Πανσέληνος στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα φτάσουν σε οριακό σημείο

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Πανσέληνος στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα φτάσουν σε οριακό σημείο

Στις 20/10, 17:57 ώρα Ελλάδας, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στις 23° 53’ του Κριού, που επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού, Κριό, Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω, που ανήκουν στο γ’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Οι σχέσεις όλων των ειδών θα ταραχτούν, αφού εκτός της συμμετοχής του Άρη στον Ζυγό που θα δυναμιτίσει το κλίμα, προκαλώντας εντάσεις και ρήξεις, έχουμε και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να μετέχει σε αυτήν, σπρώχνοντάς μας να τραβήξουμε ακόμα περισσότερο το σχοινί για να επέλθει το οριστικό τέλος κάποιων καταστάσεων. Μπορεί να υπάρξουν και δυσάρεστα περιστατικά που θα οδηγήσουν εκεί, αλλά και μυστικά ή αποκαλύψεις που θα μας αναγκάσουν να διαμορφώσουμε μια άλλη οπτική για πρόσωπα και πράγματα.

ΚΡΙΟΣ ♈

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, καλό θα ήταν να ελέγξεις τα συναισθήματα της στιγμής, τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σου, αφού με μια λάθος κίνηση, μπορεί να ανοίξεις πόλεμο με άτομα τα οποία συνεργάζεσαι ή έχεις συντροφική-ερωτική σχέση. Δεν αποκλείεται πάντως να πέσουν οι τίτλοι τέλους, εξ αιτίας διαφόρων προβλημάτων που θα ανακύψουν ή να είσαι εσύ αυτός που θα την τερματίσεις, καθώς θα αισθανθείς ότι σε περιορίζει ή σε αναγκάζει να κάνεις συνεχώς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Σίγουρα εδώ ο εγωισμός δεν έχεις θέση, όμως, θα πρέπει να κοιτάξεις και τον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μπορεί να δημιουργηθεί τώρα, ωστόσο, στην πορεία του θα υπάρξουν εμπόδια, οπότε δε θα έχει την επιθυμητή κατάληξη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΖΥΓΟΣ ♎

Αρκετά θέματα φέρνει στο προσκήνιο η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου, ζητώντας σου επιτακτικά να επιληφθείς, χωρίς καμία καθυστέρηση, αφού τα ζητήματα που θίγονται είναι τόσο οικογενειακά, όσο και σχέσεων. Κάθε προσπάθειά σου να τα «βρεις» με τις άλλες πλευρές, χρησιμοποιώντας διπλωματία, ενδέχεται να αποτύχει, αφού απέναντί σου θα βρεις απρόθυμα ή ευερέθιστα άτομα, που με το παραμικρό θα θέλουν να πάρουν το καπελάκι τους και να φύγουν, οπότε έτσι κι αλλιώς θα χρειαστεί να γίνεις πιο αυστηρός και λιγότερο συζητήσιμος. Με την υπομονή σου να είναι ήδη στα όριά της και κάτω από την έντονη συναισθηματική σου φόρτιση, δεν αποκλείεται η κατάσταση να φτάσει στο μη περαιτέρω και να λήξει μια ερωτική ιστορία που σε ταλαιπώρησε ή να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες για να διεκδικήσεις πολλά περισσότερα και για την προσωπική σου ζωή και για όλες τις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Πολλά θα είναι τα ξεσπάσματά σου με αυτή την Πανσέληνο, που γίνεται στον άξονα 4ου-10ου σου, "χτυπώντας" αφ' ενός την οικογένεια και το σπίτι σου, αφ' ετέρου τα επαγγελματικά σου. Τώρα, καλείσαι να βάλετε τα όριά σου και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σας, κάτι που όπως είναι λογικό δε θα αρέσει ίσως μάλιστα υπάρξουν κι έντονες αντιδράσεις, αν αρνηθείς να συνεχίσεις να είσαι το "υπάκουο παιδί", αλλά δε γίνεται αλλιώς. Δεν αποκλείεται να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός και αδιάλλακτος απέναντι σε ένα ανώτερό σου ή το αφέντικό σου ή σε ένα μέλος της οικογένειάς σου που παρεμβαίνει στην προσωπική σου ζωή ή θέλει να ακολουθείς τις προσταγές του. Επιπλέον, μπορεί να λάβει τέλος η ιστορία με ένα ακίνητο, όμως όχι προς το συμφέρον σου ή να γίνει μια ζημιά στον οικιακό εξοπλισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Πανσέληνος σε θέλει στις επάλξεις, οπότε καλό θα ήταν να προετοιμαστείς για μετωπικές συγκρούσεις στον επαγγελματικό τομέα, αφού είτε δε θα μπορείτε να ανεχτείς άλλο καταστάσεις και συμπεριφορές που θεωρείς προσβλητικές ή ότι σε υποτιμούν είτε θα προκύψουν προβλήματα με τις συνεργασίες σου, που θα πρέπει να λύσεις άμεσα, ακόμα και τερματίζοντας κάποιες από αυτές. Το βέβαιο είναι ότι εξ αιτίας της έντονης κατάστασης, θα επηρεαστείς κι εσύ με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν θέματα και στη σχέση σου ή να γίνουν η αφορμή να βγουν κι άλλα στη φόρα και τελικά να φτάσετε σε οριακό σημείο με το ταίρι σου. Αν είσαι πάντως ελεύθερος, αντιστάσου στον πειρασμό γιατί ενδέχεται να μπλεχτείς με ένα άτομο που θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με την Πανσέληνο αυτή επηρεάζονται οι κοινωνικές και οι ερωτικές σου σχέσεις και είναι πολύ πιθανό να δυσαρεστηθείς από κάποιες εξελίξεις είτε στη ζωή φίλων ή στη δική σου. Επειδή, δε, συναισθηματικά θα είσαι σε φόρτιση, κάθε απόφασή σου χρειάζεται φιλτράρισμα και προσοχή γιατί στην πορεία δε θα δικαιωθείς, κυρίως σε ό,τι αφορά σε επιλογή ατόμου. Επίσης, αν είσαι σε σχέση, μπορεί να προσβληθείς από το μικρόβιο της ζήλιας και ένα σκηνικό να σας φτάσει στο κατώφλι του χωρισμού. Από την άλλη και στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν πάνε καλά, οπότε να ξέρεις ότι κάθε παρορμητική σου ενέργεια πιθανόν να σου κοστίσει αρκετά.

Διάβασε επίσης: Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό: Αναμένονται εντάσεις

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Οκτώβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο 2021;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved