Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2021;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Σεπτέμβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2021;

Ο Σεπτέμβριος κατέφτασε κι εκτός από μεγαλύτερες νύχτες, τον τρύγο και τα κιτρινισμένα φύλλα των δέντρων, έχει στο σακούλι του και αρκετές πλανητικές αλλαγές. Ας πάμε, λοιπόν, να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα γι’ αυτόν τον μήνα:

- Ο Ερμής θα συνεχίσει να βρίσκεται όλον τον μήνα στον Ζυγό και αν κάποιοι αναρωτιούνται «πώς κι έτσι;» να διευκρινίσουμε ότι στις 27 του μήνα θα βρίσκεται σε στάση κι από τις 29 θα γυρίσει ανάδρομος! Ήταν που ήταν αναποφάσιστος και δύσκολος στις επιλογές, τώρα θα έχει και μια καλή δικαιολογία για τις καθυστερήσεις και τις αναβολές που θα υπάρξουν κυρίως σε εσάς τους Παρορμητικούς, Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Θέματα σχέσεων, επαγγελματικά και οικογενειακά ή σπιτιού θα πάνε πίσω ή αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας, καθώς θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε άλυτα θέματα του παρελθόντος, εσείς Παρθένοι και Ιχθύες θα διαπιστώσετε μια στασιμότητα στα οικονομικά σας, ενώ Δίδυμοι και Τοξότες, ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε έρωτες και φίλους από τα παλιά.

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 07/09, 03:52, στις 14° 38’ της Παρθένου, ωθώντας εσάς τους Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς να κλείσετε τους εκκρεμείς λογαριασμούς σας με το παρελθόν και μάλιστα σύντομα γιατί μόνο έτσι θα διαγράψετε έναν καινούργιο κύκλο στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί να διαχειριστείτε κατάλληλα τον συναισθηματισμό σας, να βάλετε το μυαλουδάκι σας κάτω να δουλέψει, για να βρείτε λύσεις και να κάνετε τα σχέδιά σας, που όμως θα παραμείνετε εστιασμένοι και συνεπείς. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να «ωριμάσετε» και να κατευθυνθείτε προς την ανεύρεση εκείνου του προσώπου που θα σας εμπνεύσει, ώστε να προχωρήσετε μαζί του σε μια συμβίωση ή και γάμο. Αφορά και σε σας τους Ταύρους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους που όμως ήδη έχετε μπει στο γήπεδο, αποφασισμένοι να σκοράρετε. Λέοντες και Υδροχόοι πείτε «αλεύρι» γιατί η πραγματικότητα σας γυρεύει... με την οποία πρέπει να έρθετε σε άμεση επαφή για να αντιμετωπίσετε τα οικονομικά και ερωτικά σας θέματα.

- H Αφροδίτη, στις 10/9, 23:39 περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και μας υπόσχεται καυτές μέρες και νύχτες. Μας καλεί να βιώσουμε τον απόλυτο έρωτα, να παρασυρθούμε από το πάθος της, να τα δώσουμε και να τα πάρουμε όλα κι ας καταστραφούμε. Τα συναισθήματα που θα προκαλέσει σε σας Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους θα είναι έντονα και σαρωτικά και θα σας πάρουν το μυαλό. Αυτό που θα σας νοιάζει είναι το πώς θα καλύψετε τις βαθύτερες σεξουαλικές σας ανάγκες και επιθυμίες, να χαθείτε σε ένα κορμί και να γίνετε ένα. Κάτι τέτοια θα νιώθετε κι εσείς οι Κριοί και οι Ζυγοί, που τα βράδια σας θα είναι αξημέρωτα, γεμάτα συγκλονιστικές εμπειρίες και μοιραίες καταστάσεις, αλλά θα έχετε και οικονομικά οφέλη, ενώ Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες ντυθείτε, στολιστείτε και βγείτε από το καβούκι σας γιατί ήρθε η ώρα βρείτε το παντοτινό ταίρι σας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Ο Άρης, στις 15/9, 3:14 πμ εγκαταλείπει την Παρθένο και περνά στον Ζυγό, βάζοντας τέλος στις παλινδρομήσεις, τις αμφιταλαντεύσεις, την αναποφασιστικότητα, τις ανασφάλειες και τους δισταγμούς! Χάνετε χρόνο, χάνετε ευκαιρίες, χάνεστε και εσείς. Τώρα ήρθε η στιγμή να βγείτε μπροστά εσείς οι Ζυγοί και να διεκδικήσετε, να κυνηγήσετε, να κερδίσετε ό,τι θέλετε. Με τη διπλωματία όπου χρειάζεται, αλλά και το θράσος όπου απαιτείται. Εσείς οι Κριοί έχετε λυμένα αυτά τα... θέματα. Η βιασύνη όμως μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα και να διαλύσετε, χωρίς ενδοιασμό, όποια σχέση προσπαθούσατε να κρατήσετε μέχρι σήμερα. Το ίδιο κι εσείς Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αφού η υπομονή σας θα εξαντληθεί τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και το σπίτι σας. Παρθένοι και Ιχθύες θα έχετε τον ασυμμάζευτο στα οικονομικά σας με έσοδα-έξοδα να βρίσκονται σε ισοψηφία, ενώ εσείς οι Δίδυμοι και Τοξότες στα ερωτικά σας θα εφαρμόσετε τη μέθοδο «φύγε εσύ, έλα εσύ». Όσες περισσότερες γνωριμίες κάνετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η δυσκολία της επιλογής σας.

- Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου γίνεται στις 21/09, 02:53, 28° 13’ του Ιχθύ, η οποία μας επιτρέπει να αφήσουμε τη φαντασία μας να μας παρασύρει και την ψυχή μας να αγαλλιάσει. Θα βοηθήσει εσάς τους Ιχθύς για να βρείτε τρόπο να υλοποιήσετε κάποια όνειρά σας ή να ικανοποιήσετε μια επιθυμία σας, κυρίως όμως να μην τρέφετε ψευδαισθήσεις για οτιδήποτε αφορά στην προσωπική σας ζωή. Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, αυτό ισχύει και για σας! Αν θέλετε να ζήσετε το... θαύμα, στη σχέση, στο σπίτι ή τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει πρώτα να πιστέψετε βαθιά και συγχρόνως να σκύψετε το κεφάλι και να εργαστείτε αρκετά. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι το συναίσθημα σας παρασύρει, αλλά οι εμπειρίες που θα νιώσετε θα είναι μοναδικές και δε θα το μετανιώσετε, αρκεί να συνδυάσετε καρδιά και μυαλό.

- Ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό, στις 22/9, 22:20, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου, με την Φθινοπωρινή Ισημερία. Από εδώ και πέρα, οι νύχτες μας φτάνοντας σε διάρκεια τη μέρα μας θα αρχίσουν να μεγαλώνουν κι εμείς καλούμαστε να τις διανθίσουμε με όμορφες, ρομαντικές στιγμές και να βελτιώσουμε όλων των ειδών τις σχέσεις μας, φτιάχνοντας ένα αρμονικό περιβάλλον διαβίωσης. Το σίγουρο είναι ότι εσείς οι ελεύθεροι Ζυγοί θα ριχτείτε στην ανεύρεση του ιδανικού συντρόφου, αφού θα σας πιάσει η τάση να ζευγαρώσετε, ενώ Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ωθείστε να γεφυρώσετε διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα, ανώτερους στη δουλειά και συνεργάτες, να μετριάσετε τον εγωισμό σας προς χάρη του κοινού καλού και να γίνετε πιο συμβιβαστικοί και διαλεκτικοί. Άλλοι θα τα πάτε μια χαρά και άλλοι ίσως μείνετε με την καλή... πρόθεση. Όλους πάντως θα σας βαρέσει ο αέρας ανανέωσης, καλλωπισμού και εξωραϊσμού του εαυτού σας ή του χώρου σας. Τα καλύτερα έρχονται για σας τους Διδύμους, τους Τοξότες και τους Υδροχόους όπου θα δείτε την κοινωνικότητά σας να εκτοξεύεται και θα αποκτήσετε φανατικό κλαμπ θαυμαστών! Εσείς, πάλι, Παρθένοι και Ιχθύες, θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην κάλυψη των αναγκών σας, είτε υλικών είτε... σεξουαλικών.

Δεν μπορείτε να πείτε, γλυκός φαίνεται ο Σεπτέμβριος αλλά όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις από 23/08 έως 22/09: Είναι να μη σου τύχει!

Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή της Παρθένου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved