Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο 2021;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Δεκέμβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο 2021;

Ο Δεκέμβριος, εκτός από τα Χριστούγεννα, έχει στο σάκκο του και αλλαγές στο αστρολογικό σκηνικό, καθώς αρκετοί πλανήτες θα αλλάξουν πόστο. Ας πάμε, να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα γι’ αυτόν:

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 04/12/, 09:40 ώρα Ελλάδας, στις 12° 22’ του Τοξότη και είναι ταυτόχρονα και Ολική έκλειψη Ηλίου. Θα βοηθήσει τα μέγιστα εσάς του Κενταύρους να κλείσετε τους παλιούς λογαριασμούς σας και να ανοίξετε μια καινούργια σελίδα στα προσωπικά σας, ενώ εσείς Διδύμοι, Παρθένοι και Ιχθύες οφείλετε να προετοιμαστείτε για καταιγισμό εξελίξεων σε σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμούς, επαγγελματικά, οικογενειακά και θέματα σπιτιού, που μπορεί να αλλάξουν μορφή ή να αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε κάποια πλάνα σας και να πάτε για άλλα. Προσέξτε όμως και μη βιάζεστε γιατί το αντίκτυπο των όποιων αποφάσεων ή κινήσεών σας θα έχει διάρκεια 6 μήνων. Το ίδιο ισχύει και για σας τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσον αφορά στον οικονομικό και σεξουαλικό σας τομέα, αλλά και για σας τους Λέοντες και τους Υδροχόους στα ερωτικά, τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές.

- Ο Άρης στις 13/12, 11:53 περνά στον Τοξότη, οπότε αγαπητοί Κένταυροι θα αναπτύξετε και τρελές ταχύτητες και θα δραστηριοποιηθείτε σε όλους τους τομείς, ιδιαιτέρως όμως στον προσωπικό. Ζόρι θα τραβήξετε εσείς οι Δίδυμοι με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αφού οι εντάσεις, οι διχογνωμίες και ενδεχομένως οι ρήξεις θα είναι αρκετές, εσείς οι Παρθένοι με το σπίτι ή την οικογένειά σας κι εσείς οι Ιχθύες με τα επαγγελματικά σας. Λέοντες και Κριοί, το φλογερό σας ταμπεραμέντο θα σας κάνει το επίκεντρο και θα κάψετε καρδιές. Ταύροι και Σκορπιοί, ελέγξτε την σεξουαλικότητα και την καταναλωτική σας μανία και κρατήστε γερά τα λουριά στα οικονομικά σας γιατί το ματς Έσοδα-Έξοδα είναι αμφίρροπο και γέρνει προς το 2πλό.

- Ο Ερμής την ίδια μέρα (13/12), 19:52, μπαίνει στον Αιγόκερω, οπότε κάθε απόφαση, συμπεριφορά και κίνηση θα είναι με συγκεκριμένο στόχο και κατόπιν ώριμης σκέψης. Συμφωνίες, συνεργασίες, δάνεια, αγορές και μισθολόγια θα εξεταστούν με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα και τίποτα δε θα αφήνεται στην τύχη. Εσείς οι Αιγόκεροι, βέβαια, πάντα έτσι είστε, οπότε δε θα αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά σας, όμως Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί θα νιώσετε μια πίεση, αφού παρορμήσεις, ενθουσιασμός, αναποφασιστικότητα και συναισθηματικές προσεγγίσεις θα έχουν συνέπειες. Σκορπιοί και Ταύροι είναι η κατάλληλη εποχή να διευθετήσετε γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, ενώ εσείς Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες οικονομικές και ερωτικές ή φιλικές.

- H Αφροδίτη, στις 19/12 θα είναι σε στάση και στις 21/12 θα γυρίσει ανάδρομη, μέχρι τις 30/1, που θα φτάσει στις 11° 07' του Αιγόκερω, ανακατεύοντας την τράπουλα των ερωτικών σε σας τους Αιγόκερους και Καρκίνους, κυρίως να είστε ελεύθεροι και ωραίοι, μιας και φρενάρει ό,τι καλό είχατε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, αλλά και επαναφέρει «παλιές αγάπες», προκαλώντας σας μια σύγχυση. Μια αναστολή θα επέλθει στα επαγγελματικά ή κάποια θέματα σπιτιού ή κληρονομικά σας για εσάς τους Κριούς και τους Ζυγούς, ενώ εσείς Τοξότες και Δίδυμοι θα περιμένετε πολύ για να εισπράξετε κάποια χρήματα που θέλατε, αλλά μπορεί να πάρετε κάποια που θεωρούσατε πλέον «χαμένα» ή τα είχατε ξεγράψει. Το ίδιο θα γίνει και στα σεξουαλικά σας... Από αλλού περιμένετε προκοπή, άλλοι/ες θα σας ξαναθυμηθούν και θα σας εμφανιστούν άξαφνα, ζητώντας σας μια ακόμα ευκαιρία. Παρθένοι και Ιχθύες, πάνω κάτω τα ίδια, αλλά εσείς είστε πιο επιρρεπείς στο να ξανασμίξετε, όπως και να συναντήσετε φίλους και γνωστούς που είχατε χρόνια να δείτε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

-Η τελευταία Πανσέληνος του 2021 που γίνεται 19/12, 06:34 ώρα Ελλάδας, θα βοηθήσει αρκετά, ώστε να μπορέσετε εσείς Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες να ασχοληθείτε αποκλειστικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με τα τρέχοντα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα. Όμως, εξ αιτίας του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη, θα αναγκαστείτε να καταπιαστείτε και με παλιότερες υποθέσεις, σχέσεις, συνεργασίες, συντρόφους, ζητήματα που είχατε «παγώσει», ακόμα και του σπιτιού ή της οικογένειάς σας. Ταύροι και Σκορπιοί επιδείξτε ευελιξία στα οικονομικά σας και μην στοχεύετε μόνο στα πολλά, αλλά και στο πώς θα εξασφαλίσετε αυτά που έχετε. Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι απλωθείτε όσο σας παίρνει, κάντε τα κονέ σας και γοητεύστε τα πλήθη με την παρουσία σας. Από γνωριμίες, δε, άλλο τίποτα!

- Ο Ήλιος στις 21/12, 17:59, μπαίνει στον Αιγόκερω, φέρνοντας μαζί του και την πιο μεγάλη νύχτα, σε διάρκεια, καθώς έχουμε την επίσημη έναρξη του Χειμερινού Ηλιοστασίου. Εσείς οι Αιγόκεροι θα αρχίσετε να καμαρώνετε και να παίρνετε τα πάνω σας, αφού ξέρετε ότι θα πρωτοστατείτε και έναν μήνα και προετοιμασμένοι -από πάντα- θα αναλάβετε πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί δείξτε συνέπεια, υπευθυνότητα αλλά και προθυμία να βάλετε κάτω κάποια κακώς κείμενα στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν. Ταύροι και Παρθένοι τι πρόβλημα να έχετε; Τον πραγματικό εαυτό σας θα βγάλετε και θα κερδίσετε εντυπώσεις (αλλά και καρδιές) με την αξιοπιστία και τη σταθερότητά σας. Δίδυμοι και Τοξότες θα πάρετε στα σοβαρά τις ερωτικοσεξουαλικές και οικονομικές σας υποθέσεις και θα κάνετε ανάλογες κινήσεις.

-Ο Δίας στις 29/12, 6:09 πμ, εγκαταλείπει οριστικά τον Υδροχόο και περνά στους Ιχθύες, φέρνοντας χαρά μεγάλη πρώτα σε σας τα Ψαρια αλλά και τη δυνατότητα για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Χαλαροί, ανέμελοι και ασυννέφιαστοι, τίποτα δε φαίνεται να στέκεται εμπόδιο στα πλάνα σας κι οι αναποδιές που ενδεχομένως να εμφανιστούν, θα ξεπεραστούν γρήγορα και χωρίς να σας αφήσουν "κουσούρια". Τοξότες, Δίδυμοι και Παρθένοι, θετικές εξελίξεις θα έχετε στα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τις σχέσεις σας, αρκεί να μη σας πιάσει το ανικανοποίητο και υποπέσετε σε υπερβολές και... σφάλματα. Θα αυξήσετε σημαντικά τον κύκλο ή τη δημοφιλία σας, ίσως εμφανιστούν νέες προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσετε ένα ακίνητο. Σεξουαλικά και οικονομικά, Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες θα έχετε τις ευκαιρίες σας, αν δε στέκεστε στο δέντρο και χάσετε το δάσος, ενώ εσείς οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, θα προσελκύσετε καινούργια άτομα, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες ή και ταξίδια και η καθημερινότητά σας θα κυλά ήρεμα. Εσείς, Κριοί και Ζυγοί θα έχετε εύνοια στα εργασιακά και σε θέματα υγείας!

Είπαμε και αρχικά, πλούσιος σε γεγονότα και εξελίξεις θα είναι ο Δεκέμβριος, όμως όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Δεκέμβριο

Αυτά είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Τοξότη

Μηνιαίες Προβλέψεις από 22/11 έως 22/12: Μετά την έκρηξη, η ύφεση και φτου κι απ' την αρχή

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved