλα κι εσείς οι Παρθένοι και Ιχθύες, που θα «χτυπηθείτε» στον τομέα των ερώτων και διαπροσωπικών σας σχέσεων, Ταύροι και Σκορπιοί που θα κάνετε συγκεκριμένα ανοίγματα και γνωριμίες, Τοξότες και Δίδυμοι που εξαναγκάζεστε να διευθετήσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

-Η πρώτη Πανσέληνος του 2022 γίνεται 18/01, 01:48 ώρα Ελλάδας, 27° 50’ του Καρκίνου, δίνοντας μια έξτρα ώθηση σε σας τους Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς για να διευθετήσετε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Συγκεντρώστε, λοιπόν, την ενέργειά της, ανασκουμπωθείτε και ξεκινήστε τα έργα. Αυτή η Πανσέληνος θα σας βάλει στη μέση μιας μάχης ανάμεσα στο συναίσθημα και το ρεαλισμό, την καρδιά και το μυαλό, δυσκολεύοντας αρκετά τις αποφάσεις σας, όμως το κλειδί είναι να κρατήσετε το μέτρο και να κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό, ανεξάρτητα αν στενοχωρήσετε κάποιους. Προσοχή στα οικονομικά και στα ερωτικά σας πρέπει να δείξετε εσείς οι Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες και ό,τι απόφαση είναι να πάρετε να το κάνετε άμεσα, αλλιώς θα αποφασίσει η... ζωή για σας και δε θα σας αρέσει.

- Ο Ήλιος στις 20/1, 4:39 πμ, μπαίνει στον Υδροχόο, δίνοντας κυρίως σε σας τους Υδροχόους τη δυνατότητα να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα στα πράγματα. Η επαναστατικότητα, η ανεξαρτησία, η έκπληξη και το φιλελεύθερο πνεύμα του ζωδίου μάλλον θα αναστατώσουν εσάς τους Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους, καθώς δε σας αρέσουν οι απότομες αλλαγές στις σχέσεις, τις συνεργασίες στο οικογενειακό και το επαγγελματικό περιβάλλον. Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα ασχοληθείτε επισταμένως με οικονομικά σας, όπου μπορεί να δείτε και μια απότομη μεταβολή προς τα πάνω, που θα σας βοηθήσει αρκετά. Εσάς, τους Ζυγούς και τους Κριούς θα σας ανακατέψει την ερωτική τράπουλα, ενώ εσάς τους Διδύμους και Τοξότες θα σας κάνει αρκετά δημοφιλείς!

- Ο Άρης στις 24/1, 14:53, περνά στον Αιγόκερω, και εσείς τα Κατσίκια που μαζεύατε τόσο καιρό ενέργεια, τώρα αναλαμβάνετε δράση και θα τη διοχετεύσετε για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, σαρώνοντας εμπόδια, ανταγωνιστές και εχθρούς. Από την άλλη όμως, εσείς, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι οφείλετε να είστε ετοιμοπόλεμοι γιατί θα βάλλεστε από παντού, τόσο στη σχέση σας, όσο και στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα. Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθήστε να μην ανοίγεστε και να διατηρήσετε τον έλεγχο γιατί θα εκτεθείτε υλικά και συναισθηματικά. Παρθένοι και Ιχθύες η έντονη κοινωνική ζωή θα σας φέρει και ερωτικές γνωριμίες και αρκετές περιπέτειες, αλλά όχι το πολυπόθητο «άραγμα». Αλλά, όπως και να 'χει, προσέξτε τα άτομα που μπλέκεστε!

- H Αφροδίτη μέχρι τις 30/1 θα παραμείνει ανάδρομη, φτάνοντας στις 11° 07 του Αιγόκερω, οπότε λογικό είναι να υπάρξουν κωλύματα και καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα, επαναπροσδιορισμοί, επανεξετάσεις, επανασυνδέσεις και επιστροφές (ενιότε και καταστροφές) σε παλιές αγάπες. Υπομονή, λοιπόν, έως τις 31, που θα έρθει στα ίσια της!

Είπαμε και αρχικά, πλούσιος σε γεγονότα και εξελίξεις θα είναι ο Ιανουάριος, όμως όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2022!

Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το 2022

Αυτά θα είναι τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια το 2022

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved