Τα 5 ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Αύγουστο

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι πολλά υποσχόμενος…

Τα 5 ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Αύγουστο

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα 5 ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Αύγουστος, ίσως και ο πιο ερωτικός μήνας του καλοκαιριού, για σένα υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε.

Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΚΡΙΟΣ

Τις πρώτες δύο εβδομάδες του Αυγούστου, οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί για σένα και μάλιστα με τη Νέα Σελήνη στον φίλο σου, Λέοντα, στις 8, η ενέργειά σου ξεχειλίζει. Ζήσε τη στιγμή γιατί ένα λαμπρό μέλλον σε περιμένει. Οι στόχοι σου επιτυγχάνονται και είτε είσαι σε διακοπές είτε όχι, με έναν παράδοξο τρόπο θα βρεθείς σε σχέση. Βρίσκεις το χαμόγελό σου, χάρη σε κάποιον/α ξεχωριστό/η, που έχει ισχυρή επίδραση πάνω σου. Σεξαπίλ, αποπλάνηση και άφθονη γοητεία είναι το τρίπτυχο που σε συνοδεύει κι όλα μοιάζουν να λειτουργούν όπως εσύ θέλεις. Από τις 16/8, που θα είναι και η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου, να περιμένεις τα καλύτερα, ενώ η Πανσέληνος στις 22, με το Δία αλά μπρατσέτα, σηματοδοτεί την είσοδό σου στο κλαμπ των ζευγαρωμένων.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτόν τον μήνα, θα ζήσεις στιγμές δόξας στον ερωτικό στίβο. Μόνο που θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το δεύτερο 15νθήμερο του Αυγούστου, που θα περάσει η Αφροδίτη στον 5ο σου, για να βάλει το χεράκι της και να πάνε όλα όπως τα θέλεις. Ερωτισμός, πάθος, μεθυστικές σχέσεις, όλα περιλαμβάνονται στο μενού, με την τρυφερότητα και τα συναισθήματά σου να ξεχειλίζουν. Είσαι ευτυχισμένος και θέλεις να το μάθούν οι πάντες, αφού η αναζήτησή σου θα έχει θετικά αποτελεσματα και θα βρεις αυτόν/η που ψάχνεις. Απόλαυσε τη νίκη σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεύτερο μήνα σερί που ανανεώνονται οι ελπίδες σου να βρεις ένα πρόσωπο και να προχωρήσεις σε σχέση. Νιώθεις πιο ώριμος και έτοιμος από ποτέ και με τη Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου, στις 8, που θα φουντώσει τις ερωτικές σου επιθυμίες, αλλά και θα ανακατέψει την τράπουλα, ενδεχομένως να βρεις αυτόν/η που χρόνια αναζητούσες. Από τις 16 και μετά, η Αφροδίτη στον Ζυγό φέρνει κοντά σου πρόσωπα που αξίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον σου και το πιο ωραίο είναι ότι δεν θα κουνήσεις ούτε το δαχτυλάκι σου, αυτά θα έρχονται και θα σε φλερτάρουν. Οπότε, κάνε την κατάλληλη επιλογή. Σημαντική μετάβαση από μια κατάσταση σε μια άλλη, να περιμένεις και με την Πανσέληνο, στις 22, που συνοδεύεται από τον Δία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν εξαιρέσεις κάποια θέματα, που έρχονται στις αρχές του Αυγούστου, να σε προβληματίσουν, το υπόλοιπο του μήνα διαγράφεται λαμπρό για τα ερωτικά σου. Κλείσε τα μάτια και τα αφτιά σου, κοντά στη Νέα Σελήνη, στις 8 και δώσε βάση μόνο σε ό,τι σε κάνει ευτυχισμένο κι ας αντιδρούν φίλοι και γνωστοί ή προβάλλουν τις αντιρρήσεις τους για το πρόσωπο που κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά. Οι πιθανότητες για σχέση αυξάνονται και με την Πανσέληνο στις 22, που έχει συντροφιά τον Δία που σηματοδοτεί την ερωτική σου αναγέννηση, αλλά και πιο πριν με την Αφροδίτη στον 4ο οίκο σου, στον Ζυγό, που σε καλεί να δώσεις μια ευκαιρία σε έναν άλλο άνθρωπο για να σε πείσει, αν μπορείτε να συνυπάρξετε.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το πρώτο 15νθήμερο του Αυγούστου, πολλές και απανωτές ανακατατάξεις θα υπάρξουν στην ερωτική σου ζωή, με κύρια αυτή της Νέας Σελήνη στις 8, που άλλα περίμενες κι άλλα γίνονται. Από εκεί και πέρα όμως, στρώνει η κατάσταση και αρχίζει η άνοδός σου. Στις 16, περνά η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, που, εκτός του ότι θα σε βοηθήσει να αναβαθμιστείς εξωτερικά, δηλαδή, να απογειώσεις την εμφάνιση σου, θα σου βάλει και την ιδέα να ζευγαρώσεις. Από ευκαιρίες, άλλο τίποτα και μένει εσύ να αποφασίσεις πότε και ποιον/α. Το πάρτι θα συνεχιστεί με την Πανσέληνο στον 5ο οίκο σου, στις 22, που με την συμμετοχή του Δία, θα κάνεις θραύση και φυσικά από αυτήν μόνο τα καλύτερα να περιμένεις.

Διάβασε επίσης: Προβλέψεις Αυγούστου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Τι σε περιμένει;

Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Λέοντα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved